פרקי הסו"ש

רינת4

New member
../images/Emo41.gifפרקי הסו"ש../images/Emo41.gif

אני עדיין לא מאמינה ששבוע הבא אני אכתוב כאן תקצירים של עונה 3...

רינת4

New member
../images/Emo130.gif"שקרנים, רובים וכסף - חלק ג'

חברי המויה תוקפים את הכלא בו נמצא קרייטון ומצליחים לשחרר אותו, אולם מתברר שסקורפיוס השתיל במוחו של קרייטון שביב השולט בהתנהגותו

רינת4

New member
../images/Emo57.gifמוות מפוצל

צוות המויה יוצא לפלנטה של ד"ר טוקוט, שאמור לרפא את הכוויות של מויה ולשחרר את מוחו של קרייטון משליטתו של סקורפיוס

Crichton

New member
אני מת על הפרק הזה

הסצנה בסיום שארין בכיסא המפלט, והיא וג'ון שניהם בדמעות מדברים, מאוד חזקה. אני מאוד שמח בשביל אלה שראו את הפרק הזה בפעם הראשונה, ושבוע הבא עונה 3!!

Crichton

New member
עכשיו נזכרתי בפרק The Locket

שהוא בעונה שנייה, והוא אחד הפרקים העצובים של הסדרה. איך אפשר שלא להיעצב כאשר ארין "הזקנה" נפטרת בידיים של ג'ון "הזקן", ואז הוא מביט בתליון שהיא אמרה לו שמכיל את התמונה של האיש היחיד שאי פעם היא אהבה, והוא ראה את התמונה שלו... סצנה מאוד חזקה רגשית, המוזיקה של גיא גרוס פשוט מדהימה בעיניי, איך שהיא מצליחה להעצים את הכול.

sprqy

New member
פרק מספר אחת שלי!

הפרק שראיתי הכי הרבה נראה לי.. פרק מושלם.

כרגע בדקתי../images/Emo13.gif

ןלא תאמינו במדריך ערוצים באמת כתוב פרסקייפ עונה שלישית שבוע הבא בהוט אני מזה במתח במיוחד אחרי הפרק הזה מוות מפוצל

Crichton

New member
../images/Emo9.gif זה כלום לעומת מה שהולך לקרות

הפרקים האחרונים והסוף-עונה בעונה שלישית מממש מותחים, ובעונה רביעית עוד יותר, הייתי דבוק למסך הטלוויזיה, עם מבט "המום" במשך 40 דקות כול פרק... (אני יודע שאני מגזים, אבל אלה פרקים כול כך טובים!!!!). בכול מקרה, זה ממש משתפר בהמשך!!!

למעלה