פרק 30 !

OFIRB9

New member
אמנם אני תומכת בעובדה

שלפאנגרלז יש כוחות על טיבעים לדעת דברים בצורה לא מובנת אבל הרוב כאן ראו את זה כבר ביפנית ודנה שפתחה את השירשור כבר די ראתה את הפרק....

haunter

New member
לא רק סגול

הם פשוט אותו דבר! טוב, רק האבן על המצח של אספיון אדומה ושל הקלף היתה כחולה (?)... הם דומים בכל דבר אחר!

HuGo Hell

New member
תגובה עלהפרק: ../images/Emo1.gif

אחרי שראיתי אותו במלאו. אחרי שלא פספסתי גם אותו. מה שיש לי להגיד: פרק יפה. אחד האהובים עלי עד כה... הוא היה מרגש ועצוב... כ"כ אהבתי את קלף המירוץ, הוא היה כ"כ חמוד. וקיוויתי שהוא יהיה של סאקורה. ריי מאוד חמודה (חמוד... זה היה בן! @__@;) והיה לי עצוב שסאקורה תפסה את הקלף

Yuske

New member
The DASH...

הוא כזה קלף חמוד!!!!!! ובאמת פרק יפה! ^_^ *חוזר בלנסות להחזיר את הכלב שלי לקלף...*(אני מנסה כבר שנתיים)

Yuske

New member
השתגעת??

אני לא להכות את הכלב המאמי שלי בפטיש... אם גרביים כן,לעומת זאת....*מחפש את גרבי-הקסם* (היה פעם משהו כזה לא?) THE KAWAII יהיה שלי ללא אלימות של חפצים כבדים וחדים...

swirrrly

New member
מה זה Dash?

חשבתי שהוא Rush ¬_¬ (ראיתי בפרק רק את שתי האותיות האחרונות של שם הקלף.. "sh", ובהתחלה בכלל ציפיתי שהוא יהיה "race" |: אז הפתרון ההגיוני שעלה לי לראש זה ראש... ¬_¬;;;;;) אז "דאש" זה כאילו ספרינג? *.*;;

OFIRB9

New member
כן, אני חשבתי

שדש זה כמו לדשדש (במים) *חוטפת פלאשבק פוקימון ומתה*

פרק חמוד D:

ריי פשוט חמודה!!!DDD: לי היה פשוט כ"כ מושלם כשהוא היה עם הבגד הזה בסוף!!^__^ בכלל, זה היה פרק מתוק לאללה =] קלף המרוץ, או תולי.. פשוט חמוד D:

Leemon

New member
פרק חמוד!

איזה מסכן הקלף שנפצע... היה קצת מעצבן שהמעצבן הקטן (סתם..!
) הוא זה שתפס את הקלף בסוף.

swirrrly

New member
אממ...

סאקורה יכלה -באמת- ללכוד את הקלף ואז להשאיל לריי את הכוחות שלו. *_* אבל כנראה איך שהפרק התנהל בסופו של דבר זה באמת לטובה |:

Yuske

New member
אבל הקלף היה של לי-קון,

למרות שהוא השתמש בקלף דיי לטובה^^

למעלה