פינת השאלה הקיומית.

../images/Emo41.gif פינת השאלה הקיומית.

אני גאה להכריז על פינה חדשה בפורום, קוראים לה פינת השאלה הקיומית ואני אביא בה כל פעם שאלה אחרת, אקראית, מפורום כלשהוא בתפוז. תפקידכם
לתת בבלאגן ולענות על השאלה בצורה הכי מצחיקה והכי מקורית שאפשר! חשוב - שימו לב
רק אני מורשה להביא לכאן את השאלות הללו. כל מי שיביא שאלה אחרת, הודעתו תימחק (יש תהליך מנהלתי מסוים שאני עושה לפני שאני מביא את השאלה שעיקרו, לבקש אישור מכותב השאלה.)
את התשובות לשאלה אתם מכניסים פה ופה בבלבד. שלא יהיו טעויות! אף אחד לא קופץ פתאום לפורום ההוא ועונה שם על השאלה. ------------------------- השאלה הראשונה. היא מגיעה אלינו מבית פורום עקרות בית.
שאלה על מרצפות
אני מבקרת חדשה בפורום וחשבתי שאולי תוכלו לייעץ בנושא שמטריד אותי. אנחנו לפני שיפוץ. כיום יש לנו מרצפות רגילות, כמו שהיו עושים פעם. הן לא הכי יפות אל לא רואים עליהן ליכלוך. עכשו אנחנו שוקלים לשים מרצפות קרמיקה בצבע קרם עם קצת "קישקושים" בצבע קצת כהה יותר, כמו עננים. אני מאוד מוטרדת מהאפשרות שיאו על מרצפות הקרמיקה כל טיפת ליכלוך. מה דעתכן? תודה מראש! יאללה...תנו בבלאגן!

סתם תם

New member
תשובה לעקרת הבית

קודם הנני מעוניין להצהיר בפני הגברת שאני בא מנקודת הנחה של התנגדות לשובינזם ונשים שלא מנקות את הבית . מה זאת אומרת קרם עם קשקושים? את קונה מרצפות מלוכלכות ועוד שואלת שאלות? לכי לנשנש שמכר לך אותן ותשאלי אותו את השאלות האלה! ובכלל גברת, אם היית אשתי כבר היו לך צלקות של סימני אצבעות על הלחי! את יודעת מזה עקרת בית? פוסטמה שלא יוצאת לעבוד.. את לא עובדת אז לפחות תנקי !

scudnick

New member
ביקורת

בסיסי מאוד. אני אישית שונא שוביניזם והומור בוטה, ככה שלא אהבתי את הסוף. אני חושב שאת הנושא היה אפשר לפתח קצת יותר... אל תדאג, כולנו פה בשביל להשתפר.

תראי עקרת

זה לא פשוט כל כך להחליט, אנשים בדקו וחקרו במשך שנים את תורת המירצפיסטיקה, ועדיין לא ברור מה עדיף, ממצאים קדמונים מראים כי האדם הקדמון השתמש בנוסחת נירי קוריצפיקי אשר מייצרת מיני ציקלון מזערי, שיוביל לתגובת שרשרת נוראית אשר תגרום למיצרוקופ קטן להתבשל לך בתחת, מה שיגרום לך להפליץ.

ixmix

New member
תשובה רצינית...

ואני אומר - למה לעזאזל לנקות? למען האל! פור פאקינג כרייסט! - מה יש לכן שאתן מנקות כל היום?!? הנושא נבדק מעבדתית ע"י מיליוני רווקים, ונמצא כי אם לא מנקים במשך מעל לחודש, הלכלוך לא נראה עוד. גם הרצפות לא ייראו עוד, אגב. והנה, דוד המשפץ חסך לך הרבה כסף - גם על חומרי ניקוי, גם על בלטות; והרבה הרבה זמן. את הזמן שהתפנה את מוזמנת להעביר בניקוי הרצפות אצלי בדירה. אלוהים וג'יזוב יודעים שהדירה שלי זקוקה לזה.

scudnick

New member
../images/Emo6.gif

אהבתי! המשפט הראשון ארוך מדי, אפשר וכדאי לתמצת אותו. הפאנץ' מצויין, למרות שקצת צפוי (גם הבדיחה המודגשת, אבל לא נורא). אפשר היה לוותר על המשפט האחרון. קצר וקולע. 4 מתוך 5.

Kps

New member
שקלתי את הכל בכבדות ראש והגעתי

למסקנה שכן, בהחלט כן!

oh-da

New member
לימור, אני מתפלא שאת בכלל מתלבטת

כל מה שאת צריכה זה להתקשר לש"ס ומיד הם ישלחו לך כמה עובדים פיליפינים שעוברים גיור והם ירצפו לך מחדש. אגב, איך התאילנדים בנקיון?

scudnick

New member
התאילנדים חרא בניקיון

וטוב ששאלת. אהבתי את הבדיחה. חביבה למדי.

pufpuf

New member
בהחלט סוגייה קשה

נדמה לי שהיה זה המלט הראשון שביטא את דילמה זו בצורה כה נפלא כשתהה אם "רצפות או לא להיות, זאת השאלה". בניגוד לשאלות פשוטות עם תשובה אחת ברורה כמו "האם יש אלוהים?" ו "מה משמעות החיים?" שאלה זו אינה בעלת פתרון חד משמעי. יש להתחשב בתשובה במשתנים רבים כמו מקום מגוריך, מצבך המשפחתי ואפילו מקום עבודתך. אם למשל את גרה בהתנחלות, אז מצד אחד כדאי שתבחרי את הסוג שיותר קשה להזיז מהמקום, אבל מצד שני כדאי לבחור את הסוג שאפשר לזרוק יותר בקלות על חיילים. הכל תלוי ברצונך. במידה ויש תינוק בבית, ניתן להשתמש בחיתולים משומשים במקום, ואז ההחלטה קלה יותר. במידה ואת חברת כנסת בישראל, ללא ספק שהגורם הכי חשוב שאת צריכה לקחת בחשבון, זאת הקלות בה ניתן להרים ולהוריד את המרצפת ממקומה, בכדי שלהחביא את הדולרים ממתחת תהיה פעולה פשוטה שלא כרוכה במאמץ. כמובן שהבחירה במרצפת שיותר קלה להרמה אינה תקפה במידה ויש בעל מכה בבית, ובמקרה זה בהחלט כדאי לבחור את הקלה יותר. מצד שני, בלי קשר לקל או כבד, במקרה של בעל מכה, כדאי לבחור את החדש על פני הישן, מפני שאיתו, בכל פעם שבעלך יטיח לך את הראש בריצפה, תרגישי בעננים. מצד שלישי,עם הדוגמה של העננים, יהיה הרבה יותר קשה לנקות את כתמי הדם. תעשי פרקט וזהו.

scudnick

New member
מצויין!

מלבד הקטע הצולע עם התינוק זה הקטע הכי טוב לשאלה הזאת שקראתי! קרעת אותי פה. "תרגישי בעננים"... הקטע מנוסח מצויין, הבדיחות חדות ומהוקצעות ואני בטוח שעם הופעה טובה זה חתיכת סטנד אפ. המשך כך! 5 מתוך 5, אין ספק.

MrSpok

New member
התשובה

אוי, את מאוד מודאגת שיראו כל טיפת לכלוך על הרצפה החדשה היפה שלך? תנקי אותה כמו שצריך במקום לשבת על התחת שלך כל היום ולחשוב על מרצפות! ותכיני קפה בדרך.

למעלה