פינת ההמלצה הקטנה

../images/Emo41.gifפינת ההמלצה הקטנה../images/Emo41.gif

בואו להמליץ על כל דבר שבא לכם. ספר,סרט,מסעדה,תכשיר רפואי בקיצור הכלללל....

mom2ia

New member
המלצה על סרט

אתמול ראינו את הסרט Start Dust (אבק כוכבים? בעיברית). זהו סרט פנטזיה מקסים ומצחיק עם רשימת שחקנים מכובדת (מישל פייפר, קירסטין דנסט, אל פצ'ינו וכו). סרט מקסים לסוף היום עם הבעל (אפשר גם עם הילדים)

inni

New member
המלצה ל- DVD לאלו שהבילוי בחוץ יותר קשה להם..

המלך האחרון של סקוטלנד

הדס D

New member
ממליצה על בית קפה ובילוי זוגי...../images/Emo96.gif

דווקא בכפר יונה יש בית קפה מדליק וטעים טעים (הכל.!) קוראים לו לונה- אשמח לתת פרטים. כיף לי שאנחנו יכולים ללכת ברגל ולהיות קצת לבד ביחד.... סוף שבוע נעים!

הדס D

New member
כשר וחלבי ../images/Emo212.gif

לא יודעת איזו כשרות אבל אין שום צל של בשר ולא פתוח בחגים ושבתות... מחירים לא מאוד זולים אבל הגונים בהחלט (זה לא מקום שאת מרגישה שנשדדת...) שמחה להמליץ!

ireshef

New member
בילוי עם בן הזוג וחברים-כמו פעם

פעם בחודשיים-שלושה אנחנו יוצאים להופעה במועדון הזאפה בתל אביב. מומלץ מאוד! הופעות טובות, סביב שולחנות, אוירה אינטימית ועם זאת גם קצת פרועה ומשתוללת למי שרוצה. והכי חשוב - מזמינים הרבה זמן מראש אבל אפשר לבטל עד יום לפני, במקרה ואין בייביסיטר / מישהו חולה או כל דבר לא צפוי שקורה לנו, הורים לקטנטנים

עשינו מנוי בקולנוע באבן יהודה

שזה בית קולנוע שכונתי למדי, בקניון כמעט ריק.. המטרה דומה: להכריח את עצמנו לצאת
ובינתים זה עובד! כמו זוג צעיר, עם הרבה פופקורן, הילדים אצל סבא וסבתא, ראינו את עולם מופלא (סרט טבע מדהים, לדעתי לגמרי לא לילדים) תהנו!

אוי אתה כל כך צודקת

אני ממליצה בעיקר על הופעה של שלומי שבן ביום שני האחרון ראיתי הופעה שלו (דווקא לא בזאפה) ופשוט הפכתי לשלולית!!! הרגשתי כמו תיכוניסטית הוא מוכשר בטירוף

ההמלצה שלי

קפה "קירה" בגבעת יונה באשדוד נמצא על גבעה גבוהה שמשקיפה על הים והנמל. יש מקומות ישיבה גם בפנים וגם בחוץ. כשמזג האוויר יפה אין כמו לשבת על הדק ולאכול ארוחת בוקר או סתם לשתות קפה.(אגב,ארוחת הבוקר האיטלקית מומלצת) בערבים המקום אינטימי יותר ומתאים לזוגות. תהנו

מאוד מאוד שווה

באשדוד יש שפע של מסעדות ובתי קפה טעימים ושווים (אם כי לא מאוד זולים)

את אשדודית?

אני גדלתי באשדוד והורי עוד מתגוררים שם (ולמעשה כל משפחתי) אני מצטרפת להמלצה קירה זה בית הקפה האהוב על אימי ולכן הוא שווה ביותר

מיכלי MP3

New member
ממליצה לאכול ../images/Emo137.gif כל עוד מוכרים אותן

ולא משנה איזו, העיקר שתהיה חמה וטרייה. יאמיייייייי
והמהדרין יקנחו ב
מוקה או וניל - דאבל יאמי.

למעלה