פרוייקט

נכון. כאפרה עליו.. אבל

נדפק לו האינטנרט כל שניה..כאילו השם משתמשששש תומררר איפו אתה כשצריכים אותך?!

HaDaRoSh

New member
אני מוכנה להיות הקהל המסור../images/Emo121.gif

בתנאי אחד! שלא תהיו לי כמו סיגל אבין
אוף אפילו השם משפחה שלה אומר הכל! אבין לב מאבן
אוף אז בקיצור אני אהיה קהל מסור

charmedl

New member
שלחתי לך מסר

בקשר למשחק.... חחחח עם קראת את מה שרשמתי בסקר אז בטח תביני שאני רוצה להיות שחקנית.... אם לא אז לא נורא...חחחחחחחחחח

../images/Emo105.gifכולכם רוצים להיות שחקנים

אבל תמצאו לי כבר תסריטאייייייייייי
נראה לי שמצאתיייייייייי צליל אני שולחת לך מסר

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gifיש לנו תסריטאית../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

ישששששששששששששששש
תנו כבוד לצלילוששששששששש
|כן מהיום היא התסריטאית שלנו.... אם אני לא פה- צליל פה.. אני במאית- צליל תסריטאית
אנחנו באותה מידההה..
יאאלה תפציצו שחקניםםםםםם
תפציצו

charmedl

New member
ישששש היא כותבת ממש יפה...

מה עם העונה השנייה שלה?????

איזה מודייייייייייייייייייייי../images/Emo23.gif

מודי= קיצור של חמודייייייי ..
איזה מאמי אאאאאאאאאאאת..

Dark Force

New member
הממ../images/Emo56.gif|פגרה|

אני רוצה להיות תסריטאי, אני ממש ממש ממש יצירתי, ואני לעומת כמה תסריטאים שכתבו פה כמה פרקים, בלי להעליב, כותב ריאליסטי בשילוב פנטזיה, שעל זה מבוססת טלנובלה. ואני אשמח גם להיות שחקן

כתבתי "על" ? = עם חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה