פרקי היום

../images/Emo41.gifCSI LV, 304../images/Emo41.gif

שם הפרק:A Little Murder תקציר:גריסום חוקר את מותו של גמד שגופתו נמצאה תלויה במלון בו נערך כנס של אנשים נמוכי קומה. קתרין מותקפת בעודה חוקרת זירת פשע, בה נהרג אדם במהלך שוד.

cherryblossom

New member
אוף!

פרק שאני נורא אוהבת ולא הספקתי לראות אותו ב- 21:15 וזה גם לא הקליט לי טוב ב- 3:15. >אני מקווה שלא מחקתי את זה מהמחשב<

Agenst the wind

New member
פרק חזק!! אבל...

ההתנהגות של קתרין לא הייתה כל-כך מציאותית.. כאילו- הרגשתי שהמשחק שלה בקטע הזה במיוחד, היה לא אמין, פשוט לא טוב. היו לה פרקים הרבה יותר טובים, היו פרקים שהיא לקחה שם תפקיד מרכזי והיא שיחקה ממש טוב-אבל הפעם זה היה מאכזב. חוץ מזה העלילה וכל השאר היו מעולים! ניק היה משעשע מעט בדיאלוגים עם הגמדים.

../images/Emo41.gifCSI MIAMI, 416../images/Emo41.gif

שם הפרק: Deviant תקציר:אלכס מואשמת ברציחתו של אנס ילדים. המצב מחמיר כששרידי DNA שלה נמצאים ברחבי השכונה בה בוצע הפשע.

pusher

New member
אחחח איזה פרקקקקקק

אבל נרדמתי באמצע
חח אממ...למי שראה,איך הם הגיעו לאח שלו בסוף?

אם אני לא טועה-

[ראיתי חצי מהפרק אז לא להרוג!] הלכו לבית של אשתו ובדקו אם יש שאריות של דם על אחד מהסכינים, ואז כשמצאו האישה סיפרה שלאחר 3 שנים של נסיונות הם הצליחו להכנס להריון וכשהיא חזרה הבייתה וראתה את הגרפיטי והחלונות השבורים היא הפילה את התינוק וסיפרה את זה לבעלה והוא הרג את האח Oo אבל מישהו יכול להסביר לי מה זה היה כל הקטע של החפרפרת? אני לא ממש עוקבת אחר העונה הזאת[רואה פה ושם לסירוגין] ואני יודעת שיש חפרפרת והכל- אבל מי זה? הורשיו או ריאן? לא הבנתי מה בדיוק הלך שם >:

Agenst the wind

New member
כמו שאת מבינה-זה מתמשך...

כל פעם עיניין החפרפרת עולה- כלומר מזכירים אותו\אותה במשפט אחד, וממשיכים הלאה. אין לי מושג מי החפרפרת מהסיבה הפשוטה שאין אפילו רמז נורמלי אחד לגבי הזהות של החפרפרת. זה בערך האמצעי היחיד והמרכזי שלהם לשמירה על המתח, כי המשחק ממשיך להיות מעצבן ולא טוב.. בעונות קודמות היו להם פרקים טובים- אבל העונה הזאת מבוססת כולה על המשקפיים של הורשיו, ההוללות של... *פפף אני אפילו לא זוכר כרגע את שם הדמות (זה לא רייאן, זה השני)*, והיופי של העיר ושל השחקנים (כי-כן, לפחות יש שם שחקנים יפים!).

אבל היה קטע בפרק

שאלכס שאלה את ריאן למי הוא סיפר שהיא נתנה לו מרשם והוא אמר לאף אחד, ואז הוא הלך להורשיו ואמר לו שהוא לא יודע כמה זמן הוא יוכל להמשיך ככה והורשיו אמר לו שלא ידאג כי זה לא הולך ליפול עליו הכל. ?!?!?1

Agenst the wind

New member
כל זה לא רלוונטי: (../images/Emo6.gif)

הדבר היחיד שברור בקשר למיאמי-שהם כבר לא יודעים לעשות טלוויזיה!

pusher

New member
זה באמת מזוכר הרבה,צודקת

כל פרק כמעט מוזכר דליפות מידע מהמעבדה של הוריישיו,צריך לאמת אליביים
אני חושדת ביפה הזאתי,מי שריאן ודלקו אוהבים

למעלה