פסטיגל 2004

77שקשוקה

New member
מחר זה קורה!!!!!!

מחר אני אולכת ליפגוש את ה=מ=וש=ל=מ=ת= ש=ל==י!!!!!!!אין אין את בלב ובנישמתי מאיה בוסקילה האחת והיחידה !!!!סרופה נשמה !!!!1
למאיה : את השיר אזה כתבתי לך כי את פשוט מושלמת והשלימות הזאתי אורגת אז תעני לך מאיושה שלי =ו=ב=ה=צ=ל==ח=ה !!!!!

וואי איזה מושלם היה...

בהתחלה הגענו יותר מדי מוקדם אז הלכנו והסתובבנו סביב הבניין בנתיים ראינו איזה דלת והיא היתה חצי פתוחה התסכלנו בה... ופתאום ראינו את מאיה עוברת אז צעקנו לה מאיה מאיה היא הסתכלה עלינו חייכה והבאנו לה מהר את הפוסטרים היא היתה צריכה ללכת...אז כל זה היה ממש שניות... ואחר עברה רוני החזקנו לה את הידים...וזה ואז ראינו את הראל סקעת והוא נתן לנו ידים ושאל אותנו עם לא קר לנו חחחחח ואז ראינו את הראל מואיל והוא היה גם צריך מר לעלות לבמה אז החזקנו לו את הידים....אבל לא נכנסנו ממש....ההינו מבחוץ.... ואז נכנסנו לאולם וראינו את המופעעע היה פשוט מושלםםםםםםםםם ואז ירדנו במדרגות עד לשורה ראשונה ועשינו למאיה שלום היא הסתכלה עלינו וחייכה.....וואי היה לה מגף שפיץ לבן מזה פ33ה.... והיא כל הזמן החזיקה להראל מואיל את היד...חחחחח מתה עלייההההההההה חיים שלי.....הצבעתי לה......טוב ברור...חחח מאיה את ה-
מאיה את ה-
מאיה את ה-
מאיה את ה-
שלי מאיה את פשוט החיים שלי!!! מואההההההההההההההההההההההההה

יווווווווו אנשיםם

אתם לא מאמינים! השגתי מצלמה... ולא סתם, אלא דיגיטלית... ולא סתם... אלא עם וידאו!!!! אני יוכל להכנס איתה? זה שנותן לי את המצלמה אמר שיכול להיות שלא... אין לי מושג למה! אם מי שכבר היה בפסטיגל, יודע או שהוא נכנס לשם עם מצלמה שהיא גם וידאו וגם דיגיטלית שיגיד לי!!!! זה דחוף!!!!!!!!

k a b o o k

New member
יאאא../images/Emo13.gif, פעם הבאה יהיה יותר זמן../images/Emo8.gif

מאיה כל כך מתוקה
, כל כך חברמנית

perach12

New member
לדנוש

לפני שנה בפסטיגל לא נתנו לי להיכנס עם מצלמה וידיו לא יודעת למה אבל השנה אולי כן

יוווו זה היה כל-כך מדהים...

אפילו למאיה היתה איזו פשלה קטנה... אםםםם אחד הרקדנים דרך לה על השמלה... והיא לא השתחררה... אבל מאיה לקחה את זה בקלילות(גוו מאיה גווו מאיה) והוציאה את השמלה! איך אומרים- ההצגה חייבת להמשך! וגם היה קטע, שכאילו שאביר של מאיה, הוא היה על איזו נדנדה כזו באויר גבוהה ועשה פעלולים, ואז הוא נתלה על הרגליים... והידיים שלו היו למטה, אז מאיה באה ותפסה את הידיים שלו והם התנדנדו ביחד באויר... זה היה מושלםםםםםםם

k a b o o k

New member
התנדנדו באוויר../images/Emo35.gif- ואוו../images/Emo70.gif

איזה שורה היית שעד כדי כך יכלת לראות אפילו שהרקדן דרך למאיה על השמלה
נשמע שווה
, אני מת ללכת כבר לפסטיגל

למעלה