פרק 311

ShMo0LiKiPoDa

New member
נייט

נייט לא מרוכז ומבולבל לא רק מתוך רגשות אשם על זה שהוא וברנדה התנשקו, גם בדיוק כשהוא וליסה התחילו לשפר את היחסים שלהם (אחרי אותה תערוכה שקליר הציגה בה את הצילום שלה), בדיוק אז היא נעלמה..

הל

New member
עזרה ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

ראיתי רק עד הקטע שבו קלייר מדברת עם אוליביה. על מה הם דיברו? ומה קרה אחר כך? תודה

B a r r B e e

New member
ממ לא ממש זוכרת לספר ככה,

אבל אני יכולה לספר על מה הם דיברו, אוליביה אמר לקלייר : "תני ציון" והיא חשבה שהוא מנסה לשחד אותה, והוא ענה לה שהוא נותן לתלמידים שלו להעריך את העבודות שלהם, כי לא אין סמכות להעריך אותן. היא מתפרצת ואומרת לו שהיא בדקה ולמורה באוניברסיטה אסור לה****ן עם התלמידים שלו! הוא אומר לה שלא משנה עם מי, ראסל בסוף היה עושה את זה עם מישהו וזה לא משנה עם מי! ואז היא יוצאת מהדלת ולפני זה אומרת לו אני רוצה 100! הוא אומר לה "ללא צדק" והיא עונה "לא אכפת לי" ניסיתי לדייק כמה שיותר!!! אני לא זוכרת בדיוק מה בא אחרי מה אז אני לא יכולה לספר לך מה היה בהמשך הסדרה, בכל מקרה מקווה שעזרתי

B a r r B e e

New member
הלו לא הזכרתם את קלייר...../images/Emo26.gif

המסכנה שלנו בהריון וראסל לא מפסיק ל*** לה בשכל... וואוו אם לא שמתם לב היא בהריון... מה היא עושה עכשיו?... היא לא סיפרה עדיין לאף אחד אנחנו לא יודעים מה עובר לה בראש חוץ מזה שהיא דואגת לנייט (שליסה נעדרת) ועצבנית על ראסל! ואנחנו לא יודעים מה היא מתכוונת לעשות... <חח ובלי שום קשר מגיע לה A כמו שהיא רצתה
>

B a r r B e e

New member
שנאת חיי "הציל" את נייט...

(ארתור..) כשנייט קפא ולא הקשיב למה שבעלה של דורותי סו אמר...

JimiH

New member
זה לא ספויילר... זה רק ניחוש

אבל ברור לכם שליסה מתה נכון?

xenadream

New member
האמת היא שלא ממש..

זה באמצע. אפשרי שיפתיעו אותנו ובסוף יתברר שהיא חייה, בלה בלה. בקטע שנייט חלם שהיא חוזרת, חשבתי עוד רגע הוא מביא לה כאפה. :|

xenadream

New member
לדעתכם

ליסה התאבדה? ימצאו אותה בסוף בכלל? אני מקווה שלא. נמאס לראות את נייט סובל איתה. P: ומיה... תינוקת תקועה :] וארתור, מה נסגר איתו באמת? וריקו. פעם חשבתי שהוא חמוד. :< הוא ורות ביחד או.. מה? (איכס, אם יורשה לי להוסיף) פרק עמוס. 3 גופות. :]

varty

New member
ריקו

אתם בכלל מתעלמים לגמרי מריקו. הוא עובר זוועה גם. אשתו בדיכאון ואחותה התחמנית מנסה להרוס להם את הזוגיות או שאולי היא מנסה לעודד את אחותה. אבל ריקו עצבני. הוא בעל פרמיטיבי כזה איזה מסכנה אשתו...די רימתי עליה.

B a r r B e e

New member
נראה לי..

שאחותה דווקא רוצה שיהיה לוונסה טוב... רק שהיא שונאת את ריקו (קשה מאוד לגלות
) והיא רוצה שוונסה תקנה דברים על חשבונו כי היא חושבת שהוא לא נותן לה מספיק...\ עם מי הוא רקד בסוף?...עם סתם מישהי מהחוג או אחות של וונסה?..

xenadream

New member
אני מרחמת גם עליו,

שהוא צריך לסבול את אישתו במצב הזה.. ואחותה באמת תקועה להם בבית כמו לאדעת מה. "לקנות נעליים", הא.

anatile

New member
ריקו

הדמות שלו מאוד התפתחה לאחרונה. הוא נהייה הרבה פחות אנוכי ויותר מתחשב ומבין. שמתם לב לדמיון באופי בין רות לקלייר???זה משהו חדש בשבילי!

varty

New member
דמיון בין רות לקלייר???

אני לא רואה שום דמיון. קלייר הרבה יותר פתוחה מאמא שלה ויותר חיובית.

plastique

New member
כשהן ישבו ודיברו

אחרי שקלייר עזבה את ראסל הן היו די מקסימות. וכן, גם אני שמתי לב לאיזשהו דמיון. וריקו? בתחילת הסדרה הוא היה הינוקא הקטן, המתלהב והמוכשר. עכשיו הוא מנסה להיות מן אב בית פוריטני עם שיער מצחיק. זה מעצבן.

הולך ונהיה דמיון בין רות וקלייר

קודם כל יש יותר תקשורת בינהם הם מדברות שנית , רות רמזה לקלייר שהיא נכנסה להריון בגיל 19 (גילה של קלייר) מהגבר הראשון איתו היא שכבה.. זה די דומה אני חושבת

למעלה