פרק 20

Konchi

New member
../images/Emo41.gifפרק 20../images/Emo41.gif

מיילין מעצבנת רצח! מסכן לי.. ~_~" סאקורה הייתה חמודה ומדהימההה
וקלף הקרב מגניב! ^-^ פרק טוב! וסופסוף הייתה לכידה מעניינת!

S.Riddle

New member
אני לא מבינה מה קורה פה!

*מפספסת פרקים בקצב* @_@ ארג, שידור חוזר, שידור חוזר... ~_~;;

OFIRB9

New member
נכון!!!!!!!!!

סוף סוף קמתי מוקדם!!!! לי עשה את אחד הפרצופים המצחיקים שלו (וגם בסוף הוא סוף סוף חייך) קלף הפייט מגניבבבבבבבבבב וחבל שלא ראו את קישורי הלחימה של טויה... עוד לא החלטתי עם מיילין מעצבנת או מגניבה, אוקי היא ממש ממש ממש ממש ממש מ-ע-צ-ב-נ-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל טוב שסאקו העמידה אותה במקומה ושגם לי צעק עליה קצת ושוב המשחקי מילים המפגרים "לי לא קרה כלום אבל מעניין מה עם לי"...אוף זה מבלבל! אבל פרק טוב

Vegeta fanatic

New member
אוווווווווווף >_____<;

חשבתי שראיתי הרבה יותר פרקים. >< ערוץ הילדים מתחיל לעקוף אותי! זה לא יעלה על הדעת!!! >_______<;;; וול... מיילין. המדבבת שלה מדליקה! ^_^ הדמות... עוד לא החלטתי. היא לא מרגיזה כמו שמפו, אבל... לא יודעת. היא מאוד מאוד יפה בעיני, הרבה יותר מסאקורה (כלומר, מבחינת העיצוב). ו... ו... גמ'ני רוצה לעשות גלגלונים כמוה!!!!!!!!!!!!!! ;;;;;;;;-;;;;;;; *הולכת לראות את כל הפרקים שיש לי על המחשב ולעקוף בחזרה את ערוץ הילדים! >___<*

© Mamimi ©

New member
היה פרק חמווד!../images/Emo105.gif

לי החמוד והמסכן..... גם טויה היה חמוד! "את בכל זאת מיפלצת"! וסאקורה הכי חמודה! זאת התלבוש הכי מוזרה שלה עד עכשיו... ואיך שהיא עשתה את הקפיצה הזאת(בשיעור התעמלות) יותר טוב ממיילין! וגם "הרגשתי רוח קרה פתאום" חחחח XD קלף הקרב כזה יפה!!!!!!

CozCoz

New member
הכי חמוד היה קרו !! עם התלבושת שלו

חחח.. רק לחשוב על זה שוב - מצחיק. מילא סאקורה הייתה כמו בלון כזה.. חח, אבל קרו פשוט היה מ-צ-ח-י-ק.. מה לעזאזל טומיו הלבישה אותו.. ? הוא נראה כזה חמוד.. ומצחיק XD. ובאמת סוף סוף עשו לכידה נורמלית.. כבר הרבה זמן לא ראינו כזאת.. ומיילין פשוט מעצבנת בטירוף.. והפרק שבר שיא נראה לי, מיליון ואחד פרצופי ^-^" -_-" לפרק.. חחח :)

Houndour

New member
הלכידות הקודמות היו לא נורמליות? 8-

"לי התלבושת הזאת לא נראית מוזרה" טומויו צ'אאאאן!

LiIach

New member
מיילין שולטת!! ../images/Emo9.gif ../images/Emo118.gif

היא הכי יפה מכולם/ן

Houndour

New member
כמה יציאות בפרק אחד! ../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

פו'ג'יטקה-סאן: "בערב אני אכין לך משו טעים לאכול" סאקורה: "משו טעים???? יייישששששששש!!!" למה, בד"כ הוא מכין לך אוכל מגעיל?
טראדה-סנסיי: "רק תראו לנו מה אתן יודעות לעשות על המזרן"
מיילין כזאת מצחיקה!! אבל מעצבנת!!

Konchi

New member
חחחח הנדאוור

רק תראו לנו מה אתן יודעות לעשות על המזרן XD

S.Riddle

New member
בנים. ../images/Emo11.gif

תראו להם גוף חטוב אחד והם כבר בסרטים. u_u

למעלה