פרק מספר 6

עדן גפן

New member
באמת מתיש../images/Emo45.gif חח

פרק ממש מדהים. אופ. הם שחקנים כ"כ מוכשרים
ואסי.. יאו
פשוט אסי
היום הוא היה מדהים יותר משבוע קודם אפילו.. (אוף. מה הוא יגיד שילדה מפגרת בת 14 חושבת שהוא אלוהים
) אה ד"א, הוא בטוח (ראובן), בתת מודע שלו, מרגיש משהו לנעמה..
ראית איך הוא מתח וסידר ת'חולצה לפני שהיא נכנסה

pomelit

New member
הוא מאוד מרגיש משהו כלפיה

לדעתי הוא מת מפחד מהרגשות שלה כלפיו ועוד יותר ממה שזה מעורר אצלו. גילה עלתה על זה ביום חמישי, וזה גם מספיר את הלחץ שלו שהיא תיכנס הביתה. הוא יודע שלו בעצמו יהיה קשה לשמור על הגבולות, ולכן מאוד חשוב לו לשמר את הגבולות הרשמיים. וגם, בסוף הפרק, כשהיא שואלת אותו אם הוא כן או לא והוא עונה לה, למרות שברור שזה ממש לא נכון, או לכל הפחות בכלל לא כל כך פשוט. אגב, לדעתי, לא היה שום מקום לתת לה תשובה ישירה על שאלה כזו, ואם הוא היה קצת יותר מאופס באותו רגע הוא היה מצליח לענות לה באופן שגם לא ישאיר אותה כל כך לבד, ובכל זאת יאפשר לו מרחב תמרון בקשר האישי והאינטימי (הלגיטימי) איתה.

אני דווקא חושבת שהוא היה צריך לשתק

אצלה את היצר הזה וטוב שהוא אמר לא, למרות שהוא היסס לפני שהוא ענה.. ועדיין הוא הוכיח לה בשיא האדישות שזה דפוק התנהגות קבוע אצלה עם ההוא מחו'ל... ככה שזה די בא לה בצורה עקפיה בטיפול והיא כאילו התעקשה לא לקבל את זה אז הוא ענה לב בצורה ישירה.
לינוי

פרק מעולה, הכי טוב עד עכשיו.

אולי יש לו רגשות כלפיה, אבל אולי גם לא. תחשבו על זה שאנחנו רואים מהצד את הקושי בהתמודדות עם מטופלת שמאוהבת בך והוא מתמודד עם זה בצורה השקטה, הוא לא אומר הרבה ולא מכחיש את זה, היא דוחקת אותו לפינה ואז הוא מנסה לחשוב אולי זה נכון, ואולי זה גם לא. פשוט המצב מלחיץ ועם כל הבעיות בבית זאת בריחה מעולה. מה גם שמטופלת שנראית ככה, וחכמה מאוד, היא מנתחת טוב מאוד את המצב והיא מאוד מעניינת (מן הסתם הדמות אמורה להיות כזאת). ואחרי כל מה שרשמתי אני משחזרת את הפרק ונוטה להאמין שהוא באמת חושק בה. קשה, קשה .חחחחחחחחחחחחחח..... אה- והלא בסוף היה מעולה. כי גם אם זה כן מבחינתו התשובה השלילית שלו הבהירה לה חד משמעית שתפסיק לפנטז ושתהיה מודעת לעובדה שאין ולא יהיה בינהם כלום. הוא מטפל והיא מטופלת.

pomelit

New member
אולי הוא באמת היה צריך לשכנע את עצמ

עצמו ברור שאסור שיהיה ביניהם משהו לי נראה שהוא בכלל לא סגור כרגע על הגבולות ביניהם, וזה מפריע לו לעזור לה ולטפל בה.

