פינת הדמויות

ילד רע 16

New member
../images/Emo41.gif פינת הדמויות ../images/Emo174.gif

מידי כמה ימים אפתח שרשור חדש ובו ידובר על דמות מסויימת. בשרשור אתם תכתבו כל מה שאתם יודעים, מרגישים, חשים, רוצים לומר, הייתם עושים במקומו (אחרת, כמובן), נשארים במעשיו, תומכים בדעותיו ובהחלטותיו - על הדמות עצמה. והפעם נתחיל עם - צורי ברלב. כמה שאלות מנחות - אפשר לענות עליהן בנפרד, ואפשר כתשובה רצופה. * מחבבים את צורי? אוהבים את דמות ה'טוב' שלו? * האם אתם תומכים בהחלטותיו מתחילת העונה ועד כה? * מה הייתם משנים בהחלטותיו, מעשיו, דברים שאמר? * מי יותר מתאימה לצורי בסדרה? והאם לדעתכם הם יכולים להיות זוג למופת?
* האם אתם מזדהים עם הדמות של צורי? הייתם עושים מה שהוא עושה? * האם אתם חושבים שצורי עושה בהגיון כשהוא נשאר בכמ"ג, נאבק, נלחם בנפילים - ולא בורח? האם אתם הייתם בורחים ולא "לוקחים אחריות"? * הייתם מנסים לשפר משהו בקשריו של צורי עם סביבתו - משפחה, חברים, אנשי הכמ"ג וכו'.. ?
אתם מוזמנים לענות. ולפעם הבאה.............. הדמות שלנו תהיה: עדי כץ! עד אז...

עונה../images/Emo13.gif

קודם כל, תודה על ההשקעה. היה יבש פה בפורומים מבחינת משחקים, יפה מצידך לחדש את זה. טוב...
לא מת עליו..למרות שהוא הדמות הראשית, המשחק שלו והדמות עצמה לא משהו.
איזה החלטות הוא קיבל חוץ מלנשק את ליאה
?
לא לנשק אל ליאה
עדי שם בצד מחכה...אבל לא נורא, נחכה כמה ימים ואז זה יקרה..אופס, בעצם זה ביום שני, לא? אוף...אני לא פה..אני אראה את זה רק בשבוע אחרי:-\
ברור שעדי! וברור שלמופת! חחח למרות שליאה הרבה יותר יפה מעדי, צורדי חייב לקרות חח
לא מזדהה..חוץ מזה שהייתי רוצה כוחות על
. אבל לא הייתי רוצה שכל המשימה של להציל את העולם תיפול עלי
קשה לי להעמיד את עצמי במצב הזה. לדעתי הוא עושה בהיגיון שהוא נשאר, כי זה שהוא יברח לא יעזור לו ובטח שלא לאחרים.
לא...אין לי רעיון. מחכה לעדי

ילד רע 16

New member
עונה לעצמי:

* מחבבים את צורי? אוהבים את דמות ה'טוב' שלו? מאוד אוהב את הדמות הראשית שמצילה את כולם וגם צריכה. קצת מטריד אותי שהוא הטוב היחידי שבאמת בעל כוחות. מקווה מאוד שבהמשך יצטרפו נפילים טובים - אם בכלל. כל האחריות מוטלת עליו. * האם אתם תומכים בהחלטותיו מתחילת העונה ועד כה? החלטותיו העיקריות היו במישור הרומנטי - אני פשוט אוהב את צורי וליאה ביחד, בנוגע לחללית - לכניסה אלייה, למחשב החללית, להאיבקות בנפילים, לרעיונות שלו ולכל בעצם. בכלל - החלטות זה לאו דווקא דברים שהוא חשב ואמר "ככה", גם דברים שעשה. * מה הייתם משנים בהחלטותיו, מעשיו, דברים שאמר? לא הייתי משנה כלום, חוץ מ"סליחה" שהוא כל שנייה מבקש מליאה. על מה ולמה?!
* מי יותר מתאימה לצורי בסדרה? והאם לדעתכם הם יכולים להיות זוג למופת? צורי וליאה, כבר כתבתי.
* האם אתם מזדהים עם הדמות של צורי? הייתם עושים מה שהוא עושה? לא מזדהה, כי אין לי כוחות על או משהו בסגנון - אבל אני חושב שמבחינת האחריות שמוטלת על צורי, יש קווי דמיון ביני לבינו. גם אני מרגיש צורך לקחת אחריות, גם אם זה לא חובה או הכרח (או מתוך הכרח), פשוט ככה אני. באופי. גם לא בורח, מתמודד, עומד על שלי, על העקרונות, וכו'.. אם הייתי בעל כוחות, הייתי נלחם בדיוק כמוהו. אולי הייתי מתלהב קצת יותר עם הכוחות!
* האם אתם חושבים שצורי עושה בהגיון כשהוא נשאר בכמ"ג, נאבק, נלחם בנפילים - ולא בורח? האם אתם הייתם בורחים ולא "לוקחים אחריות"? כן - "הכל" על הידיים שלו, והייתי עושה בדיוק את אותו הדבר. אולי הייתי חושש יותר, פוחד. אבל ה"כוחות" זה עניין שמכניס אותך לבועה מסויימת, לאשלייה של "כל יכול" - של התלהבות יתר, רק אח"כ הבועה הזו מתנפצת ואתה מבין שזה לא רק אתה במערכה. * הייתם מנסים לשפר משהו בקשריו של צורי עם סביבתו - משפחה, חברים, אנשי הכמ"ג וכו'.. ? אולי עם אביו - יותר להקשיב, להיות יותר פתוח וגלוי. לגבי ליאה - לדבר איתה יותר, ולא לבקש "סליחה" כל שתי שניות. לחבור יותר לעדי, להיות איתה ביחסים פתוחים - ובכלל עם שאר החברים לכיתה ולכמ"ג. מאז הכוחות צורי הוא מישהו אחר, יש לו פחות פנאי לעצמו ואחרים, הוא כל הזמן עסוק סביב השעון ב'נפילים'. חוץ מזה שהוא לחלוטין השתנה, מתחילת העונה ועד כה. נ.ב. בא לי לתת לשלומי כאפה, איזה מתנשא.

