פרק 343 - הבשורה

אביטל ל

New member
חשוב

מישהו יודע מה עם אליסון היום?? אני ממש דואגת בעקבות הבדיקה

צפיתי בפרק של היום

אליסון קיבלה הודעה שיש לה פגם בגן ולכן יש סיכוי של 80% שהסרטן יחזור או בשד הימני שלה או בשחלותיה או בכל המקומות. היא צריכה להחילט מה קורה הלאה אתה. בעלה של טס והילד הגיעו. די ברור שהוא מחבב אותה, נמשך אליה אבל לא יתאמץ לשמור על הקשר ביניהם. היא אגרסיבית, תוקפנית ומרגישה "אפס" לידו מה שמכריח אותה להוכיח כמה היא לא. ונסה רוקדת מג לא אוהבת את הגוף שלה לא יודע, יותר מדי פסיכולוגיה "בגרוש" בפרק הזה, בלי דר' סטן שמווסת את ההכללות וההגנות השונות.

א ו ר3

New member
כן...

הרופאה אמרה לה בטלפון שגילו אצלה את הגן שאחראי על הסרטן.. והיא הסיקה מכך שצריך להסיר את השד הימני שלה, וכנראה גם את השחלות

e t a

New member
הפרק היום

למען האמת די אהבתי את הפרק היום.. קודם כל שמחתי לראות שזה לא עוד ספיישל
אבל ברצינות עכשיו. כל מה שקרה במהלך הפרק עם אליסון ממש ריגש אותי.. הצטערתי בשבילה אבל אהבתי במקום מסויים לראות אותה ממש מביעה רגשות. כרגיל, אני לא מבין את טס וממש לא מתחבר לדרך המחשבה שלה. אני לא מבין איך בעלה מסוגל לחיות איתה.. לא כי היא אדם רע, אלא פשוט בגלל נקודת המבט שלה על יחסים שלה עם אנשים ואיך היא צריכה להתנהג כדי להיות שווה משהו. בקשר לבעלה של טס, אני לא בדיוק מסכים.. העובדה שהוא חשב על גירושים ולא הוציא את זה לפועל למרות כל הדברים שהיא עשתה בריבים שלהם - מראה שכן אכפת לו ממנה והוא כן מצפה לראות אותה משתנה. מאוד רציתי לשמוע על היחסים בין טס לבין הילד. אגב, בדרך כלל הקטעים עם ונסה ממש משעממים אותי אבל היום היה נחמד.

המונשרי

New member
../images/Emo20.gif

וונסה- התקדמה שתי מדרגות בהשגיה. בנוסף היא עובדת על צעדי הריקוד שלה אצל כוריאוגרף מקצועי וזוכה למחמאות. מג -מתוודה תוך בכי כי אינה אוהבת את עצמה / את גופה. אליסון- "חוטפת" את הידיעה המרה כי היא אכן נושאת את הגן שאחראי על התפשטות הסרטן בגופה - ויש מצב שהסרטן יחזור. אולי - המרצה בנושא המודעות לסרטן מגיעה לבית - ומעבירה הדרכה אודות חשיבות הבדיקה העצמית + פירוט אופן הבדיקה שיש לעשות. ( בארה"ב לוקות בסרטן 1:7). טס- בעלה מגיע והיא עוטה ל-ר-ג-ע את מסכת הנחמדות.הבן זוכה לחיבוק קצרצר ( ניכר שהאדם היחידי שהיא באמת אוהבת - זה את עצמה...) רונדה - לוקחת את הבעל לשיחה ב - 4 עיניים - ברצונה לשמוע איך המצב ביניהם בבית בד"כ - הבעל מתלונן על חוסר בגרותה של אישתו - ועל התפרצויות זעם תכופות שהטלת הצלחת היא כלום לעומתן -"האם היא כבר זרקה ביצה לעברך"? שאל בעצב. נשאלה שאלה אודות גירושים - הבעל ענה שאם היא לא תשתנה - אז בהחלט הוא חושב בכיוון... פגישה מאוחרת יותר נערכת בין רונדה לבין הזוג. טס מתקיפה מיד - "למה אתה קורא לי ילדה ולא אישה"? תשובתו היתה כשתנהגי כאשה - אקרא לך אשה. רונדה בזהותה את הבעיה לא נתנה ל שילשול הלשוני של טס להשתולל - עצרה אותה בזמן- ונתנה להם להילחם בסיף- שם חוקי הליחמה הוגנים. טס התגלתה כתוקפת לא קטנה...בסוף הקרב ה"יריבים" לחצו ידיים ( דבר שהתבקשו לאמץ גם בחייהם).

