פינת הניתוחים

../images/Emo41.gifפינת הניתוחים../images/Emo41.gif

כי טכנית, זה כבר יום שישי.
למי שלא מכיר, מה שאתם צריכים לעשות זה לנתח את השיר שאני נותנת. ממש כמו בשיעור ספרות. D: והפעם, Last Summer. מי שמוכן לתרגם, יותר ממוזמן. אולי אני אתרגם אח"כ, אבל אל תסמכו על זה.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif הוו כן! שכחתי להגיד לך.. יש תרגומים

בקומונה! חחח יש שם בטאגלייטס שרשור עם כמה תרגומים ואולי יש את התרגום של זה P:

PerfectSP

New member
Last Summer

שמש השישי מנסה יותר שוב כשאנו נוסעים עם חברינו ובימים הכי ארוכים שבילינו כל הזמן מנסים להעמיד פנים שהסיפורים שלהנו יכולים להיות אמיתיים רוצים להיות "קולים" סביבת השקיעה אומרת את היום עד לסיום אילו רק ידענו... וכולנו יושבים פה מסביב בעיר הולדתנו מקשיבים לגלים כשהם כולם מתנפצים וצופים באש כאשר לאט לאט היא נכבת גחלת לוחשת[?!] עפה סביב בשמים, את פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו המראה מהקיץ שעבר שלנו אנחנו עוקבים אחר השמש בשמיים ואנחנו צוחקים עד שאנו בוכים תמיד כה קשה להגיד להתראות (להתראות) וכולנו יושבים פה סביב שעיר הולדתנו זה כל כך טוב ככה,אלו הם זמנים שנתגעגע אליהם הזכרונות,אני מקווה שלעולם לא יתעמעמו גחלת לוחשת[?!] עפה סביב בשמים, את פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו המראה מהקיץ שעבר שלנו... אני אעצור את הזמן בכדי להישאר איתך אני אעצור את הזמן בכדי שלא נזוז אני אעצור את הזמן אני אעצור את הזמן אני אעצור את הזמן כדי לשמור אותך פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו

PerfectSP

New member
ניסיון עלוב שלי לתרגם את השיר...../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

ועוד באמצע הלילה...בקרוב אור...

m i c k e y 15

New member
הנה התירגום שלי../images/Emo9.gif

שמש שישי נישאת למטה שוב כשאנו נוסעים עם חברינו ובימים הכי ארוכים האלה שביזבזנו [או בילנו..] כל הזמן הזה מנסים להעמיד פנים שהסיפורים שלנו יכולים להיות אמיתיים רוצים להיות מגניבים רקע שקיעת השמש אומרת שהיום נגמר אילו רק ידענו וכולנו יושבים כאן מסביב בעיר הולדתנו מקשיבים לגלים כשהם מתנפצים וצופים באש כאשר היא לאט לאט נכבת גחלים זוהרים עפים על פנים השמים, את כאן לצידי בקיץ שלי,הקיץ שלנו שעבר העולם עבר על ידי בקיץ שלי, הקיץ שלנו שעבר האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לראות את הכל, המראה מהקיץ שלנו שעבר. אנו עוקבים אחר השמש בשמים ואנו צוחקים עד שאנו בוכים תמיד כ"כ קשה להגיד להתראות [להתראות] וכולנו יושבים כאן מסביב בעיר הולדתנו כ"כ טוב ככה, אלו זמנים שאליהם נתגעגע הזיכרונות שאני מקווה שלעולם לא ידהו גחלים זוהרים עפים על פנים השמים, את כאן לצידי בקיץ שלי,הקיץ שלנו שעבר העולם עבר על ידי בקיץ שלי, הקיץ שלנו שעבר האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לראות את הכל, המראה מהקיץ שלנו שעבר. הייתי עוצר את הזמן כדי להשאר איתך הייתי עוצר את הזמן כדי שלא נזוז הייתי עוצר את הזמן הייתי עוצר את הזמן הייתי עוצר את הזמן כדי לשמור אותך כאן לצידי בקיץ שלי,הקיץ שלנו שעבר העולם עבר על ידי בקיץ שלי, הקיץ שלנו שעבר האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לראות את הכל, המראה מהקיץ שלנו שעבר. [זה לא ממש שונה..אבל נמנמ קצת חחח]

PerfectSP

New member
לא ולא!זה בילינו! ../images/Emo190.gif

המורה שלי לאנגלית מה זה מתעצבנת בחושבים ש- spend זה לבזב בשלילה..זה לבלות

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif יאללה בא לי לנתח!

איך נתחים שיר בכלל?
טוב.. ננסה. לדעתי השיר נכתב על איזה אהבת קיץ כזה.. רומן קיץ שהיה ונגמר. המממ.. כמו שכזה קיץ וחופש וכולם יוצאים עם החבר'ה וחבר'ה אחרים באים לחופשה ומכירים חברים של חברים, אבל זה רק לקיץ כי אחרכך הם חוזרים לבית שלהם ואתה נשאר איפה שאתה גר וחיי.. ככה שזה נשאר בתור זיכרון. והשיר נכתב על הזיכרון הזה מהקיץ שעבר. והוא כל כך אהב אותה שהוא היה עוצר את הזמן רק כדי שהקיץ ימשך עוד ושהם יוכלו להיות עוד ביחד. הא הא. איך הניתוח שלי? P:

למעלה