פרקי הסו"ש

רינת4

New member
אני תיכף אסתכל...

אני עכשיו משלימה כל מה שקרה ביומיים האחרונים, ואז אני אבדוק ואחווה חוות דעת...

Crichton

New member
כן ראיתי

אני אוסיף ברגע שהעונה השנייה תיהיה מוכנה (עוד 20 פרקים נשארו
)

רינת4

New member
../images/Emo130.gifשקרנים, רובים וכסף, חלק א

טוב, לא מצאתי רובה או משהו שמתאים לשקרן, אז שמתי רק כסף... תקציר דארגו מגלה שבנו נחטף ע"י סוחרי עבדים, ומסכים להשתתף בשוד כדי להשיג כסף ולשחרר את בנו. שאר חברי הצוות מסרבים לעזור לו בכך, עד שהוא נלכד במהלך השוד. ביקורת פרק טוב. מעניין. נאטירה וסקורפיוס קצת מביאים לי גועל כשהם יחד, ודי נהייתה לי טראומה לכל החיים, אבל חוץ מזה - היה באמת פרק טוב. זאן מצחיקה אותי עם הרטייה הזאת שעל העין, וצ'יאנה הרגה אותי בגלל הצורה שבה היא כל הזמן חזרה על דבריה של זאן
סה"כ, אני נותנת
וחצי וזה רק בגלל שפשוט היו בפארסקייפ פרקים הרבה הרבה יותר טובים שעליהם באמת מגיעים 4 כוכבים וחמש. זה היה פרק טוב אבל לא חזק מעבר למידה...

רינת4

New member
../images/Emo130.gifשקרנים, רובים וכסף, חלק ב

תקציר דארגו מגלה שסקורפיוס הקדים אותו וקנה את בנו. הצוות מחליט לגייס שכירי חרב ולשחרר את בנו של דארגו, אולם אז מתברר שהכסף ששדדו הפך ליצורים חיים האוכלים את המויא. ביקורת שוב, פרק טוב ומעניין. הסוף שלו בו קרייטון מסגיר עצמו לסקורפיוס אמנם לא היה מפתיע יותר מדי גם בפעם הראשונה שצפיתי בפרק, אבל בהחלט זה משאיר אותנו במתח לקראת מה שעומד לקרות. סקורפיוס וג'ון ביחד - זו תמיד חווייה מרנינה. בשני הפרקים הללו בן מוכיח כישרון משחק מדהים. במיוחד ברגעים בהם הוא מנבה למרוד בסקורפיוס שנמצא אצלו בראש... ניקוד:
וחצי שוב - מאותה סיבה של מקודם.

את יודעת שיש עוד שני פרקים ואז נגמר

העונה השנייה השאלה אם ימשיכו לעונה השלישית בהוט

Crichton

New member
"יס" בדיוק התחילו מחדש את העונה

השלישית... אני אבדוק עכשיו בלוח משדרים של הוט, אולי מצויין שם.

אין לי יס ,רק שהם לא יעשו עוד פעם

אותו דבר כמו בהוט ספייס ז"ל הפסיקו באמצע ללא שום הודעה מוקדמת

רינת4

New member
כן אני יודעת... ../images/Emo10.gif

עוד שבועיים נוכל לדעת בוודאות בקשר לעונות 3 ו-4. אני מקווה מאוד מאוד שהן ישודרו. נוכל רק להתפלל, חחח (אני מרגישה כמו אמריקקית: כל החיים שלהם הם מתפללים...).

יש אזשהו אפשרות לברר את זה עכשיו

טלפון של ערוץ הוט אקסטרה משהו אני חייב לדעת

Crichton

New member
חייב להיות להם

תבדוק אולי כתוב על הממיר שלך טלפון לתמיכה - ותבקש מהם את הטלפון לבירורים. או שאולי תנסה באתר שלהם.

התקשרתי...

אין להם מושג לאיש תמיכה שם בהוט הוא לא יודע להוט אקסטרה אין אתר ככה שפשוט נשאר להתפלל... מחר אני ינסה להתקשר עוד פעם אולי פשוט האיש הזה לא יודע

Crichton

New member
תנסה לכתוב להם אימייל

בד"כ הם מעבירים אותו לגורמים הנכונים. אני בינתיים שלחתי אימייל ל"יס" - לבדוק האם הם מתכננים לשדר את "פארסקייפ" מהעונה הראשונה.

למעלה