פרמיירה-WWFM

mayarel

New member
../images/Emo235.gif עוד ציוצים חמודיייייים

מלמטה למעלה Happy as a clam. Off to Chicago tommorow morning to film Oprah!!! 20 minutes ago from Echofon Reply Retweet lovely afternoon w @alisanporter super green shots and vintage shopping. Then @mrlabryfyp dropped off a beautiful painting of his 4 my home 21 minutes ago from Echofon Reply Retweet Ah I spelled people wrong again??! about 7 hours ago from Echofon Reply Retweet I know!! Im looking forward to it!! RT @turquoise_bliss: @adamlambert needs to come to europe :D :D :D about 7 hours ago from Echofon Reply Retweet I whole heartedly agree!! RT @gludwig396: @adamlambert By sheer talent alone, Alisan & Ferras should be huge stars. Hope it happens!! about 7 hours ago from Echofon Reply Retweet Wow just about 300,000 followers. Cray cray!!! :) thanks for the support poeple!!! about 7 hours ago from Echofon Reply Retweet http://bit.ly/5hucxR about 7 hours ago from Echofon Reply Retweet Check out my homegirl Scarlett's website. Http://Www.scarlettcherry.com @Scarlett_cherry

InbarKiii

New member
חחחחחחחחחח מתה עליו

אדם אני חייבת להודות לך, בזכותך למדתי איך מאייתים אנשים [חחחחח גם לי הייתה בעייה עם זה, עכשיו אין מצב שאני אטעה XD] ומחר! תודה שאתה מלמד אותי אנגלית חחחחחחח

R o c k s e n

New member
אנשים תנצלשו יותר.

הפסקת לאחרונה לנצלש ואי אפשר על כל ראיון קטן לעשות שרשור חדש. רק אם זה ראיון ממש גדול או משהו זה מצדיק אבל כל מיני ראיונות כאלה אפשר לעשות בשרשור אחד.

mayarel

New member
אבל כל אחד השרשורים נעשה ממש ארוך

ואז אי אפשר למצוא אחר כך כלום..

R o c k s e n

New member
אבל את מסכימה שצריך שיהיה פה יותר מסודר?

יש הרבה ראיונות וצריך לרכז את כולם בשרשור אחד. בטח שאפשר למצוא וזה מה שהיינו עושים פעם.. יש מיליון ראיונות אי אפשר לעשות על כל אחד מהם שרשור אלא אם כן זה ראיון גדול ומשמעותי. חוץ מזה השרשורים פה לא ניהים נורא ארוכים עד שאתם עוברים לאחד חדש, ב23, 30 תגובות אתם כבר פותחים שרשור חדש וזה לא נקרא שרשור ארוך. שרשור ארוך זה מ70 תגובות ומעלה בעיניי.

mayarel

New member
יצא לי לחפש פה קבצים לפני כמה ימים

וזה ממש קשה בגלל הנצלושים המרובים. אם יש נושא חדש אז לדעתי יותר מסודר דווקא ליצור שרשור חדש ולא לדבר על כמה נושאים באותו שרשור. ככה גם הדף נטען נורמאלי ולא נתקע שעות... אם תסתכלי שוב תראי שגם ככה יש כמה נושאים בכל שרשור אז כן מנשלצים.. אבל לא צריך להגזים עם זה.. תכלס אני באמת לא מבינה מה הבעייה. הפורום צריך לחיות.. מה זה משנה מספר ההודעות של כל שרשור.. העיקר שכותבים ונהנים. הקפדנות הזו יוצרת אווירה מלאכותית. בין להציף את הפורום עם סתם שאלות כשכל הודעה בשרשור נפרד, ובין לפתוח שרשור על נושא חדש יש הבדל.. לא חייבים הכל שחור או לבן.. במיוחד בשביל זה פתחתי את שרשור הקישוקושון כי הרגשתי שמפחדים לכתוב סתם..

R o c k s e n

New member
לא יודעת אם את מכירה את האופציה

אבל מצד שמאל בחלונית הזו של "עוד בפורום" אם את לוחצת על קבצים זה מראה לך רק הקבצים שהעלתן.. ונושא חדש בשרושר חדש זה בסדר אבל הבעיה שיש הרבה נושאים ודברים חדשים. בכל מקרה אין שום סיבה "לפחד" לפתוח סתם הודעות , תעשו את זה מתי שבא לכם ואני מעריכה את כל מה שאתן עושות ושרשורי OFF גם יתקבלו בברכה אבל יש כמה דברים שלא מצדיקים שרשור חדש כמו למשל ציוצים, תמונות ישנות שלא ראינו, ראיונות קטנים - כל זה אפשר לשים בהודעה אחת. נכון לא צריך לנצלש יותר מדי אבל זה גם לא ממש קורה.. ובסדר את צודקת זה לא הכי קריטי, אבל נסכם שנשאיר את זה כמו שזה למעט ציוצים, ראיונות קטנים ותמונות ישנות שאפשר לנצלש.

mayarel

New member
אדם מצייץ על זה ועל המעריצים

I would not be on this journey w/o the dedication and support of so many of you! I am grateful and honored. 9 minutes ago from Echofon Reply Retweet Lets get one thing clear: I loooove my fans!! My comments yesterday were for a select FEW who continue to cross the line. (u know who u are 10 minutes ago from Echofon Reply Retweet Whataya Want From Me music video set to premiere between 6am-10am on Friday morning on VH1.

heart1soul

New member
חחחחחח הוא הורג אותי הוא תמיד כותב דברים

על מעריצים ואז אומר לאאאאאא אני אוהב את המעריצים שלי חחחח אני כן מאמינה שהוא אוהב ומודה למעריצים שלו אבל חבל שמראש הוא כותב את הדברים האלה ואז צריך כביכול "להתנצל".. ויאיייייייי מחכה כבר לקליפפפפ זה יום שישי בצהריים אצלנו יאייי

mayarel

New member
כן חחחחחחחחחחחחחחחחח מתוק חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מצחיקולי כזה.. ממש אוהב את המעריצים חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמוד

heart1soul

New member
כמו בני ישראל שחוטאים ואז מבקשים סליחה

מאלוהים חחחחחח השוואה גרועה ביותר אבל זה העלה לי את זה בראש משום מה

nini18

New member
אדם אוהב אותייייייייייייייייייייייייי ../images/Emo99.gif

הוא התיחס למה שרשמתי חחחחחחחחחחחחח
חבל ששניה לפני הוא פרסם את הקליפ נו אבל נוותר לו חחחחחחח.

XoLilMissLolaoX

New member
יוווו איך אני מחכה לזה!!!

זה יהיה מדהים!!! מתי זה בשעות אצלנו??? מישהיא יודעת???

למעלה