פרקי הסו"ש

רינת4

New member
../images/Emo44.gifפרק 3x13, שעה 17:25 ../images/Emo58.gif

החלטתי לרשום לכם גם את השעה לפי מה שרשום בהוט, כי קרה כבר שבועות לפני שאנשים פספסו פרקים... "גרד והרח" (מלשון "להריח". תרגום חופשי, מקווה שהוא נכון. אם לא - לא נורא. אתם מוזמנים להציע שם משלכם..) תקציר הטייס מואס בהקנטותיהם של אנשי הצוות ומגלה אותם אל מחוץ למויה למשך 10 ימים. הצוות נאלץ לבלות את הזמן כל כוכב בו דארגו וקרייטון נשדדים, וג'ול וצ'יאנה נחטפות במטרה להפיק מגופן סם. דירוג פרק חביב ביותר. יש בו כמה רגעים קומיים די מצחיקים (לפי מה שזכור לי), במיוחד הוויכוח בין קרייטון לבין דארגו. סה"כ פרק נחמד אבל אין בו משהו מיוחד מדי. אחרי שאני אראה אותו שוב אני אולי אשנה את דעתי...

רינת4

New member
../images/Emo160.gifפרק 3x14, שעה 18:10 ../images/Emo58.gif

אינסוף אפשרויות - חלק 1 תקציר קרייטון מגלה שטכנולוגיית המסע בחורי תולעת נגנבה ממנו ועומדת להימכר לגזע מסוכן של חייזרים. הוא מצליח לעכב את המכירה, אך כדי למנוע אותה, עליו להיפטר קודם מדמותו של סקורפיוס דירוג +
ים יותר ספציפיים
פרק שמאוד קרוב לחמישה כוכבים אבל הוא עדיין לא ממש. פרק עם הרבה אקשן והרבה דברים שקורים בו. תמיד זה תענוג להיפגש ב"קדמונים", הם תמיד מוסיפים הרבה פלפל לפרקים. פרק מאוד חשוב להמשך הסדרה. קרייטו וארין מאוד חמודים בתחילת הפרק ורואים לאיזו מערכת יחסים יפיפה הם הצליחו להגיע. אני אראה שוב את הפרק, אני איזכר בעוד דברים...

lironlondon

New member
התרגום המדויק הוא...

אפשרויות בלתי מוגבלות, אבל זה לא חשוב.

Broken Identity

New member
באנגלית אין הבדל...

infinite זה אינסופי, או נצחי... בטח שלא "לא מוגבל" אבל גם זה נחשב...

מישהו יכול בבקשה

לתת תקציר קצת יותר מפורט? או לספר מה התרחש בפרק הזה? הוידאו לא הקליט...
תודה רבה!!

רינת4

New member
מקווה שאין לך בעיה עם אנגלית

כאן יש לך סינופסיס די ארוך(תיאור אירועי הפרק) על אירועי הפרק. במקרה ואת לא רוצה לדעת ספוילרים, אני הייתי מציעה לך ללחוץ רק על הקישור שאני נותנת לך ולא לשוטט שם באתר... Scratch 'n Sniff Infinite Possibilities, Part 1: Daedalus Demands

למעלה