פרידה

shelly1975

New member
../images/Emo41.gif פרידה ../images/Emo41.gif

כמה זמן לקח לכם באמת להתגבר על פרידה ממישהו שממש אהבתם ?

shelly1975

New member
ואוווו ../images/Emo12.gif

ואילו אני הדחקתי והדחקתי והדחקתי, כל כך טוב הדחקתי עד כמעט האמנתי... שהתגברתי... וכמו סחר שנפרץ... הגעגועים אוכלים לי ת'
כמעט רוצה לחזור ברגעי חולשה. טוב, כולה 3 חודשים, ידעתי שזה to good to be true כשחשבתי איזה מהר אני מתגברת על האקס. הוא היה האהבה הכי גדולה שלי, אין מצב ש-3 חודשים מספיקות כדי לשכוח, למחוק, לזנוח.... ועוד לשמוע את קולו שוב... לשמוע את געגועיו נוקשים בגעגועי...

shelly1975

New member
השיא היה שקראתי למישהו

בשמו של האקס בטעות. מעניין מה פרויד היה אומר על זה

shelly1975

New member
זה היה ידיד טוב שלי והוא יודע

בדיוק מה הולך בתוך נפשי אז הוא הבין.

no 33

New member
אצלי../images/Emo122.gif

אצלי לקח הכי הרבה שנתים ממישהי שהכרתי בחוץ לארץ וההתאמה היתה מושלמת איך בגלל המרחקים נאלצתי לצערי להפרד ממנה

שנתיים

עד שהצלחתי להוציא אותו מהמערכת שלי באופן סופי. שנתיים עד שניתקתי את הקשר לחלוטין, בלי שיחות טלפון בלי כלום. לדעתי, על אף שהמשכתי הלאה עוד הרבה קודם, ההחלמה לקחה הרבה זמן. לקח לי כמעט 5 שנים להתאהב בפעם השניה. אז נכון שלא אמורים להתאהב כל שני וחמישי, אחרת זה מזנה את מוסד האהבה, אבל 5 שנים... חשבתי שייקח לי פחות.

shelly1975

New member
זהו. בדיוק ../images/Emo88.gif

לשמוע את קולו, לראות את המכתבים שלו בתיבת המייל... זה מקשה על הפרידה. נכנסתי לאטרף של לנסות להתאהב במישהו חדש, לא משנה מי, רק לשכוח ממנו, אבל זה לא עובד, לא באמת. פתאום נופל האסימון שמעורר וגורם להסתכל לכאב בעיניים ולהתמודד איתו עד הסוף, טיפול שורש

לדעתי, מנסיוני

אי אפשר להמשיך הלאה, כל עוד מה שמנסים לשכוח ולהתגבר עליו נמצא תקוע מולנו, לידנו, בתוכנו... אני לא מאמינה שצריך להשאר בקשר אחרי. פרידה, זו פרידה. ניתוק מוחלט. יתכן ועוד X זמן אחרי ניתן יהיה להפוך זאת לידידות כלשהי, אבל לא ישר לקפוץ לחברים הכי טובים כאילו כלום לא קרה. כמובן צריך גם לקחת בחשבון את הנסיבות... אם הלב שלך הוא השבור, אז ברור שהדבר היחידי שצריך לעשות זה delete מוחלט, אחרת את תקועה במקום, למרות שאת חושבת שזזת הלאה. צריך סבלנות, זה לא הוקוס-פוקוס, למחרת כמו חדשה לא זוכרת כלום. לוקח זמן, תני לעצמך את הזמן.

shelly1975

New member
זה מה שאמרתי לו כמה פעמים

לשנינו קשה להתנתק. נגמר אולי הקשר אבל ממש לא נגמרה האהבה. באופן הדדי. אבל אין, ברגע שאני שומעת את קולו, אני נמסה...

shelly1975

New member
ואין לי כמובן ת'סבלנות

לתת לזמן לעשות את שלו, מחפשת דחוף תחליף, דרכי קיצור עד שבדרך הקשה לומדת שאין מנוס מפשוט.... לחכות בחדר המתנה...

זה הזמן לחשוב על עצמך, נטו

לא יודעת מה הביא אותך לפרידה, אבל זה המצב הנתון כרגע ואיתו עלייך להתמודד מה יהיה מחר, איש לא יודע, יש את עכשיו. עכשיו את צריכה לדאוג לעצמך ולא לו... זה אומר לנתק קשר, בלי "זה מה שאמרתי לו", נגמרה תקופה השיג ושיח שכל החלטה מתקבלת בשיתוף. עכשיו זה רק את...

shelly1975

New member
קשה, קשה....

קשה לי להגיד לו להפסיק להתקשר, קשה לי לא להתגעגע

shelly1975

New member
זה נכון, טוב, זה לא כאילו

שאני המצאתי את מושג הפרידה וההשתקמות ממנה :) הזמן יעשה את שלו. אט אט. תודה.

למעלה