פרקי השבוע

../images/Emo41.gifCSI NY, 106, ערוץ 11, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:Outside Man תקציר:מאק ממנה את דני ואיידן לחקור רצח של מספר עובדים במסעדה, שנמצאו ירויים עם שקיות ניילון על ראשיהם. מאק וסטלה חוקרים את מותו של אדם שנמצא מת במיטתו ושרגלו נכרתה.

fashasha

New member
הוא רצה שיכרתו לו אותה

לא הלך טוב. הפארמדיק עשה את זה.

../images/Emo41.gifCSI LV,115, ערוץ 5, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:I-15 Murders תקציר:גריסום חוקר חטיפת אישה מסופרמרקט, ומוצא במקום עדויות לרציחתן של 5 נשים. ווריק ושרה חוקרים שוד ורצח של אדם שגווייתו נמצאה ע\י אחיו. ניק מסתבך כשהוא עוזר בקטטה, לזונה עימה הוא מיודד.

לא אהבתי את העניין עם ווריק ושרה

גריסום ביקש ממנה להגיש דוח על עניין ההימורים של ווריק, מאיפה לה לדעת שהוא עוזר ליתומים לעזאזל[שזה.. לדעתי, פתרון נורא שמאלצי]?! לא אהבתי את הפרק בכלל.. החקירה גם הייתה די משעממת, והקטע עם ניק והזונה לא משהו בכלל.

הילה הץ

New member
אני דווקא אהבתי

לפחות את חקירה של גריסום וקתר'ין, רוצחים סידרתיים זה הכי טוב. ואני גם אוהבת אוהבת את ווריק אז כמעט כל פרק שרואים אותו הרבה אני אוהבת.

גם אני אוהבת את ווריק,

אבל זה סתם היה קטע מעצבן של מוסר או משהו.. היא באמת לא יכלה ללכת ולהגיש דוח ולחקור את ווריק עצמו, היא הייתה צריכה ללכת ולחקור את זה בלי שום מגע עם ווריק וזה מה שהיא עשתה. לרוב אני לא לא אוהבת את שרה, אבל הפעם היא עשתה מה שהיא הייתה צריכה לעשות ומשום מה קיבלה על הראש.

../images/Emo41.gifCSI LV, 318, ערוץ 5, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:Precious Metal תקציר:קתרין, ניק ושרה חוקרים גופה שכביכול הושלכה בהרים לפני חודשים ארוכים, וזהותו של המת מובילה את הצוות לעולם של מלחמות רובוטים. ווריק וגריסום בודקים מקרה רצח בסמטה.

Agenst the wind

New member
בסוף הפרק היה רמז?

גרג אמר לגריסום בסוף הפרק, שעם כל דנ"א שהוא מגלה העולם נעשה קטן יותר "ובחוץ הוא גדול יותר". גריסום עונה ש"בחוץ השכר נמוך יותר" גרג:"הכסף לא מעניין אותי". (אני לא רוצה שתגלו לי אם זה אכן גרג הולך לעזוב את הסידרה). עוד מישהו שם לב שזה יכול להיות רמז? מישהו חושב שהשיחה הזאת יכולה להוות סימן מקדים או שזה סתם עוד משהו שמלמד אותנו על היחסים בצוות? (התשובה של גריסום הייתה:"מעניין לדעת" וככה הסתיים הפרק).

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אני לא חושבת שלזה הוא התכוון.

אבל אם אני אגיד לך למה אני חושבת שהוא התכוון, קרוב לוודאי שזה יהיה ספויילר.

Agenst the wind

New member
מותר להעלות תאוריות...

(עד כמה שאני יודע). אם את לא יודעת מה קורה בהמשך, אז זה בסדר להעלות את זה, רק אני לא רוצה לקרוא ספוילר לא מסומן (משהו שבטוח קורה בהמשך הסידרה).

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אז זהו,

שאני יודעת מה יקרה אבל לא יודעת מתי, והתיאוריה שלי כוללת את מה שאני יודעת שיקרה. אז אני לא רוצה להרוס לך סתם.

*|CSI LV, 116, ערוץ 5, יום שלישי../images/Emo41.gif

שם הפרק:Fahrenheit 932 תקציר:גבר שנידון למוות על הריגת בנו ואישתו בהצתה, מבקש מגריסום עזרה בהוכחת חפותו. קתרין וניק חוקרים את עולם הימורי הספורט, לאחר שנער בן 16 נרצח מטווח קצר.

למעלה