פרקי השבוע

../images/Emo41.gifCSI NY, 105, ערוץ 11, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:A Man a Mile תקציר:סטלה ואיידן חוקרות את מותה של נערה שנמצאה בנהר. מק ודני חוקרים מקרה של גופה שנמצאה בלי ציוד הגנה במנהרה שנועדה לרכבת התחתית, ונתקלים בשתיקה של עובדי המנהרות של העיר

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלא הייתי רוצה אח כזה. די גרוע מצידו../images/Emo122.gif. או חברה כזו. הפרק הזה היה באמת בסימן של לתקוע לאנשים שקרובים אליך סכינים בגב הא../images/Emo35.gif [או לחילופין לחנוק אותם, או להשאיר אותם תקועים במכרה ולפוצץ אותם אח"כ...]

../images/Emo41.gifCSI LV, 107, ערוץ 5, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:Blood Drops תקציר:הצוות חוקר רצח מסתורי ומחריד של ארבעה בני משפחה, ממנו ניצלו 2 מבנות המשפחה.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifכן מחריד אינדיד. ילדה מסכנה לגמרי. אבל פרק מעולה לדעתי...למרות שהייתה לי בעיה קלה עם הרוצח והווידוי שלו...

לא כ"כ הבנתי מה נסגר בסוף..

מי האבא של הילדה(=דקוטה)? החבר של הבת או האבא של הבת? נראה לי אם כבר החבר של הבת, אחרת למה החבר ירצה לרצוח את כל המשפחה?! ולא כ"כ הבנתי למה הבת רצתה לרצוח את אחים שלה ואמא שלה..כי הם נתנו לאב להתעלל בה?!

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifאמממ האבא של הילדה היה האבא של הבת לפי מה שהבנתי... החבר עשה את זה כי הבת ביקשה ממנו... וכן היא רצחה אותם כי הם ידעו מה האבא עושה לה ושתקו....

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif איזה פרק מצמרר.

ונהדר. ודקוטה פנינג כל כך חמודה.

../images/Emo41.gifCSI LV, 317, ערוץ 5, יום שני../images/Emo41.gif

שם הפרק:Crash & Burn תקציר:קשישה מרסקת את מכוניתה לתוך מסעדה הומה מאדם, שאחד הסועדים בה הוא החבר הפרמדיק של שרה. גריסום וניק חוקרים את מותה של אישה מהרעלת פחמן חד-חמצני ומנסים לקבוע האם מדובר ברצח.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifפרק חביב, יש הריסון../images/Emo99.gif, ו[לפי זכרוני, לא ראיתי אותו עד הסוף הפעם, הבייביסיטר שוב חזרה לפני שנגמר../images/Emo7.gif]חבר של שרה מניאק. הו והמקרה עם האישה הורודה היה מגניב ביותר.... וגרג אלוהי../images/Emo99.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifבאמת חבל../images/Emo70.gif כה הייתה דופקת אותו והוא היה לומד לקח הקקי../images/Emo46.gif. כן גם אני חושבת שהודג'ז קרציה ומעצבן. גרג כה הרבה יותר שווה ממנו../images/Emo99.gif, הוא גם משעשע../images/Emo6.gif../images/Emo70.gif

../images/Emo41.gifCSI LV, יום שלישי, 108, ערוץ 5

שם הפרק: Anonymous תקציר:גריסום חושש שרוצח סדרתי מסתובב חופשי. ווריק וניק חוקרים תאונה, אך נהג המכונית חסר הכרה.

הילה הץ

New member
גם פרק מעולה

ראיתי את "זהות במשבר" אבל אף פעם לא ראיתי את הפרק הזה.

כנ"ל

פרק קצת מוזר.. אני עדיין לא רגילה שגריסום מקלל או מתפרץ ככה סתם, למרות שהוא עשה את אותו הדבר לפני כמה פרקים. וניק וווריק משעשעים אותי עם התחרותיות שבינהם
.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gifלא ראיתי, הבייביסיטר בוטל../images/Emo4.gif לפחות היה מכבי וניצחנו../images/Emo9.gif

../images/Emo41.gifCSI LV' 109, יום רביעי, ערוץ 5

שם הפרק:Unfriendly Skies תקציר:אדם שהפריע לנוסעים במהלך טיסה ללאס וגאס מת בטיסה, וגריסום מגלה ראיות המצביעות על כך שייתכן והאיש נרצח.

למעלה