פרק 3x01

ליאוריש

New member
היה פרק טוב...אולי לא מצוין אבל טוב

פשוט יותר מדי אושר של נייט לא מסתדר הרי הסדרה מבוססת על חוסר האושר והציניות שבחיים שלהם...לכן זה היה מוזר אבל בסוף הפרק ראו שאין אושר ואין כלום והכל חזר לעצמו... ברנדה חסרה מאודדדדדדדדד אני ממש רוצה לראות אותה....שחקנית ענקית ודמות מדהימה... ומה עובר על קלייר שוב? היא כזאת מצחיקה...אבל היא יפה לאללה....אני זוכר אותה מהסרט can't hardly wait חחח איך היא נראתה שם. וגם שיביאו אקשן לאמא...תודו שבעונה הקודמת היא הייתה ענקית ומצחיקה אבל הכי חשוב צריך את ברנדה מהר מהר... ודייויד יקבל מכות לא אהבתי אותו פעם כזה סמרטוט מעצכן. סיכום: פרק טוב יכול להיות יותר טוב... אתמול הייתה טלוויזיה ממש טובה ארץ נהדרת ענק...בורגנים בסדר גמור קצת כבד ..עמוק באדמה מצוין...ואחרי תרגיע בביפ שהיה פרק ענק אחד הטובים!!!!

הפרסומות

ראיתי את העונה השנייה בדי.וי.די ואני לא רגיל לפרסומות באמצע. הפרק היה אמור להתחיל ב22:45 ועד בערך 23:15 ראיתי רק חמש דקות של התוכנית. זה פשוט חוויה אחרת בלי פרסומות (ערוץ 2 מעצבנים). נ.ב: וואו איזה פרק הזוי. היה את האחד שנייט וליסה הלכו למנגל אצלו והוא היה ממש מוכר, לא יודע מאיפה (זה שאמר לנייט שיש לו מזל). מישהו מזהה אותו?

heaven is here

New member
לא פיספסתי ../images/Emo13.gif

הפתיחה מעולה! נייט חי/מת עובר בין חדרי חייו העתידיים או העלולים להתרחש בין אם הוא מת, רפה שכל או נשוי לברנדה/רייצ'ל. קלייר מתחילה למאוס בלימודים, פוגשת בבחור חמוד (עוד לא הבנתי מה היא עשתה אצלו בבית יום אחרי). דיוויד וקית' בטיפול זוגי. העיקר שהיחסים עדיין עובדים

elrad

New member
שאלות על הפרק אתמול

1.בתחילת הפרק כשנייט רואה את כל האפשרויות והוא רואה את אבא שלו בארוחה עם עוד שלושה,ובינהם טריש אחתתמי אלו?העבר?העתיד?האבא זה בעצם נייט בעתיד? 2.מה הסיפור עם הבוסית של ליסה?היא גרה אצלם?הם גרים אצלה?למה?

לדעתי עוד יהיה המשך לקטע הזה

עם נתניאל האב ומשפחתו הבלתי מזוהה. אין שום דבר מקרי בסדרה הזאת. הכל חוזר ומתגלגל, חוק שימור הדמויות, המוות הוא רק עוד תחנה

lis517

New member
...

אוף איזה איפשים.? זה לא היה נתניאל ומשפחע_בלתי_מזזוהה זה היה נייט שמנהל את העסק כשהוא כבר מבוגר עם משפחה משלו עם קלייר סבתא ופטרישיה נכדה.?

