פרק 3x01

רינת4

New member
../images/Emo41.gif פרק 3x01 ../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

כן כן אנשים! סוף סוף היא כאן! העונה השלישית של עמוק באדמה לה חיכינו כל כך הרבה זמן. הפרק הראשון שם העונה מתחיל בעוד כשעתיים וחצי. אחרי הפרק כולכם מוזמנים להיכנס לפורום ולדבר עליו! אז ברוכים החוזרים ויאללה לעבודה!! (מקווה שלא יצאתי מתלהבת בצורה מפחידה)

Aozora

New member
וואלה פרק מטורף

התחלה חזקה והזויה, רק שימשיכו ככה...

אחח, איזה קסם

כל העיסוק הזה בתודעה, נייט החי-המת עובר בין כל חדרי חייו... כמה התגעגעתי

plastique

New member
ומה זה הגוש טינופת הזה

שקלייר מצאה לעצמה? הוא נראה כמו הדבר הזה שקית' שלף מהבריכה, רק בפחות נקי.

plastique

New member
הגוש בבריכה או הגוש הלא חפוף?

נייט חושב שהוא מאושר, איזה פחד.

subotaj

New member
פשש איזה הערכה עצמית נמוכה אם חשבת

שהתכוונתי לגוש הצף הזה!

anatile

New member
כמה חיכיתי לזה... 301

התחלה מדהימה,המשך קצת פחות. יותר מכין למה שיהיה בהמשך העונה אני מאמינה. רק שלא יאכזבו...כי זאת באמת הסדרה הכי טובה שהיתה אי פעם והציפיות, שלי לפחות, די בשמיים... ולפני סיום,שאלה - מישהו יודע איך קוראים לשיר שהתנגן במהלך הפרק ומי שר אותו?תודה!

Aozora

New member
תשובה!

A rush of blood to the head קרדיט: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=344&msgid=42002018

subotaj

New member
כל כך התגעגעתי, אוף ברנדה חסרה לי..

יא אללה איזה כיף, פשוט כיף שהם חזרו! אין מה להגיד הסדרה הכי גדולה בכל הזמנים!

Dark Muse

New member
פרק כל כך מאכזב...

איך העונה השניה נגמרה, ואיך העונה השלישית נפתחת. כאילו לא קרה כלום, הבן אדם כמעט מת ופופס פתאום הוא נשוי עם ילדה, אין שום תהליך שמה קרה אחרי הניתוח, הרי הוא עמד מול האוטובוס הריק שראשו מגולח ו... זהו נגמר הקטע הזה עכשיו משהו אחר לגמרי. מאכזב לדעתי, אבל לא נורא העיקר שסוף סוף הסדרה חזרה

lis517

New member
אהההההה

יופ יופ יופ/ הפסדתי את הכמה שניות לפני היום ואני לא בטוח בכלל אןם היה מסו. זה התחיל ב22:50.? ישר עם הפותחנית.? או שהראו איך ניט מת.?

lis517

New member

אה. ו.. ו... לא לקרוא את הביקורות בהא6רץ.?/מעריב.? *פלוווחחהעעעע*

SERAPH

New member
הפרק התחיל

קצת אחרי הבורגנים ב 22:45 משהו כזה... מצטער להודעה לך...

little baker

New member
פיספסתי את ההתחלה

מישהו יכול לספר לי איך הפרק התחיל? התחלתי לראות בקטע שקית ודיויד היו בייעוץ בתודה מראש.

טוב, אז בשבילך, הנה ההתחלה...

בהתחלה מראים את נייט שוכב בחדר הניתוח והרופאים מנסים להציל את חייו. תמונה לאחר מכן, נייט יושב עם אבא שלו באיזו מסעדה והם משוחחים, ונייט אומר לו שהוא חייב למהר כדי להספיק להגיע להלוויה של עצמו. נייט משוטט בבית משפחת פישר ועובר בין החדרים, ובכל חדר הוא רואה את עצמו בתור בן אדם אחר. בחדר אחד הוא רואה את עצמו לאחר הניתוח, מחלים מפגיעה מוחית קשה, ודיוויד מנסה ללמד אותו איך להגיע "חתול" ו"עז". בחדר אחר הוא רואה אותו ואת מיה ואת ליסה במעין פוזה משפחתית אוהבת, אח"כ הוא רואה את עצמו יושב ואוכל ארוחה משפחתית עם אבא שלו ושאר המשפחה. בחדר אחר הוא נשוי לאיזו פוסטמה ושניהם יושבים וצופים בתוכנית טלויזיה משעממת. והוא גם רואה את המפשחה שלו עם איזו ילדה שקוראים לה טרישה... (קטע מוזר שלא הבנתי) אח"כ הוא רואה את עצמו עם ברנדה ויש להם ילד... ולבסוף הוא נכנס לחדר הלוויות ורואה את עצמו מת שוכב בתוך ארון. אבא שלו עומד שם, והוא בא ושואל אותו אם הוא באמת מת. אבא שלו אומר לו "כן ולא". אח"כ מראים פתאום את נייט מספר לאיזה חבר את כל סיפור הניתוח, ונראה שהוא בריא ושלם, והפרק מתחיל מכאן...

למעלה