פרק 311

רינת4

New member
../images/Emo41.gifפרק 311 ../images/Emo41.gif

אני לא מאמינה שהספקתי לחזור הביתה בזמן מהעבודה... אפילו עוד לא ראיתי את הפרק של שבוע שעבר. טוב, אז מה יש לנו הפרק? מוות בשוד. ואת המוות השני פספסתי... אוף. גם את השלישי, חחח טוב, בכל מקרה - מצפה לשמוע את דעותיכם ומחשבותיכם על הפרק.

plastique

New member
זה הגיע למצב

שרציתי שליסה תופיע פתאום כדי שנייט הקטן ירגיש טוב. מסכן שלי. אמא של בילי וברנדה עשתה את הדבר המבריק ביותר מאז שהופיעה לראשונה לדעתי כשהשליכה את האפר, ולמה לעזאזל ברנדה גרה בחור ההוא?

פינליש

New member
אם תוכלו לעזור לי... ../images/Emo58.gif

לא הבנתי בסוף הפרק אם מצאו את ליסה או לא.... כי ראיתי את כולם בוכים ומחבקים את נייט, אבל לא הבנתי איך זה ניגמר עם ליסה. עזרה בבקשה.

varty

New member
מה שקרה בסוף

זה שהאחים של נייט באו להעביר איתו את הלילה. נייט חיכה לליסה כמו שהשוטר אמר לו שאולי היא תבוא למכונית חזרה. אז תכלס עדיין לא מצאו את ליסה.

heaven is here

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

היה קטע נהדר כשהיא זרקה את האפר! וברנדה מתרחקת מבילי אז היא מתגוררת באיזו דירה רחוקה מצדיקה אותה על כך.

אלאר

New member
אני חייב לדעת אם יש הפי אנד

זה מטריד אותי - אני לא בנוי למתח. אם מישהו יודע משהוא לגבי ליסה - אנא שילחו לי מסר. תודה

varty

New member
פספסתי מוות אחד

המוות השני היה מישהו נמצא במכון כושר ויורד מהספין ופשוט נופל ומת.
והשלישי זה היה המוות בשוד

והמות השלישי

עובד של חברת החשמל היה על מנוף גבוה היתה רעידת אדמה והוא התחשמל למוות

שרוןB

New member
הפרק של אתמול...

אחת היציאות המבריקות שהיו לסדרה הזו! לא נותנים לנו שום אינפורמציה על ליסה ובכך הצליחו לגרום לנו להרגיש את מה שנייט מרגיש: הציפייה, חוסר הידיעה, תסכול... מדהים!!!

בלי לגלות שום דבר אני רק אגיד

שהפרקים המבריקים של סוף עונה 3, מובילים לעונה 4 פשוט מדהימה ומרתקת, שלטעמי היא הכי טובה שהייתה בסדרה. מאוד מאוד מומלץ להמשיך לראות!

miss_t

New member
תגידו...

רק אני חשבתי על האפשרות שבסוף הסדרה כשרואים את המכונית שלה ואת הנוף של הים... היא אולי קפצה לים
אהבתי את הפרק הזה
ת'אמת שאני איכשהו מקווה שהיא מתה, ושהוא יחזור לברנדה למרות שזה יהיה מוזר בהחלט, אבל לא יודעת... הוא לא בנוי לחיים עם פסיכופטית טבעונית רוחנית כמוה... הוא רק סובל מזה
מישהו מסכים איתי
:-*

B a r r B e e

New member
ממ לא דעת...

מצד אחד, אני שונאת את ליסה וחשבתי על זה שאם היא לא תופיע יש מצב שנייט יחזור לברנדה והם יגדלו ביחד את מיה...(חלומות...) מצד שני, נייט כל כך אומלל הוא לא מרוכז לא יודע מה קורה איתו ולא מצליח על לחשוב על כלום מלבד ליסה, אז איפשהו כן בא לי שהיא תחזור. גם שהוא דמיין את זה שהיא חוזרת הוא נישק אותה כל כך באטרף שראיתי עד כמה שהוא זקוק לה... ניראה לי שהכי טוב שיהיה זה שליסה תחזור עם איזה סיפור מצוץ מהאצבע ושנייט יהיה מאושר שוב...

למעלה