פריסות

../images/Emo41.gif פריסות ../images/Emo41.gif

לפני שבוע לערך הודעתי כאן שאני מבקשת לערוך אוסף פריסות ולמעט רשף - שהוסיפה את פריסת הכהנת הגדולה - אף אחד לא הוסיף פריסה משל עצמו. אז שוב פעם.... מי שרוצה להכניס פריסה אהובה עליו מתבקש לשרשר לכאן את תרשים הפריסה. מקווה שהפעם תהא יותר היענות כיוון שזה באמת יכול להיות חומר טוב מאוד לשימוש לא רק לאלו שלומדים :)

hadaralon

New member
פריסה מהספר "הטארוט של קראולי"

פריסה מצוינת כדי לדעת איזו החלטה לקבל : הפריסה לא מותאמת לשאלות של כן ולא, אך מכיוון שהקלפים מראים את תוצאות ההחלטה הם יכולים לכוון אותנו מה לעשות מבנה הפריסה =========== 5 3 1 7 4 2 6 7 - המייעץ, מציג תיאור של הרקע לשאלה, לבעיה והדרך בה קשור השואל לשאלה. 5,1,3 - מראים בצורה כרונולוגית (5 אחרון) מה יקרה אם נעשה X. 4,2,6 - מראים בצורה כרונולוגית (6 אחרון) מה יקרה אם לא נעשה X. תנסו ותראו היא נותנת תשובות ברורות אלון

hadaralon

New member
תיקון מבנה הפריסה

בלבלתי קצת בין סדר הקלפים, להלן הסדר הנכון: 5 1 3 7 4 2 6 זהו !

ימיתוש1

New member
היי אורי שאלה:

בפריסה הזוגית איזה קלף אמור להיות מתחת למספר 16??

uri_raz

New member
פריסת הזוגיות

קלף שש עשרה מונח במוצלב על גבי קלף מספר 15, כמו קלפים 1 ו-2 בפריסה קלטית.

scorpia

New member
"משחק מערכת היחסים"

מראה כיצד שני אנשים במערכת יחסים רואים זה את זה. בוחרים סך הל 7 קלפים, ופורסים אותם לפי הסדר הבא: 2 7 3 1 6 4 5 1= מצב המערכת היחסים. טור שמאלי: מייצג את השואל טור ימני: מייצג את בן הזוג 2, 7 = מה כל אחד חושב, מה מטריד אותם, כיצד כל אחד מעריך במודע את מערכת היחסים. 3,6 = מה כל אחד מרגיש, מה הוא חש או ממה פוחד. 4,5 = מה נראה לעין, ההשקפה החיצונית, הדברים ששניהם מראים מבלי להתייחס לרגשות ולמחשבות. (מתוך ספר "טארוט למתקדמים" של הויו באנזאף). ניסיתי, וזה פשוט מדהים מבחינת מה שיוצא!!! כדאי לנסות

יופי טופי... תעשו לי עבודה קשה |פרע

חשבתי שתצרפו איזה מינימום תרשים מסודר :) טוב טוב... כשיתווסף הרבה חומר אני אסדר את הכללללל
פסח או לא פסח... אם לפחות אני לא עובדת בחוץ ולא מנקה את הבית אז יש לי אחלה עבודה בפורום :))

למעלה