תשובה לפי נקודות
קודם כל אני אחווה את דעתי הכללית מהפרק. פרק טוב, במיוחד לאלו מאיתנו שקיוו שלפחות חברה אחת של דניאל לא תסיים את הקריירה שלה מתה או גו'אולדית. ועכשיו לסקירה שלך, קינסי. *הקריצה היתה מגניבה , אם כי יותר מדי "in your face " כזה? אהבתי את השיחה (תרגום חופשי) "-מי החבר? - למה אתה חושב... - המהום!!" *גם אני לפעמים מרחם על טיאלק ולא רק בקטע הזה, אתם לא חושבים לפעמים האם הוא מרגיש ל-ב-ד ??? אני חולה עליו, הוא כזה חמודדדד!! *אחרי שדניאל ניסה להתאבד פעם אחת בקפיצה מהמרפסת, הוא החליט שליתר בטחון כדאי לגור בקומת קרקע... *סיווג בטחוני הולך ישר לפח כשצריך לשחרר את העלילה קצת. צעד חכם, ולא במחיר כ"כ משמעותי לדעתי. *נראה לי שאולי את לא כ"כ אוהבת את קרטר, זה למה לא מעניין אותך הקטעים על החיים שלה. אני בטוח שאם היו נכנסים בפרק הזה לחיים האישיים של ג'ק , זה היה בסדר, נכון? אני קצת מאוכזב מההתפתחות הזאת ביחסים בין קרטר לג'ק , אבל זה היה מתבקש ממה שסאם מבינה בפרק הקודם . זה ממש קשור אחד לשני. וזה טוב שהוסיפו את זה. דבר שני לגבי זה - איך את מסוגלת לומר "לא מתאים לרוח הסדרה" ? אני דווקא מברך את הנכונות של היוצרים להכניס אספקטים בין-אישיים לסדרה, כדי שלא תשאר עם התווית "סדרת מד"ב לחולי מד"ב בלבד - אוהבי דרמות להעביר ל VIVA !" , פיט הוא בחור טוב, ואם סאם לא היתה מאוהבת בג'ק לא הייתי מתנגד כ"כ אליו. אבל הוא פשוט לא מתאים לה. הוא שוטר והיא גיבורת-על שביד אחת מקלידה למחשב קואורדינטות של חור-שחור וביד השניה מזאטטת 5 ג'אפות. זה פשוט לא יעבוד. גם לי הייתה אותה הרגשה לגבי שרה, אבל כנראה שאין שם כלום. העיקר סוף טוב מבחינת דניאל... (נ.ב זה מעלה לי שוב את הרצון לכתוב סקירה על דמויות הסדרה, צפו להודעה בנושא)