../images/Emo31.gif fedex
בחיים לא קיבלתי שרות כל כך נוראי ... זה התחיל לפני כמה ימים כשבני ביקש שאשלם לו על הובלה של המחשב החדש שהיה צריל לשלוח למעבדה לתיקון. הוא אמר שהמחיר הוא 80 ש"ח הלוך ושוב כי מדובר בחברה אמינה ומהירה ("מהיום למחר"). אוקיי, שילמתי , למרות שהמחיר בדואר ישראל הוא פחות בהרבה, אבל זה השתלם בגלל המשלוח המהיר.... המשלוח הראשון עבר בשלום . הכל השתבש אתמול. בבוקר יצאתי לסידורים וכשחזרתי בסביבות השעה 12:00 גיליתי פתק שמודיע שנציג fedex ניסה לבצע נסיון מסירה והמקום היה סגור. כמו כן היה מודפס אפור על גבי לבן שניתן לתאם קבלת משלוח בסניף הקרוב. סבבה. התקשרתי למספר המצויין ו... יוק! אף אחד לא ענה. אחרי מספר נסיונות מעצבנים ניסיתי בסניף אחר, מרוחק מביתי, ושם כן ענו אבל כצפוי הוסבר לי שהם לא יכולים לעזור ונתנו לי עוד מספר להתקשרות. התקשרתי וגם הפעם הניסיון לא צלח. ניסיתי כ- 40 פעמים כי ידעתי שלמחרת (היום) בני מגיע מהפנימייה ומאוד חשוב לו המחשב לשיעורי הבית שלו. לא הצלחתי. כל זה קרה אתמול, יום רביעי. היום, יום חמישי, ניסיתי שוב להתקשר ושוב לא הצלחתי. העברתי את שרביט הניסויים לבעלי והוא בדרך לא דרך הגיע למוקדנית בשם חגית. הועליתי כלאחר כבוד לשיחת וועידה והשבעתי את בעלי שאני מדברת. הוא שתק, אני דיברתי. הסברתי לחגית את הבעיה והיא בצורה לקונית ישר התחילה בהסברים מדוע לא קיבלתי את המחשב. התווכחתי ואמרתי שהשליח לא יכול לבוא מתי שבא לו, כי אני לא אסירה בביתי ולפעמים קורה שאני יוצאת מהבית. ניסיתי להסביר לה שבכל חברה מתוקנת מודיעים אפילו באסמס על הגעת השליח, אבל הם? מה זה בכלל מעניין אותם , הם החליטו שהוא יגיע במועד x וככה זה יהיה גם אם ללקוח זה לא ממש מתאים וגם אם הלקוח בכלל לא יודע מזה ... מהמם ! העיקר שחגית חפרה לי במוח וניסתה להסביר מדוע החבילה לא הגיעה (או שהגיעה, אבל לא בזמן מתואם ...) עניין לי את הגבה השמאלית כל ההסברים שלה, שכן כשמשלמים מחיר כזה גבוה בעבור שרות מהיר שום דבר לא אמור לעניין אותך מעבר לשורה התחתונה והיא : קבלת החבילה בזמן, ואם כבר באיחור - אז באיחור אלגנטי, נכון? אז זהו, שחגית הודיעה שהמחשב לכל המוקדם יוכל להגיע ביום שלישי הבא. כאילו מה, השליח הולך ברגל מפתח תקווה עד למודיעין (דרך אלסקה?) לא הסכמתי לקבל את התשובה והתעקשתי שאני דורשת את המחשב היום ושום דבר לא מעניין אותי. פה הגברת חגית העיזה להרים את קולה עליי ולצעוק שזה מה יש. הייתי בהלם. "רגע, שאני אבין, את צועקת עליי"? הייתי צריכה לחזור על המשפט המסוכן הזה 5 פעמים כדי שהיא תתעשת ותתנצל, אבל בתכלס שום דבר לא עזר. הסברתי לה שמצידי מנכ"ל החברה יוציא על חשבונו מונית ספיישל ויביא לי את המחשב כי אני שילמתי על משלוח מהיום למחר ולא מה- 16.8 עד אין לי מושג מה אמור להיות התאריך ביום שלישי הקרוב... קיצור- בזאת השנייה השיחה נותקה ובאורח פלא חגית חזרה לבעלי ולא הסכימה להעלות אותי לשיחה. והוא, העדין הזה הסכים לה לקבל את המשלוח מחר ואני עוד אהרוג אותו על זה, אבל לא חשוב, הקטע הוא כזה : אני אישית טרם קיבלתי שיחת התנצלות או הבהרה או משהו בסגנון . שיחתי נותקה ובזה נגמר הסיפור. שילמתי מחיר על שרות וקיבלתי גורנישט מיט גורנישט ועוד צעקו עליי . איזה כיף לי, אה? אם הייתי שולחת בדואר ישראל הייתי מקבלת את החבילה כבר מוקדם יותר (לוקח יומיים ועולה פחות ממה שאני שילמתי). קיצור... נפילה.