פרק 21

Konchi

New member
../images/Emo41.gifפרק 21../images/Emo41.gif

הפעם מיילין הייתה דיי מצחיקה, אבל היא ממש עלוקה "אני רוצה לחצות את קו הסיום יחד עם סיוראן!" סאקורה הייתה יכולה לנצח -__- בעסה. חחח קרו היה כזה מצחיק, הוא שולט! (אחרי סאקורה כמובן) וזה אמור להיות קלף החישוק לא?
פרק נחמד ^-^

S.Riddle

New member
../images/Emo41.gifפרק 21../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

יאיי, סוף סוף לא פספסתי...! XD הו, איזה פרק חמוד~ ^_^ מיילינג פשוט דמות מגניבה, אין מה להגיד
אז כן, היא מעצבנת קצת, אבל זה מה שהופך את העלילה להרבה יותר מעניינת.... חי, איך שלי רץ לגדר לראות את יוקיטו ומיילינג לא הבינה...
אני תוהה אם כבר אמרו בפרק שהיא הגיעה שהם בני דודים? כי היא... ארר.. כזה... נמרחת עליו בצורה לא-כל-כך-משפחתית...
טומויו כל כך נהדרת ^-^ כל מה שהיא צריכה לעשות בפרק זה לחייך ולזרוק הערה טובה לסאקורה וזהו, הפרק יהיה נפלא ^^ סאקורה ולי היו כל כך מקסימים, בהתחלה איך שהם רצו ביחד ואז כשהם תפסו את הקלף... לכידה יפה
מה שהכי נהניתי ממנו בפרק היה כשבחלק שמיילינג התאמנה בריצה התנגן לו אי שם ברקע Wrapped in Tenderness, ה-BGM האהוב עלי ^_^ אחלה פרק

CozCoz

New member
פרק חביב, אבל משהו דפוק שם -

למה הקריין בתחרות אמר בהתחלה- "ברוכים הבאים לתחרות המרתון של כיתות ד'" ??!! שנה שעברה היא היתה ד', ואז היתה חופשת קיץ, ואז היא חזרה ללימודים, ואז מיילין הגיעה כתלמידה חדשה. אז היא כיתה ה'.. לא ?! ^-^" (או ששוב, אני סתם משתגע..) עוז :)

star_female

New member
אה, לא ^^;

ביפן שנת הלימודים מתחילה באביב (בראשון לאפריל, כשהסאקורות פורחות). חופשת הקיץ היא חופשה רגילה בשבילם.

star_female

New member
פרק נחמד ^^

אני חושבת שהם אמרו בפרק הקודם שהם בני דודים (לא ראיתי אותו אבל לפי התגובות פה... וחוץ מזה שהשאירו את השם משפחה שלה). איזה חמוד טויה שהוא בא לראות את סאקורה במירוץ שלה ^^ וכשהיא שאלה אותו אם גם יוקיטו יבוא (אני כבר אמרתי דהה
והוא) "הוא גם בכיתה שלי אז גם לו אין שיעורים בבוקר..." XD לא היה אמור להיות שיר אחר ברקע בקטע שהם רצים? אני לא בטוחה כי לא ראיתי את הפרק הזה ביפנית, אבל בד"כ מה שעושים זה שלוקחים את השיר היחיד שדיבבו מהסדרה שזה שיר הפתיחה ותוקעים אותו בכל מקום שיש שיר כלשהוא ברקע...
עדיף כבר שישימו רק את המוזיקה של השיר המקורי (או חס וחלילה את השיר המקורי עם המילים
)... גם אני אהבתי כששאורן הלך לדבר עם יוקיטו (הוא נראה כל כך מאושר ^_^) ומיילין לא הבינה מה קורה... וכשסאקורה ושאורן התחילו להאיץ כשהם ראו אותו XD וכששאורן בא לדבר עם יוקי טויה כזה "בוא נלך כבר" (והוא נגע בכתף של יוקי! *-*) ^^; הלכידה היתה יפה, אהבתי ששניהם השתמשו בחרבות ^^ The Loop קצת מעצבן, אין לו צורה יפה בתור קלף, סתם לולאה כזאת

SailoR VenuS

New member
אני דווקא../images/Emo47.gif

מאד אהבתי את השיר שהתחיל להתנגן לו שהם התחילו לרוץ ^_^;

S.Riddle

New member
Squee, טויוקיטו =^-^=

היד על הכתף...! חמוווד ^-^ "הוא גם בכיתה שלי אז גם לו אין שיעורים בבוקר..."- כלומר, "הוא ואני ביחד בערך 25 שעות ביום, אז כן, מן הסתם הוא יבוא איתי כי חס וחלילה שניפרד זה מזה... אח"כ נחזור הביתה 'ללמוד'." XD

SailoR VenuS

New member
פרק כל כך חמודדד../images/Emo47.gif

אהבתי את מיילין. נו אז מה אם היא קרצייה-מעצבנת-עלוקה-חושבת-שלי-הוא-שלה(והוא לא), היא ממש מצחיקה ^_^" וגם הקול שלה ממש מתאים! אחותי בת 5 וחצי אומרת לי: "הילדה החדשה מעצבנת..." אני מסכימה איתה ואז היא אומרת לי "לא.. הקול שלה.. מעצבן" חחחחח זה היה מצחיק
ולי ממש חמוד איך שהוא סחב אותה.. הלוואי עליי ^^;;

Konchi

New member
אהבתי שהשיר פתיחה התנגן בריצה ^-^

יש לי אותו ביפנית.

ayeletkl 5

New member
חחח... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

הלוואי שאחי הקטן בן ה-4 יה מבין שהיא מעצבנת, או שאפילו ילדה חדשה. או עושה מה שאני אורמת לו וזהו.

OFIRB9

New member
אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo5.gif

בת דודה קטנה שלי באה אליי היום ואמא שלה היא מאלה שעם תגיד לה "לי אוהב את יוקיטו" היא תרוץ ותסגור את ערוץ הילדים, אז מה אני אמורה להסביר לילדה הקטנה?!?!?

ayeletkl 5

New member
תגידי לה... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif

תגידי לה שלי ויקיטו הם... ידידים טובים וגם בני דודים! [פלצנית שכמוני... ]

HuGo Hell

New member
האמ.. פספסתי. ../images/Emo1.gif

שוב
יש שידור חוזר ב-16:30? יש? הייתי אצל סבתא שלי ועזרתי לה. היא לא מרגישה טוב

ayeletkl 5

New member
בד"כ לא... ../images/Emo41.gif../images/Emo29.gif