את אוכלת סופגניות?
א אמאפלפלת New member 13/12/07 #12 ברור שהיא אוכלת היא יכולה להרשות לעצמה אחרי 4 ילדים והיא עוד נראת ככה במפגש ביום ראשון הורדתי לפניה את הכובע
ברור שהיא אוכלת היא יכולה להרשות לעצמה אחרי 4 ילדים והיא עוד נראת ככה במפגש ביום ראשון הורדתי לפניה את הכובע
מ מיכלי MP3 New member 13/12/07 #19 זו השנה הראשונה מזה הרבה זמן שהרשיתי לעצמי לאכול (שלא לומר להתחרע) על אז אולי לא כדאי ללמוד ממני. ואמאפלפלת רק שתדעי שאת מקסימה - ממש התאהבתי בך ממבט ראשון
זו השנה הראשונה מזה הרבה זמן שהרשיתי לעצמי לאכול (שלא לומר להתחרע) על אז אולי לא כדאי ללמוד ממני. ואמאפלפלת רק שתדעי שאת מקסימה - ממש התאהבתי בך ממבט ראשון
א אמאפלפלת New member 13/12/07 #48 ../images/Emo25.gif תודה מתוק חבל לי שלא הצלחנו לדבר יותר במפגש... פשוט לצערי התקשרו אלי מהעובדה ונאלצתי לעזוב...
../images/Emo25.gif תודה מתוק חבל לי שלא הצלחנו לדבר יותר במפגש... פשוט לצערי התקשרו אלי מהעובדה ונאלצתי לעזוב...
מ מיכלי MP3 New member 13/12/07 #34 כן..... בד"כ, אני נוהגת לשלוח למקומות בהם אני רוצה להשאיר רושם טוב - רק חתיכה ממני.
נ נייטנייט New member 13/12/07 #40 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מיכלי MP3 New member 13/12/07 #39 מי שמדברת ../images/Emo70.gif מיני יא מדהימונית מהממת - איך חסרת לי ביום ראשון
א אנטיבס300 New member 13/12/07 #44 גם דרך המצלמה הקקמיקה שלך, יכולתי לראות שאת בחורה יפייפיה, תעברי למכבי חיפה ואת מ ו ש ל מ ת