Last Summer
שמש השישי מנסה יותר שוב כשאנו נוסעים עם חברינו ובימים הכי ארוכים שבילינו כל הזמן מנסים להעמיד פנים שהסיפורים שלהנו יכולים להיות אמיתיים רוצים להיות "קולים" סביבת השקיעה אומרת את היום עד לסיום אילו רק ידענו... וכולנו יושבים פה מסביב בעיר הולדתנו מקשיבים לגלים כשהם כולם מתנפצים וצופים באש כאשר לאט לאט היא נכבת גחלת לוחשת[?!] עפה סביב בשמים, את פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו המראה מהקיץ שעבר שלנו אנחנו עוקבים אחר השמש בשמיים ואנחנו צוחקים עד שאנו בוכים תמיד כה קשה להגיד להתראות (להתראות) וכולנו יושבים פה סביב שעיר הולדתנו זה כל כך טוב ככה,אלו הם זמנים שנתגעגע אליהם הזכרונות,אני מקווה שלעולם לא יתעמעמו גחלת לוחשת[?!] עפה סביב בשמים, את פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו המראה מהקיץ שעבר שלנו... אני אעצור את הזמן בכדי להישאר איתך אני אעצור את הזמן בכדי שלא נזוז אני אעצור את הזמן אני אעצור את הזמן אני אעצור את הזמן כדי לשמור אותך פה,לצידי,בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו העולם על ידי בקיץ שלי,קיץ שעבר שלנו האור גורם לצללים ליפול, מוקפים אחד על ידי השני אני נותן לך לצפות בכל,המראה מהקיץ שעבר שלנו