פרק 42

סלינוש

New member
גאד, איזה פרק...

פרק עוצמתי. אז ככה זה נגמר... ממקום של הערצה לאבא, ואחר כך שנאה וגועל, אילה כאילו במקום של הבנה והתמודדות עם אבא שלה, כמו שהוא. כמו שהיא... היה לי קשה שזה היה הסוף, כי כאילו זו רק ההתחלה של התהליך הזה. כאילו, אין סיום, אין סיכום, אין "זהו, הכל עבר, הכל שקט עכשיו.." בכלל כל ההרגשה בפרקים האחרונים מבולבלת לי נורא, אני לא מצליחה לראות את הסיום, לא מרגישה אותו ברור מספיק. הפרק היה נורא מרגש., נוגע. ממש ישבתי ובכיתי מול הטלביזיה. בקטע שרונה מגיעה וראובן מרגיעה אותה בגלל התאונה - המבט המקנא של אילה היה כל כך עצוב. ובקטע שאילה סיפרה לאבא שלה שהיא ניסתה להתאבד, והוא בכה ככה. לא יודעת, לדעתי זה היה קורע לב. בכלל, פרק נורא עצוב כזה. חיובי, כי כאילו, העניינים זזו, אבל זה לא מוחק את מה שהיה, את מה שהם מרגישים ואת מה שהם צריכים להתמודד איתו. וזה עצוב. גם החיבוק בסוף, שאילה חיבקה את ראובן (לא הייתה לו בעיה עם זה בכלל), היה מרגש עד דמעות... בעיקר כי ידעתי שזהו, פעם אחרונה
וכשראובן ישב על הכיסא בסוף... ורונה שאלה אותו מה הוא מוטרד.. והיו לא דמעות בעיניים... נו, שוב התחלתי לבכות... אמאל'ה אני מפחידה את עצמי. כמו הפאקאצות האלו שיושבות מול טלנבולות ובוכות את הנשמה שלהן. המצב חמור...
נ.ב: ראובן כזה נשמה. הוא הביא לה בלונים. איזה מתוק. רק חבל שהיא לא לקחה אותם...

L L B

New member
היה לך קשה עם הסוף,

אבל נשמע שלאט-לאט את מתחילה להשלים איתו...

MommyHug

New member
אכן פרק מיוחד

אני דווקא כן הרגשתי בו את הסוף. כאילו איילה מתחילה לשקם את היחסים עם אבא שלה ואז ראובן יסיים את תפקידו... לגבי הבלונים, שיואו כמה קינאתי! וגם מהחיבוק החם כ"כ שהוא העניק לה! (אם כבר מדברים על קנאה) זה לא פייר, אני אפילו חיבוק לא מקבלת מהמטפלת שלי

Secret17

New member
פרק מדהים, פשוט עוצר נשימה!!!!!!!!!

אחד מהפרקים היותר טובים, לא ייאמן שלא נראה יותר את איילה, לא ייאמן שהסדרה מסתיימת.

shalva5

New member
פרק מעולה !!!!!!!!!!!!!!!!

אני לא זוכר מתי התרגשתי ככה מתוכנית טלוויזיה - זה גאונות !!!! ודרך אגב - גם הבת של ראובן היא שחקנית מדהימה ! וצאנת הסיום , זה שרונה אמרת שאבא של ההיא המטופלת הוא מדליק ... מהרגעים היפים שהיו כאן מאז ומעולם ! כניראה שרוצים אפשר לעשות כאן עוד דברים חוץ ממלחמות !

yaeliki

New member
אכן פרק טוב מזה המון זמן!

מודה שאפילו בכיתי בסוף. מכיוון שגם אבא שלי לא ממש מכיר אותי ו/או גידל אותי ממש הזדהיתי איתה אך אני גם מספיק בוגרת רגשית בשביל לדעת שהוא אוהב אותי מאוד למרות שהוא לא תמיד בסביבה ולכן כאב לי על האבא. אהבתי שהיא חיבקה את ראובן בסוף המפגש - באמת הגיע לו - אם הייתיבמקומה גם לי היה צורך עז לחבק אותו!. וגם כשהוא אמר לאבא שהוא חושב שמה שאיילה מנסה להגיד לו בעצם זה שהיא לא רוצה שהוא יילך ורוצה שהוא ילחם על הקשר שלהם. קטע חזק!. איזה חמוד שהוא אירגן לה בלונים חחח....

אהבתי מאד את הפרק

היו כמה בחירות בימויות נהדרות. למשל המבט הארוך בין אבא של אילה לאילה דרך הקסדות של האופנועים. גם התסריט היה נהדר. היה פרק מאד דינמי ואפילו ההקבלות המכוונות בין שני זוגות האבות והבנות לא היו מאולצות או מעיקות מדי. המבטים של ראובן היו טובים במיוחד הפעם. ממש יכלתי לפענח משפטים שלמים מאחוריהם. ואני אוהבת את הדמות של רונה ואת המשחק של מי שמשחקת אותה. אני חושבת שהיא תוספת מרעננת לקאסט.

Secret17

New member
המבטים באופנוע היו פשוט מדהימים

וגם אני מאוד אוהב את רונה ואת השחקנית שמשחקת אותה.

../images/Emo7.gif

אני ממש מתחננת. אין לי שום סיכוי לראות את הפרק הזה כי פיפסתי אותו אתמול, ואני שומרת שבת כך שהמרתון של יום שישי לא ממש עוזר לי... בקיצור, יש מתנדב???

איילה היא מין קרן אור שכזה

ידין שהתאבד...מיכאל ואורנה נפרדים נעמה...בכלל ראובן עושה שם שטויות והיא...פיתחה אהבה ממש חמודה אל ראובן והיא פחות כועסת על אמא ויותר שמחה וניצחה בתחרות ועכשיו עם אבא נראה שמשתפר אם הייתי כותב של הסדרה כל פעם שראובן היה מתעצבן על פסיכולוגים ומפקפק בעצמו ובלה בלה בלה הייתי עושה שיזכר באיילה אני גם לפרק האחרון של איילה הייתי עושה לה ציצים גדולים וזה כל העונה הם דיברו שהיא ילדה קטנה שלא התפתחה וכל הזמן היא ניסתה להתפשט זה נראה כמו סוף שמח שכזה

shaharrk

New member
קצת קטנוני

אני לא רוצה להיות קטנוני - אבל אני לא יכול שלא: למה איילה אמרה לאבא שלה לשלם על שני טיפולים, אם כבר בפרק שעבר היא הביאה לו המחאה. ושנית, מדוע הסכום על סך שמונה מאות שקלים, שהרי שני טיפולים הם שש מאות שקלים (ראובן לוקח שלוש מאות לטיפול).

למעלה