אכן פרק מעולה

בעיניי ה"לא" שראובן אמר בסוף לא היה בכלל ממקום של מטפל, אלא ממקום של האיום שלו וחוסר יכולתו להתמודד. היה אסור לו לענות לה על זה ישירות, ולי נראה ברור שהוא אומר את הלא מתוך תוקפנות, כדי לפגוע בה, כי נורא קשה לו עם ההתגרות שלה בו. נראה לי שנעמה היא הקצנה של מטופלת מאוהבת - קשה לי לראות מישהי שיש לה אומץ לדחוק את הגבולות כל כך... ומצד שני היא רואה שהוא מעוניין, וזה מעודד אותה.

Broken Wings1

New member
אין מילים.

הדמות שהיא משחקת.. מדהימה. העובדה שהיא ישירה פשוט עושה את הדמות עוד יותר מעולה. בנוסף לזה.. איילת משחקת כלכך טוב, מדהימה בעצמה. לדעתי הוא רוצה אותה.. אבל לא בטוח בזה. נדמה לי שהוא מוצא בה מן "מקום מפלט" כלשהו, ההתעסקות בה. כשהיא סיפרה לו שהיא עומדת להתחתן.. הוא לא פירגן במיוחד. להיפך.. ראו שזה הפריע לו. הפרק הכי טוב עד כה. מצפה להמשך..

השאלה היא

האם הוא לא פירגן כי הוא מרגיש אליה משהו או שהוא פשוט חושב שהיא עושה טעות כי היא לא באמת רוצה את זה, ואת אברי. תמיד יש עוד ועוד שאלות. ללא ספק, איילת זורר שחקנית מעולה.

pomelit

New member
וזה שאברי פסיכולוג בעצמו

מאוד מחזק את ההרגשה שנעמה צריכה לבחור באחד הפסיכולוגים שלה כבן זוג

את זה לא ידעתי

אברי פסיכולוג? לא שמעתי אותה אומרת את זה. ונכון. באמת אני חושבת שהגבולות בינהם היטשטשו מאז ההצהרה שלה ואסי לא יודע איך לשנות את זה ןלהחזיר את היחסים למסלולם... יום טוב חבר'ה. כיף לשמוע שאני לא לבד ויש עוד אנשים שהסדרה מעניינת אותם כל כך. עד כדי כך שלא יצאתי יום שישי כי רציתי לצפות בשידור החוזר של כל הפרקים. אגב, השעות של הסדרה נוראיות. עוד עשר ורבע זה איכשהו מסתדר לפעמים אבל אחת בלילה שידור חוזר?!!! וימי שישי בלילה? נו באמת, לא יכלו למצוא זמן שידור טוב יותר ועדיין שילדים ימנעו מלצפות בתכנית??!!! טוב יאללה ביי. הייתי צריכה לשפוך, חחחחחחחח........

pomelit

New member
בפרק של יום ראשון האחרון

היא מסבירה שאברי הוא פסיכולוג בינוני כי הוא מזיין בינוני, ושלא יכול להיות שפסיכולוג טוב יהיה זיון בינוני, הוא הרי אמור להרגיש את המטופלים שלו. היא בעיקר מלחיצה את ראובן בקטע הזה (כשהיא רוצה ללכת לשירותים והוא לא מרשה לה והם עובדים כמה דקות מביכות ולא ברור מה יקרה הלאה), כי נראה לי שהוא וגם היא חושבים על מה היא חושבת עליו בתור זיון...

יסמין@

New member
זה לא מה שהיא אמרה

היא אמרה שאברי לא כל כך מוצלח במיטה. ומשם עשתה ספקולציות שמי שלא מרגיש את האישה במיטה יהיה פסיכולוג גרוע ומי שטוב במיטה יהיה גם פסיכולוג טוב והסתכלה עמוקות על ראובן ובכך רמזה לו שהיא חושבת עליו ועל יכולותיו המיניות.

היא אמרה שהוא פסיכולוג כמטפורה

היא לא התכוונה שהוא באמת עוסק בתחום... . זה היה כדי לזרוק לו את הפצצה על מזיין בינוני- פסיכולוג בינוני

דג שמש

New member
להבנתי דווקא כן.

זה פשוט המקצוע שלו (של אברי), והוא זה שהמליץ לה עליו (בתור פסיכולוג שמכיר קולגות או לפחות את השם שיצא להם).

למעלה