פרק 13

S.Riddle

New member
../images/Emo41.gifפרק 13../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

איזה פרק חמוד ^___^ הקטע של לי וימאזאקי היה כל כאאאך קורע
כבר חיכיתי לשטויות של ימאזאקי, הוא כל כך חמוד ^_^ קלף חביב שכזה...
בפרק הזה נשמע לי שינוי ממש גדול בדיבוב, פתאום... כאילו כל המדובבים כבר התרגלו לדמויות שלהם... אהבתי מאוד את הדיבובים של טומויו ולי, ובמיוחד את זה של סאקורה, שלטעמי מאוד השתפר מההתחלה...

Konchi

New member
חחחח סורי

העתקתי כי חשבתי שלא יפתחו, תחברו את ההודעות ^^

Konchi

New member
../images/Emo41.gifפרק 13../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

איך היה הפרק? הנה הביקורת שלי - סאקורה - מתוקה כרגילו ומצחיקה ^^ טומויו - בסדר קרו - מצחיק כרגיל לי - ילדותי, איזה ילד מטופש יתלהב מעצלן? XD קטעים! איך הם רשמו באיזה שעה ודקה הוא זז וכמה פעמים יוקיטו - בסיידר! בקשר לקלפים - לא חשבתי שקלף הכוח יהיה יצור קטן וורוד XD והייתי מת להשתמש בקלף הזמן של לי, הוא מגניב!

OFIRB9

New member
איך הם קראו לשאורן!?!?!?

טוב אני חייבת להודות שהוא קצת אידיוט...אבל אף אחד לא מקבל שכל מבריק כשהוא נראה כל כך טוב כי זה לא פייר ^^ הקטע עם התמונה קרע אותי, ימאזאקי-מכות!!! חחחח והפרצופים של סאקו קורעים אותי כל יום מחדש ^^ וקלף הכוח כזה מתוק! אני מאמצת אחד! ^^

DanaDuck

New member
באמת?!

תודה רבה:) קלף הכח- קלף חביב? כל-כך חביב שמטריד בעלי-חיים ומתקנים דמויי בעלי-חיים... צריך לצרף אותו לאגודת אנונימוס.

S.Riddle

New member
הוא _מיוחד_ ../images/Emo3.gif

טוב, נו, הוא אהבל
אבל הוא עוזר לה במהלך הסדרה, אז מה זה משנה ^^ וגם אם הוא עוזר לה פחות במהלך הסדרה, הוא נתן לטומויו עוד תמונה לאוסף... זה כבר נותן לו קרדיט אצלי

SailoR VenuS

New member
פרק נהדר! ^^../images/Emo47.gif

קלף הכוח כל כך קאוואייי!! ^______^ ושאורן- אהההה
.. הוא היה ממש חמוד בפרק הזה.. וטיפה אובססיבי לגבי העצלן
פרק חמוד!!!

OFIRB9

New member
אני אוהבת את הפרצוף של לי

כשהוא מתלהב -ההההההההההההההההההההההההההההההה

S.Riddle

New member
הוא כל כך חמוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

כל הקטעים האלה שימאזאקי מספר לו משהו מרגש או למשל בפרק אתמול כשהוא דיבר עם אבא של סאקורה- יש לו מן מבט כזה של ילד בן 5 שקיבל עכשיו צעצוע חדש והוא נורא מתרגש ^^ כמה מקסים..!

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo1.gif

אכן הדיבוב השתפר מאוד. אני שונא את לי, הוא דפוק ומתנהג כמו... ילד קטן. אוקי הוא באמת ילד קטן אבל גם סאקורה ילדה קטנה והיא לא מתנהגת כמו אחת!
והסנוב הזה. תפס לסאקורה את קלף הזמן. גרר להשמיד.

HuGo Hell

New member
אהה כן. וקלף הכוח.. ../images/Emo1.gif

זאת לא בת? וכשראיתי אותו חשבתי "מה?!?!?!? @___@!!" - איך קלף כזה חמוד וקטן יכול להיות כזה נוראי? זה פשוט לא בסדר!

S.Riddle

New member
אוי, הסנוביזם..!

במיוחד כשהוא עזר לסאקורה לתפוס את הקלף במקום לעשות זאת בעצמו! :OOOOOOOO סנוב

למעלה