יסמין@

New member
יש בתוכנית הזו איזו אג'נדה מוזרה

הם מכירים 7.5 שנים והוא בגד בה במשך 7 שנים מתוכם!!!!!! והנה מביאים אותו אחר כבוד, רונדה מסתודדת איתו ושואלת אותו אם הוא רואה שינויים אצל טס, ושניהם מסכימים שאם טס לא תשתנה - הוא יתגרש ממנה! רונדה לא מזכירה ואפילו בחצי מילה את העובדה שבמשך 7 שנים הוא בגד בה שוב ושוב ושוב ושוב ושוב ושוב עם המון נשים! הוא הצדיק והיא המרשעת! וכך זה היה גם עם נשים אחרות. תמיד מסבירים להן שוב ושוב שהן צריכות להשתנות אחרת הגברים יתגרשו מהן, ואז מזמינים את הגברים והלייף קואצ'ס תמיד בעדן. באמת מוזר מאוד.

עכשיו שהעלית את זה

גרמת לי להיזכר במקרים נוספים . בהחלט עלית כאן על דפוס מסויים. מה שאותי מטריד ב"עסק" הזה שנקרא חיי הנישואים של טס ( הקלולס) זו שאלת הביצה או התרנגולת - מה קדם למה? הבגידות הקדימו את התנהגותה או להפך - הבעל המיואש מחוסר המודעות של אישתו / חוסר האחריות /הברוטליות הפיזית והמילולית- וכתוצאה מכך ניסה למצוא ניחומים בשדות זרים...

יסמין@

New member
מדובר בבגידות של 7 שנים

שנמשכו שנים רבות לפני החתונה (הם התחתנו רק לפני כשנה וחצי מתאריך השידור של הפרקים בארה"ב). אז מה הוא צריך למצוא ניחומים אצל נשים אחרות? לא יותר פשוט לעזוב אותה ולעשות מה שבראש שלו? ואני לא יודעת מי יותר ברוטלי: גבר שבוגד במשך 7 שנים או אישה שזרקה עליו פעם ביצה וצעקה עליו. מעניין מה אישה אחרת היתה עושה לו...

טלטוש

New member
אם אני הייתי תופסת את הגבר שלי בוגד

לא 7 שנים לא 7 פעמים רק פעם אחת הייתי זורקת עליו הרבה יותר מביצה אמנם טס ילדותית אבל לאף אחת לא מגיע יחס כזה, והאמת, לא ראיתי את הפרק האחרון בו דיברו על בגידות של 7 שנים. אני ממש מתחילה להבין את טס. יש כאן דפוס של ילדה שמחפשת שיאהב אותה, אבל לא יודעת בדיוק איך לעשות את זה. תוך כדי השנים היא התבגרה והדפוס נשאר.

