פרק 13

Houndour

New member
נכון??

הדיבוב באמת נשמע שונה ויותר טוב! המשך ישיר של ה"לא רוצה" של אתמול
שאורן תורם בסתר, כל הכבוד!

S.Riddle

New member
חי, נכוןנכון!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שאורן יקבל מקום מיוחד בגן-עדן (Namely, Yaoi-land) ^^

Vegeta fanatic

New member
פרק סביר... ^^;

קלף הכוח... ניההההה! הוא קצת מזכיר לי את קלף הגשם. ^_^ הוא חמוד והוא מתוק והוא קאוואי (המפף, זה לא אותו דבר?
), ואהבתי מאוד מאוד את הפואנטה שבקלף הזה - גם לאנשים קטנים יש כוח (תגידו, זה נורא שקוף שאני ממש נמוכה?... ^^;)! וגם, כמובן, לא לשפוט מישהו על פי המראה החיצוני, כי לפעמים אלה שעושים רושם של "חמודים" הם המניאקים הכי גדולים (*אהם*, לא אני. << >>;). לי והעצלן!
אתם יודעים? הוא קצת מזכיר את אח שלי (לי, לא העצלן! טוב, שניהם... ^^). אולי יש לי תסביך אח?

h p g i r l

New member
רק נחמד ^^../images/Emo82.gif

באמת דיבוב יותר טוב, לייייייייייייייייייי כזה מתוק^^ מתלהב מעצלן... קלף הכוח ממש חמוד למרות ההתעללות שלו^^

OFIRB9

New member
בעעעע קריפי

רק שמתי לב כמה הרגלים של האנשים המבוגרים ערוכות ודקות

esenbi

New member
פרק נחמד..

והיה לי מוזר.. כי שלשום ראיתי אותו ביפנית... אוייש כמה דברים משנים בתרגום.. אבל בכל זאת.. באמת השתפר התרגום.. ואני מעריץ את דנה!!! אין עליה.. ומישהו מוכן להסביר לי אם זה בן או בת?! בבקשה? חחח

Rnamon

New member
קלף הכוח באמת חמודה.....^_^

כזו ממי......לי הרשע.....גרם לקלף להפסיד...למרות שזה היה טוב לראות את סאקורה קופצת משמחה.....(מסיבות.....מובנות..^_^)......חחחחחחחחחחחחח סתם בצחוק....

star_female

New member
פרק חמוד ^^

עוד לא ראיתי עד הסוף (ערוץ הילדים צריכים לשים את הסדרות שלהם בזמן --) , אני מחכה לשידור החוזר ^^; תהיה קטנה... המדובב של יאמאזאקי לא דובב את קוג'י? *-* ובקשר לקלף, לדעתי זה בת, אבל מה זה משנה? זה לא יצור אנושי בכלל... מי אמר שלקלפים חייב להיות מין? (ומה הקשר לאיך שהשם שלו נשמע בכלל?)

star_female

New member
טוב, תוספות...

"אתה לא הולך עם אח שלי היום לבי"ס?" - סאקורה גנבה לי את המילים מהפה... "כולם צריכים לעבוד קשה יחד" נשמע ~הרבה~ יותר טוב ביפנית... לי-קון כזה מתוק ותמים.... עוד תהיה - מי מדובבת את ריקה? היא נשמעת לי מוכרת... העיניים של יאמאזאקי נפתחו... הפילים היו מתוקים~ גם לי-קון היה מתוק, איך שהוא עזר לסאקורה... איזה חמוד יוקי היה בסוף XD

OFIRB9

New member
שמתי לב לזה שבכל פרק

מישהו כאן מפספס *מפחדת שיגיע תורי* ולא, ביום ראשון זה חופש השידור החוזר יהיה אחר הצהריים

Rnamon

New member
זה כזה מעצבן מה שהם עושים בחופש....

שהם משדרים בבוקר ואז אחרי הצוהרים שידור חוזר זה כזה מתסכל.....הם לא יכולים לשדר פרק חדש וזהו? שלשם שנוי ערוץ הילדים יעשה משהו נורמאלי?

liri g

New member
תארי לך שכל יום היו משדרים שני

פרקים... אז גם היה סיכוי טוב שתפספסי פרקים (אני בטוחה שגם כשאת בחופש את לא נמצאת כל יום גם בבוקר וגם בערב בבית). וחוץ מזה הסידרה הייתה נגמרת ככה נורא מהר, לא?

איזה פרק חמוד =]

קלף הכוח כ"כ חמוד *__* אבל הוא מרושע!ככה להתאכזר לפילים!!>_< אמ..טויה כזה מתוק *-* טויה!טויה!טויה!*מקפצת סביב למחשב* קיצר..פרק חמוד למדי ^^ שאורן ילדותי XDD מה היה הקטע שלו עם העצלן הזה? @.@;

למעלה