פריסת מסר ב-3

anaty7

New member
../images/Emo41.gifפריסת מסר ב-3

שלום לכולכם, אני חדשה בפורום ובטארות, עושה צעדים ראשונים. אשמח מאוד לקבל כל עזרה בהבנה, הפורום נהדר ובאמת לא רק נותן תשובות, אלא גם מלמד. אני בנתק מידיד שלי (שהינו קרובים להפוך לחברים), אך הדבר לא זרם מבחינתי מספיק. במילים הוא ממש רצה, אך לא ראיתי מספיק יוזמות. כעת בנתק, אני מחכה שיצור קשר, אולי אין למה לצפות?. אז שאלתי: מה הוא המסר עבורי בזה שאינו יוצר איתי קשר בינתיים: (האם זה בסדר לשאול ככה). להלן הפריסה: 1. 3 מטבעות 2. יום הדין 3. המיזוג האם יש כאן משמעות לסדר הקלפים? אני מבינה שהוא עובר תהליך פנימי מאוד חשוב (שני קלפים מארנקה הגדולה) שכל הרגשות שדחה זמן רב אמורים להתעורר ולצאת לאור (יום הדין). כך שבסופו של דבר נוכל להבין אחד את השני ולבנות מערכת יחסים עם הרמוניה (המיזוג). כך שהנתק הזה למרות שהוא מאוד קשה עכשיו יביאי לתמורה הולמת. אשמח לראות פרשנות אחרת וללמוד

את מדברת על חברות רומנטית?

כי נראה לי שהוא לא באמת מעוניין במשהו שכזה.... דיי מספיק לו הקשר האפלטוני (3 מטבעות) תצטרכי להתמתן בדרישות (מיזוג/מיתון) בכדי שהקשר יוכל להמשיך להתקיים

anaty7

New member
נתנאל תודה לך, אך ...

למען האמת אנני מתחברת לפירוש שלך. אם אני בטוחה במשהו אז בכך שהוא נמשך אליי, אפילו מאוד. זה נאמר לא פעם אחת והמתח תמיד היה באוויר. ישנן נסיבות אוביקטיביות שמונעות מאיתנו לעבור לקשר רומנטי, תרשה לי לא לפרט. יחד עם זאת, ייתכן מאוד שהתרחק כי מנסה למתן את עצמו, משתדל. זה הגיוני, אך ברור שלא נוכל כבר לחזור לקשר ידידותי לצערי הרב אחרי שהכל נאמר..בצורה הכי גלויה .וחבל. דרך אגף במאמר של שאגי בוואלה קלף 3 מטבעות הוא מבורך גם ביחסים. קלף זה מביא להתקדמות בקשר כמו מגורים משותפים או משלב דיבורים לשלב עשייה וכו'. האם פרטים אלה שינו את הראייה שלך? תודה, אני מקווה שזה בסדר שהגבתי.

בגלל זה אני ממש לא אוהב

פריסות פתוחות מהסוג הזה, במיוחד כאשר אין מספיק רקע לעניין, אם כי גם לפי מה שאת מעלה, לא הייתי משנה הרבה את הפירוש שלי לפריסה: המסר עבורך בכך שאינו יוצר עימך קשר, בינתיים, כי שניכם מסכימים על "נסיבות אובייקטיביות" (סידור 3 המטבעות) ואף אחד לא מוכן לעשות צעד. על כן הוא בינתיים חווה התמתנות רצינית בדעתו לגבי הפוטנציאל של הקשר (יום הדין+המיזוג). יתכן כי אכן יצור קשר (יום הדין) אך להודיע לגבי השינוי שעבר... קצת השתמשתי באינטואיציה הפעם בשביל לקשר הכל ביחד... שימי לב שגם אם ל-3 המטבעות פוטנציאל חיובי ברומנטיקה (מבחינתי לכשעצמו קלף עבודה ואירגון ולא רומנטי) שאר הקלפים אינם תומכים בפירוש הזה (במיוחד מיזוג/מיתון). אין כאן קלף רומנטי רציני שימשוך את הפריסה לכיוון שכזה....

למעלה