פרק 10

S.Riddle

New member
../images/Emo41.gifפרק 10../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

* "תלמידת תיכון בת 18..."
* כמה שוג'ו-איי @_@;; איפה השונן-איי שלי ;-; * לי כל כך חמוד כשהוא מסמיק ובוהה ביוּקי ^-^ * ווה, טויה ויוקיטו בפרחים... כל כך רומנטי
* Flower אמנם קלף די מיותר אבל ממש ממש חמוד ^-^ * יאמאזאקי מגניב גם כשהוא פשוט קופץ על לי ולא אומר כלום
* הסיפורים על נאדשיקו ופוג'יטאקה כל כך מקסימים
* סונומי ;-; מטורפת לחלוטין XD * *טובעת בכל הלבביות של הפרק* @.@;; אלוהים, כמה שוג'ו-איי בפרק אחד XD אני מקווה שלפחות נקבל איזה פיצוי שונן-איי קטן... :X

Houndour

New member
יהההההה כמה שוג'ו-איי בפרק אחד! ../images/Emo9.gif

סונומי דפוקה... ביפנית הצעקה שלה כשהיא ראתה את פוג'יטקה כ"כ מבהילה שהיא הקפיצה אותי מהכסא!
יש לי בעית החלטיות לגב הקול של שאורן, בפרק הזה הוא שוב נשמע לי טוב מאוד..
לא צנזרו כלום ^^ ופלאוור באמת מיותר אבל חמוד ^^

Konchi

New member
שוג'ו-איי זה טוף ^^

הגיע הזמן שיהיה סוף לצנזורה
הקלף של הפלאוור באמת מיותר, אבל חמוד ^^ בסופו של דבר הוא היה דיי שימושי.. ויוקיטו הרג אותי איך שהוא אכל, בהתלהבות

shadow XD

New member
איזה פרק חמוד!

ולי ממש חמוד שהוא מסמיק או שהוא ליד יוקיטו!! ^^

moon flower

New member
אבל היה 3 קטעי שאורן/יוקיטו 0.0

אחד כשיוקיטו איחל "בהצלחה" (לפי ההגיון לסאקורה אבל תמיד יש את הסיכוי הקלוש ^-^) כשיוקיטו עידד את אחד מהם להמשיך (שוב..) וכשהם אכלו ושאורן אמר שמי שאוכל הרבה בריא (=> יוקיטו זה טוב לבריאות! *הנהון מצד טויה*- בגלל זה אני כ"כ צמוד אליו) בס"כ פרק טוב ^^ רק יבש קצת..

לוניד

New member
אוף... >_<

הפסדתי את זה!! אמא שלי קראה לי לעזור לה במשהו ושכחתי מזה לגמרי! >_< ואני לא יודעת אם אני אוכל לתכנת את הוויאו להקליט-פעם אחרונה שניסיתי הוא לא הקליט לי...נראה שהוא מקליט רק מתי שבא לו. -___- נו טוב, נחמד לשמוע שלא צינזרו שום קטע. ^-^ וזה היה דיי מוזר שבמקור היא התחתנה בגיל 16...אני שמחה ששינו את זה.

S.Riddle

New member
והעיקר... ../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif

ששוג'ו-איי לא מצנזרים כששונן-איי שוחטים למוות
עבודה נפלאה. ^_^

OFIRB9

New member
איך מסבירים את זה לילדים?

הפרצוף של לי נהיה אדום והוא עושה פרצוף מאושר כשיוקי שולח לו בהצלחה, חה! אני מרחמת על הילדים שעכשיו לא קולטים שום דבר ומנסים למצוא את התשובה ה"הגיונית" XDDD קלף הפרח, מיותר
אבל יפה
שוג'ו-הרבה! קרו-כמעט לא ;-; יוקיטו-טוב לבריאות! XD לי-חמוד חמוד חמווווד! וזהו, אה וגם היה נחמד שהוא נפל באמצע המרוץ ומשך לסאקו בחולצה שהוא רוצה לאכול איתם ^^ אין צינזורים אמרתם? חשבתי שטמויו אמרה משהו בסוף והורידו את זה בגלל שהיא פתחה את הפה כאילו היא אומרת משו

Houndour

New member
תהיה

ברגע שהוא ראה את הקלפים והבין שזה קלואו קארד, גם שאורן החליט לצאת להלחם בו. אבל איפה הוא היה בזמן התפיסה? הוא אפילו לא ראה את הקלף ולא יודע איזה קלף זה..

moon flower

New member
הוא היה עם יוזאקיטו (או איך שקוראים

לו) לבד ^^ בכיתה ^^ כבול ^^ ומעונה עם מטאטא (כשיוזיקאטו בחליפת סאדו-מאזו)

Vegeta fanatic

New member
הוהוהו! ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אני מתה על זה-עם-העיניים-העצומות. ^________^

למעלה