פרק 10

Vegeta fanatic

New member
השוג'ו-איי לא צונזר! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וואההההההה, אני אוהבת את הפרק הזה! גמ'ני רוצה להיקבר בפרחים! ^^; בעיקר אם זה יקרה באמצע שיעור ספורט, או משהו כזה... הקול של אמא של טומויו - XDDDDDDDD חיכיתי כל רגע שהיא תפצח בצווחות קורעות אוזניים, אבל זה לא הגיע. חבל.
או, כן, "התחתנת עם החברה שלי"... "אהבתי את נאדשיקו כל-כך..." "אני אוהבת אותך, סאקורה"... ניהיהיהי! איזה יופי של פרק! ^______^ ופלאוור היא אחת מאותן דמויות שגורמות לי לבהות במסך ולשקוע ברחמים עצמיים ("דאמ, למה אני לא מציירת ככה?!")...

star_female

New member
לי-קון~~ *_*

פרק מעולה. ממש אהבתי. סיכמת בערך את כל מה שרציתי להגיד, חוץ מזה ש*כן* היה שונן-איי (שאורן/יוקיטו בכמויות מסחריות *_*)... ומאיה-סאמה דיבבה את סונומי!!! *_* והפרק לא היה ממש מיותר, הוא הסביר את סיפור הרקע של פוג'יטאקה ונדשיקו וסונומי... ויוקיטו היה כזה חמוד כשהוא אכל XD זה ממש מפחיד כשאני נזכרת שזה נהיה יותר גרוע אחר כך *אהם*... ויאמאזאקי... אלוהים, יאמאזאקי... על קטע דומה בדיג'ימון (01) יצאה תיאורייה שלמה על מאט וטאי XD *נאנחת משמחה אחרי 2 פרקים של סאקורה ברצף (אחד מאתמול ^^; )*

S.Riddle

New member
נכון נכון, צודקת, בהחלט היה ^-^

בקשר לסונומי, לא זיהיתי את הקול שיר אלא רק בקטע שהיא התעצבנה.... היא פשוט צריכה להתחרפן יותר, זה הכל, יש לה אחלה קול
הפרק עצמו לא מיותר בכלל, הקלף כן
טוב נו, הוא חמוד. והריקוד שלו ושל סאקורה היה מקסים ^^ יאמאזקי
חולת נפש...

star_female

New member
לא מתווכחת... ../images/Emo3.gif

הקטע עם הריקוד הזכיר לי את פרינסס טוטו *-* עוד רגע ציפיתי שהיא (אה, ה-Flower) תעשה את התנועה הזאת של "רוצה לרקוד איתי?" ^_^

S.Riddle

New member
זה היה כה מקסים...! ../images/Emo23.gif

זה לדעתי אחד הקטעים היותר יפים בסדרה, לא משנה אם הוא מיותר או לא, זה פשוט... חמוד. מתוק. יפה ^^;

rocket

New member
בנות דודות ?

גם במקור האמהות שלהן בנות דודות ? וואי הפרק היה באמת מקסים !!! לי אם כל ההסמקות !!! ואי הוא פשוט שולט !!! וגם יוקיטו !!! חחח איזה חמודים כולם !!

Yuske

New member
כן שתיהן בנות דודות על אמת

ולא כמו הארוקה ומיצ'ירו אבל זה כבר לשרשור אחר... למרות שאמא של סאקורה התחתנה בגיל 16 ולא 18 (ע"פ היפני) ואגב הוא לא ממש מאוהב ביוקיטו אתם תראו כבר קלף הפרח באמת קלף חמוד

rocket

New member
העניין של הארוקה ומיצ'ירו הוא סתם

צנזור מרושע >_<

Yuske

New member
זה באמת שונה לראות אותך לא מודגש

כזה עם צבע....ניחא בכל מקרה הדיבוב האמריקקי לסיילור-מון ממש איום!!! גם הקולות (מלבד ג'ופיטר שהיא כנראה היחידה עשו אותה טוב...אולי רק צ'יבי כי...טוב...יש לה קול ממש מעצבן בשתיי השפות)

Rnamon

New member
אם האמהות שלהן בנות דודות אז הן...

בנות דודות שניות.....ככה קוראים לזה......למשל בן דוד של אבא שלי גר לידנו והבנים שלו הם הבני דודים שניים שלי......

Konchi

New member
אוקיי!

סופסוף פרק שלא צינזרו בו הכל ^^ היו רמזונים לשואונן ושוג'ו, קיצר פרק מקסים!

למעלה