פרק 30 !

DanaDuck

New member
אתה כנראה ממש אוהב ביצפר...

אם אתה נותן ציונים אפילו לסדרות מצויירות בטלוויזיה. אני כבר עברתי את גיל ביצפר ואין לי ממש רצון לחזור לשם...

S.Riddle

New member
הכוונה היא לדירוג ארצי, נדמה לי.

כל ביצפר שולח את השיאים שלו ואז משכללים את כל שיאי בתי הספר בארץ. המורה התכוונה שיש לה סיכוי להיכנס לדירוג כזה (זה בטח משהו כמו "בנות- ריצת 100 מטר\(מה שריי לא רצה שם)).

S.Riddle

New member
אני עם חום כבר מיום ראשון ;-;

והרופאה לא יודעת מה זה ;; ויש לי מתכונת בתנ"ך ביום חמישי ;; ו, ו, ו..! *סניף*

OFIRB9

New member
חולה רול!!!

אבל אני בבית עכשיו בגלל עבודה בגיאוגרפיה...אח יש אלוהים והוא קלף קלאו

nolee232

New member
אני רוצה להיות חולה יש לי בוחן בערב

בערבית והיום היה לי מבחן באנגלית ואתמול במתמטיקה אני קורסת אני צריכה להיות חולה!!!!!!!!!

אם מישהו צריך להיות חולה, זאת אני..

יש לי מחר להגיש עבודה ענקית בהלכה שעדיין לא סיימתי, יש לי לערוך ראיונות עם בנות שירות לאומי וצבא וכו'... ויש לי גם שיעורי בית במתמטיקה שעדיין לא עשיתי @.@;;;

nolee232

New member
מצטרפת לצערך...

אני שונאת מתמטיקה |צריך לחפש את בני גורן (כותב את רוב הספרים במתמטיקה) ולהכריך להוריד את כל הספרים מהמדפים ואז לא יהיה ספרים ולא שיעורים באלגברה ......אז מי איתי שיגיד היי|

haunter

New member
פרק לא רע, רק...

הסוף היה די מתבקש. אבל ההתחלה היתה לא רעה, כשהם רודפים אחר הקלף על השניה הראשונה.
ומה אספיון עושה שם בתור קלף?? טוב, נו, לא מזיק קצת לפוקמון כתוספת. (פוקמון מוסיף המון!
)

OFIRB9

New member
יוווו!!!

טומבוי שקוראים לה ריי! אהבתי!!! בוהו! קלף הדש! אני רוצה אחד כזה!!!!!!!!!! *נשמעת שקירה מתוקה שגורמת לי להפוך לשלולית* ואיזה אספיון ואיזה נעליים? רק כי הוא סגול אולי הוא דומה, דש פי אלף יותר מתוק מאספיון

יש לכם שיא !!לפרום שי שיא

בשעה 5 בידיוק הגעתי לפה וכבר בשעה 4 אתם יודעים הכל !! אמאלה!! יש פה מכשפות!!!!! חחח ספרו לי איך עשיתם את זה !!

למעלה