פרקי היום

../images/Emo41.gifCSI LV, 523, ערוץ 11 ../images/Emo41.gif

שם הפרק:Iced תקציר:זוג נאהבים מוטלים מתים על שק שינה במעונות האוניברסיטה. שרה וגרג נתקלים במבוי סתום כשהם מנסים לברר מה קרה. ווריק, ניק וקתרין מנסים לפענח את מותו של גבר שנמצא מת. תגובות על הפרק לפה

gs4ever

New member
שאלה

בקשר לגרייב דנג'ר זה הרי פרק כפול אז איך שידרו אותו הארה"ב כפרק ספיישל ארוך או שני פרקים?

פרק חמוד.

אהבתי את כל החקירות לשם שינוי. -הקטע עם דיוויד ו"מעגל התבואה"(תרגום מפגר) היה משעשע למדי, רק הסרט די הבהיל אותי. -הגופה שעשו איתה מסיבה הייתה מצחיקה, במיוחד בסצנה שמצאו אותה על הספסל וגריסום עבר ליד. -החקירה עם הספורטאי בקולג' הייתה גם נחמדה.. אני נורא אוהבת את הכימיה בין שרה לגרג, ממש טיזינג הולך שם. (שבוע הבא!
)

הילה הץ

New member
מסכימה איתך

בהחלט פרק חביב, אבל אני מחכה לשבוע הבא, ראיתי כמה קטעים ממנו וזה נראה ממש טוב. אני גם ככה אוהבת את טרנטינו, אז עכשיו יש לי שבוע לחכות

T shir

New member
סתם שאלה

למה גריסום היה בבית משפט? אולי פיספסתי את הפרק הקודם...

לא קשור לפרק הקודם:)

לפעמים הCSI'ס הולכים להעיד בביתה משפט בקשר לחקירה.. אני זוכרת גם שווריק הלך מתישהו בעונה השנייה.

הילה הץ

New member
הם כל הזמן מעידים

הרבה פעמים רואים אותם חוזרים מבית משפט או מתכוננים, ויש את "ראיות בלתי נראות" (אחד הפרקים שאני הכי אוהבת) שנפתח ונבגר בזה שווריק מעיד.

Obi Dan Kenobi

New member
ראיתי את הפרק ../images/Emo45.gif

כאן, בקנדה. פרק נחמד בהחלט. אהבתי את הסיבה למותם של הצעירים באוניברסיטה.

../images/Emo41.gifCSI LV, 310, ערוץ 5../images/Emo41.gif

שם הפרק:High and Low תקציר:ריסום, ווריק וניק חוקרים מקרה של אדם שנרצח לכאורה והושלך מגג בניין בן 6 קומות, אך גריסום נאלץ לקצר את החקירה בשל בעיות שמיעה חוזרות. קתרין חוקרת מקרה של אדם שנרצח מחוץ לבר בו נהג לבלות. צפייה נעימה ותגובות לשרשר לפה

למעלה