פינת ההמלצה הקטנה

שרשרתי בטעות למיני, למרות שאני בטוחה שהיא

יפייפיה.
התכוונתי למצלמה הקקמיקה שלך. עכשיו תגידי לי, את יודעת איך מנקדים?

וואוו../images/Emo24.gif

אֱנִי חוֹשֵבֶת שֵזֶה עוֹבֶד שָה הוֹא צְלִיל בֶתוֹך מִילָה. ,תודה לך המורה מיכמיכ

חמודבה

New member
../images/Emo4.gif לצערי זה בלתי אפשרי השנה

מטעמי דיאטה. חולה על ספגניות!!!!!!!!!!!

יש לי סרט ספר ושיר להמלצה

ספר "העמדה" של סטיבן קינג, קראתי אותו קרוב ל 6 פעמים, ועדיין נהנת ממנו. ספר מרתק על מה היה אילו מגפה הייתה מורידה 99% מבני האדם, מה היה קורה לאחוז שנשאר, הטבע האנושי בשיא תפארתו יוצא החוצה. סרט "שר המלחמה" - ניקולס קייג', בסרט פעולה מדהים (ואני לא חובבת סרטי פעולה). שיר "apologize" של timberlend feat שיר מקסים ורגוע.

עדין לא אמא אבל כבר מגששת כאן - שבוע 21

ממליצה על סרט - אשת החלומות(עם בן סטילר) - שעה וחצי של צחוק.

ואני רוצה להציע להחרים את סטיבן קינג

מי שקראה את סדרת ספרי "המגדל האפל" עד סופה, יודעת למה

../images/Emo12.gifלמה? למה? את הסדרה לא קראתי, אבל

שמעתי שהדמות של הרע "בעמדה" המשיך למגדל האפל, רנדל פלאג.

טוב, אני לא יכולה לגלות ../images/Emo11.gif

כי אם מישהו קורא את הסדרה זה יקלקל לו את הסוף - אבל בואי נאמר, שקראתי את כככככללללל הסדרה - 7 כרכי אנציקלופדיה במניין - באנגלית - ושאחרי שקראתי את הסוף התעורר בי חשק עז לחנוק אותו (את סטיבן קינג) והוא היה קודם לכן אחד הסופרים החביבים עלי. את העמדה דווקא לא יצא לי לקרוא, אבל הרבה הרבה מהספרים האחרים שלו -כולל "דברים שצריך" שהיה פשוט - הזוי לחלוטין!!

גם אותו אהבתי מאוד

יש לו כישרון מדהים להכנס לפינות האפלות ביותר של המוח האנושי. פעם אמרו עליו אחרי יציאת הספר "נדודי שינה" שרק אדם עם הפרעות פסיכולוגיות יכול לכתוב ספר פסיכופטי כזה. נראה לי שהוא לקח זאת כמחמאה.

טחג

New member
נכון מעצצבבןן../images/Emo46.gif?

והגיס שלי עוד העז להגיד שהוא נהנה מה"סוף" הזה. בעלי כרגע לקראת העמודים האחרונים של הספר האחרון. אני מחכה שהוא יסיים כדי שנוכל לדסקס את זה ביחד. לא מכירה עוד אף אחד אחר שטרח לקרוא את כל הסדרה.

מעצבן לאללה!!! ../images/Emo46.gif

ובואי לא נדבר על זה שבסוף הספר הרביעי הוא כותב - טוב, צריכים להיות עוד 3 ספרים בסדרה, אולי פעם אני אכתוב אותם, אבל לא יודע מתי....
רק מזה כבר הייתי צריכה להבין שאין פה התחשבות בסיסית בקורא
ועד שאחרי שנים של תסכול וציפייה פתאום גיליתי שיש 5 ו-6, ו-7......

mom at work

New member
ספר: "משאלה אחת ימינה" של אשכול נבו + מבצע

4 ספרים ב-100 ש"ח בצומת ספרים

למעלה