tslilush

New member
אמממ פרק ככה ככה

ברנדה ובילי נעלמו שזה אומר שיעמום, אבל גם שפיות ברוכה למציאות של הדמויות שלנו. אז אני בעד. אז מה באקספוזיציה לעונה? קית', שהחתמתי בעבר אנשים פה על עצומה כדי להעיפו לעזעזל, התגלה כיותר אנושי ואיכפתי וממש... היחסים שלהם שהיו על סף תיהום עונה שעברה עם ההתפרצויות של קית' והידרדרות היחסים מתחילים מיד עם פתיחת העונה להתייצב, וזה אומר שקית' יהיה איתנו עוד הרבה זמן. נייט - העבירו אותנו מהשיא, מהרגע שבו הוא מתנודד בין חיים למוות, לבית יציב, משפחה, שיגרה, וכביכול הכול זורם על מי מנוחות. נראה כאילו נייט בחלום שקל בעצם את חייו, את המסלולים שאליהם יכל לזרום, ומרגע שחיי, בחר באופציה הכי בנאלית והכי בריאה חיצונית - להתחתן עם אם ילדו, להיות אבא למופת וכו'. אחרי כול המשב האדיר הזה שחווה בעונה שעברה הוא מחפש ביטחון ויציבות וזה מובן. אבל נראה כאילו הוא לא ממש מאושר - חיצונית הוא במקום הרבה יותר טוב ובריא לו מאשר הקשר ההרסני עם ברנדה אבל את ברנדה הוא ממש אהב ואשתו הנוכחית נראית כפרטנרית שלו ותו' לא. רואים יחסי חביבות וחברות בינהם אבל אין שם... מיניות אהבה ו.. משהו חי. אני משערת שזה לא יחזיק מעמד. נייט מתישהו ירגיש שזה לא מקומו או משהו. ויפה שעה אחת קודם. למרות שאני לא אוהבת את ברנדה, חיי אהבה פושרים זה לא מה שאני מאחלת לנייט. קלייר שבסוף העונה הקודמת מצאה את עצמה - התקבלה לבית ספר לאומנות וחשבנו שבזה ייפתר התיסכול שלה. חשבנו שבעיית הזהות שלה תיפתר, שהיצירתיות שלה תבוא סוף סוף לידי מימוש. היא אכן חלק מחברה, חלק ממשהו ולא אווטסיידרית כמו שהיה בתיכון, יש התקדמות - כי יש לה הרבה מאוד מוטיבציה להצליח שם. אבל... אבל אבל. היה טוב מבחינתה לבנות סטודיו ולשעות שם מה שהיא רוצה. בית ספר לאומנות - כמובן שיכוונו אותה ל"מה זו אומנות" ואומנות איננה אומנות אם היא מוגדרת. כול עניין ה"תציירי מעגלים" "תציירי", גם הוא לא מתאים לה. ושוב קלייר המדהימה בכישרונה, הצינית, השונה והמיוחדת נתקעת המסגרת שמנסה להכיל אותה בכוח. אוף. ושוב הקטע ההרסני - הבחירה במפסידנים? אוף. פרק ראשון וכבר התחילה לקרטע בלימודים. זה משהו שהיא לא יכולה להרשות לעצמה. אוף. דיויד מקסים אני משוגעת עליו. ההתרגשות שלו, איך שהוא שר... הוא כזה חמוד. הצילו. האמא נראית לנו אבודה. אין איזכור של גברים בחייה - מבינים שהם היסטוריה גמורה. ברוף שפטרנו מהרוסי המעצבן הזה, כן? אבל בכל זאת... היא בודדה ומנסה למצוא חיים בנכדה - מנסה לשחזר את חווית האימהות ומקווה שזו תמלא אותה. מה שמתחיל להטריד את האימא המקורית ואת נייט. אין לה עבודה, אין תעסוקה ואני מקווה שהיא תבנה את עצמה שוב, והפעם באפיקים חיוביים יותר.

tribe spirit

New member
היה פרק מעולה..../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

בהתחלה,שהיה את כל העולם פנימי לש נייט כשהוא מת,וראו אותו בהלוויה שלו ודיוויד התקרב לארון-ממש רציתי לבכות.... ליסה ממש כלבה.רות היתה ממש מסכנה כשהיא צעקה ליה בגלל החמאת בטנים..בכלל היא די מסכנה כרגע,ערירית והכל.. ממש שיעשע אותי היעוץ של דיוויד וקית'...אבל זה היה נורא חמוד.כשהם רבו במטבח רציתי להחטיף לשניהם בוקס. מה נסגר עם הבוסית המטורפת של ליסה? קלייר..זה היה מעניין מה שהלך שם.מוזר.תמוה. ברנדה ממש חסרה...צריך מישו שיעשה בעיות רציניות.

niritcat

New member
האמת? נרדמתי....

לא ראיתי עד הסוף. השעה הזאת קשה גם ככה, ועוד פרסומות...זה ממש נורא. אתגר רציני. ו...גם מאכזב נורא. מי היה מצפה שנייט יהפוך לאידיוט (אם לצטט את קלייר)?

למעלה