פרק סוף עונה 2

רינת4

New member
../images/Emo41.gifפרק סוף עונה 2

מה הלך כאן? ארין מתה? ג'ון נשאר עם מוח פתוח? (אהבתי את החיקוי שלו לסקורפי אגב. ומה קורה עם צ'יאנה וגות'י? אני לפעמים לא מבינה אותה. זה היה בהחלט פרק מצויין. ועכשיו אני במתח
הבאסה עם לדאוג לפרקים בעצמי זה שבצורה כזו אני רואה בד"כ יותר מפרק אחד ליום כי אני לא מצליחה לשלוט בעצמי וזה מסתיים נורא מהר... אני בדילמה האם לראת את הפק הבא אח"כ או לחבות קצת. איך שאני מכירה את עצמי אני אבחר בסוף באפשרות הראשונה. אני פשוט לא י כולה לחכות.

טפאל

New member
זה נורא

היה ההמשך יבוא והם לא משדרים את העונה הבאה סקורפי הוא כמו אפופיס (סטארגייט) לא משנה כמה הורגים אותו הוא לא מת רינת, כתבת שאת הולכת לראות את הפרק הבא, איפה? חשבתי שהוט ספייס סיימו לשדר

רינת4

New member
את יודעת, יש שיטות...

שאסור לי לדבר עליהן כאן בפורום, במיוחד כשאני המנהלת... אבל צרי איתי קשר במסרים, אני אסביר לך

mace windu1

New member
../images/Emo58.gifכן.. ארין מתה אבל....

היא תחזור לחיים! ומהר מאוד! לג'ון יסגרו את המוח (כמובן) אבל הוא לא יוכל לדבר- הוא יצעק ג'בריש בלי סוף (זה חלק מאוד מצחיק) וסתם אין לי כח להמשיך לספר את הסיפור...

LA LI HO

New member
אני אמשיך.. ספויילר ענק תזהרו

ואז זאן מחזירה לחיים את ארין, הסקראנים (ככה כותבים את זה?) באים ומנסים לחטוף את ג'ון, סקורפיו בורח (לא, הוא לא מת.. הוא לא היה במעבורת שפוצצו) וכולם חוזרים באושר למויה. אה כן, ג'ון וארין מחליטים לא להיות ביחד (טוב, ארין מחליטה..) וג'ון מגלה שז'אן גוססת.

LA LI HO

New member
מאו דומה לאפופיס ../images/Emo58.gif לסוף ה-4

אבל אפופיס מת כרגע (לפחות עד הפרקים הנוכחים של העונה השמינית) וסקורפיו לא ימות.

Dark Muse

New member
אוי אלוהים מה זה

איך אפשר ככה לגמור את HOT SPACE, טוב כדאי שאני אתחיל לדואג לפרקים

Highlander1

New member
לקחת לי את המילים

יש מן מגמה מעצבנת כזו לסיים ככה עונה. ובכלל לפעמים מחליטים לא לשדר את העונה שלאחרי, ואז נשארים עם מתח תמידי. פשוט מעצבן

yadbz

New member
אם אתם זוכרים..

ככה היה גם עם הסדרה "גולשים בזמן" (מערוץ הילדים) כאשר בפרק האחרון היה מתח אדיר אבל ערוץ הילדים כמו שהוא יודע טוב מאוד לעשות, הפסיק את הסדרה ולא המשיך אותה!

Greebo

New member
and that's a good thing..

coz it started to really suck near the end :p oh.... i'm new here^^ watched season 1+2 (hot space) and...well i liked it...ci fi rox ^^ going to watch the 3+4 this month (dvd, the 3d ear) ^^i ps : sorry about the english...can't write in hebrew ><

willkins

New member
איזה דיכאון

סיום עונה כזה מותח ואין לי דרך להשיג את העונה הבאה. אני בעצם שוקל לקנות בDVD במיוחד לאור זה ששמעתי שהעונה השלישית אפילו יותר טובה. אני מצאתי את עצמי מקווה שג'ון ימות, כרמה סבל המסכן הזה יכול לקחת: הוא הרג את אהובתו ועכשיו אין לו יכולת דיבור. די. אני מקווה מאוד שלא יקרה משהו בין צ'יאנה לגות'י, כי זה חומר של אופרות סבון. אגב גיליתי היום במקרה שיש אי יווני שנקרא סקורפיוס.

yadbz

New member
איפה בדיוק קונים את הDVD של זה?

אני אשמח לדעת.

LA LI HO

New member
אתרי אינטרנט בעיקר

אין לי אפשרות להוסיף לינקים אז אחרים יוסיפו.. ולכל מי שרוצה לקנות את הדיוידי בזול אני ממליצה לחכות לאייקון ולקנות שם, המחירים בדר"כ הרבה יותר זולים ולא צריך לחכות כמה חודשים טובים עד שהכל מגיע..

willkins

New member
זה הלינק

כאן אבל אולי אני באמת אקנה באייקון, אם את אומרת שיהיה שם.

LA LI HO

New member
בפנטסי היה

אני מניחה שיהיה גם באייקון. תחפש בדוכנים של משחקי התפקידים בעיקר.

למעלה