פיפיטה

New member
בגידות בגידות

היחסים שלהם לפי מה שרואים רגועים אבל כנראה שחוסר אמון , ויכוחים בלי סוף בגידות משני הצדדים לא עושה להם טוב אז קדימה חבל על הזמן. לפי דעתי הם צריכים להיפרד במיוחד בשביל הילד המשותף כי כמו שכתבתם פה ההורים הם הראי של הילדים , לפני שהוא יתבגר יותר אני חושבת שהם צריכים לנסות לבנות משפחה חדשה ובריאה ושימצאו בני זוג חדשים שמתאימים להם יותר.ובכלל דעתי היא שאם אחד מבני הזוג בוגד אפילו פעם אחת , צריך להגיד שלום יפה ולהיפרד. (דעתי לא מקובלת על הרבה מחברי אבל זו דעתי)

המונשרי

New member
אבל גם טס

לא טמנה את ידה בצלחת ובגדה כך שאין פה רשע מול צדיקה או להפך שניהם באותה הקלחת.

המונשרי

New member
יסמין

רשמתי הודעה חדשה על טס ואחר כך נמלכתי בדעתי ומחקתי אותה ( לא משנה כרגע השיקולים). ההודעה שלך החזירה אותי לנושא שרשמתי שם והוא : טס - כמלכודת דבש. אנסה לתמצת את הרעיון גבר ואשה נפגשים ומתאהבים האשה (טס) מושכת , רהוטה, משכילה בבק גראונד שלה היא סוחבת ענינים לא קלים מעברה ( מתוך הסידרה לא חד משמעי , אבל ניתן לה להנות מהספק כל עוד לא הוכח אחרת). לפתע הגבר מגלה שהאשה שהוא חי איתה היא תיפלצת ברוטלית עם אישיות לא בוגרת , שלא לוקחת אחריות , אלא מרבה לריב, לשמוע בעיקר את עצמה- ואם משהו לא מוצא חן בעיניה , היא נהפכת לאלימה , מקללת , זורקת חפצים ואז כתוספת בורחת מהבית... תודי זה חתיכת "תיק אפרסק"... [ הדברים שנכתבו אין בהם להצדיק מעשה בגידה מכל כיוון שהוא].

יסמין@

New member
אוקיי. נאמר שכל זה נכון ומדויק

אז איפה הוא בכל הסיפור? א) למה הוא החליט לחיות כל כך הרבה שנים עם אותה אישה ולמה החליט להתחתן איתה אחרי שנות היכרות רבות? ב) למה הוא התחיל לבגוד בה די מהר לאחר שפגש אותה (חצי שנה לאחר שהכיר אותה ובמשך 7 שנים רצופות הוא בוגד בה שוב ושוב ושוב ושוב עם שנים שונות). היא לא מוצאת חן בעיניך? לא נעימה? לא בוגרת? - אז מה אתה רוצה ממנה? לך וחפש לך אישה יותר מתאימה. וקח אחריות על ההחלטות ועל הבחירות שלך. הרי זה לא שהיא הכריחה אותו לחיות איתה 7.5 שנים והיא גם לא הכריחה אותו להתחתן איתה ולהמשיך לחיות איתה.

המונשרי

New member
איפה הוא בכל הסיפור ?

נראה לי שיש לו איזה תועלת מכל המצב הזה - אחרת לא היה נשאר בו. אולי נוח לו להיות זה ש"בסדר" יחסית. לטנגו הזה דרושים שניים- והוא ממלא חלקו נאמנה. בטוח שגם לו יש אחריות במה שקורה ולא רק לטס.

יסמין@

New member
איך הוא "בסדר" יחסית או לא? מדובר בגבר בוגדני

שבוגד בטס באופן רצוף במשך 7 שנים! השאלה נשאלת למה היא נשארת איתו. כנראה שבעומק ליבה היא חושבת שרק זה מה שמגיע לה...

המונשרי

New member
יכול להיות

שהיא בתוך תוכה לא מאמינה שהיא ראויה לטוב יותר. מה שבטוח - שאין פה מיקריות. " הילכו שניים יחדיו בלתי אם נועדו"? לפעמים מע' יחסים גם ההרסניות ביותר - יש מניעים נסתרים - למה בעצם האנשים דבקים זה לצד זה - ולמרות הכל מחזיקים יחד מעמד...

למעלה