maymay77

New member
אוקיי כתבתי../images/Emo9.gif

אני מקווה שזה בסדר..
----------------------------------------------------------------- דמויות: עדי, רובוט, מאור, נוח, צורי, שלומי. עדי ומאור יושבים בקפיטריה. עדי: איפה כולם? איפה יובל... איפה צורי? מאור: יצא עוד פעם להציל את העולם, מה את חושבת? עדי: מה יובל יצא להציל את העולם? מאור: מצחיק מאוד... עדי: תקלוט איזה מקום הזוי זה... אנשים עם כוחות, אנשים נעלמים, כוחות רשע.. מאור: כן אפשר לחשוב שעוד רגע יבוא איזה רובוט שיחטוף אותך! עדי: בטח, אל תגזים.. אנחנו לא עד כדי כך הזויים. בינתיים באיזה חדר מסתורי. נוח: נו כבר איפה הוא? איזה בן-אדם לא יעיל. הרובוט נכנס. רובוט: הנה אני כאן, נו כבר. נוח: הבנת את התוכנית, נכון? רובוט: כן נו, מתי אני יכול להיכנס לשם? נוח: תראה, זה תלוי בשלומי הזה. רובוט: הבנתי אותך. אני הולך לשם.. הרובוט יוצא. נוח: בהצלחה! רואים את שלומי בכניסה לישוב. (ליד הכביש) שלומי בודק את השטח. פתאום מגיע ארגז. שלומי: מה זה הדבר הזה? אה יש כאן פתק... מה זה? המחשב החדש שהזמנתם לכמ"ג. מה זה? מי האידיוט שהזמין מחשב? טוב נכניס אותו ונבדוק. שלומי מכניס את הארגז. בחדר המסתורי. נוח: בבקשה ששלומי יכניס אותו, בבקשה ששלומי יכניס אותו... במשרד של שלומי. שלומי: מה זה מי הזמין... הפלאפון שלו מצלצל. שלומי: הלו צורי. צורי: שלומי בוא לכאן עכשיו, אחותך נעלמה, איזה מישהו חטף אותה. מישהו שהצליח להסתנן לכמ"ג... שלומי: טוב אני בא מיד, אני חושב שאני יודע גם איך הוא הצליח... צורי: טוב בוא מהר. שלומי מנתק, פותח את הקופסא ורואה שהיא ריקה. עוברים לקפיטריה. צורי: אני לא מבין איך זה קרה... שלומי: מי שזה לא יהיה, אני יודע איך הוא הצליח להיכנס. פתאום הגיע אלי איזה ארגז, אני יודע, אם פתק של מחשב חדש שמישהו הזמין... בקיצור הכנסתי את הארגז, ופתאום התקשרת ואמרת לי את זה.. ואז ראיתי שהארגז ריק! צורי: אתה חושב ש.. שלומי: כן. צורי: אבל מי כל כך קטן להיכנס לארגז? שלומי: אני לא יודע, אבל זה לא מוצא חן בעיניי... בחדר קטן וחשוך. עדי: די כבר, שחרר אותי! רובוט: חכי רגע, אני צריך ממך משהו. עדי: נו מה? עוברים לקפיטריה. שלומי: איך זה קרה? מאור: אני ועדי ישבנו ודיברנו, ופתאום צורי הגיע ואמר שהוא רוצה להגיד לי משהו בצד. הלכנו וצורי התחיל להגיד לי משהו, שפתאום הסתובבנו וראינו שעדי כבר לא נמצאת... שלומי: היה עוד מישהו כאן בקפיטריה בזמן הזה? צורי: לא, רק אני עדי ומאור. שלומי: טוב זה ממש מוזר אני חייב לבדוק את זה... בחדר החשוך. עדי: נו מה אתה רוצה? רובוט: שתכניסי אותנו למינוס חמש. עדי: מי זה אותנו? ואין לי מושג איך, אתה צריך תג אדום... רובוט: אז תשיגי לי, אם את רוצה לצאת בזמן הקרוב. עדי: איך בדיוק? רובוט: צורי למשל, התג של אבא שלך, למשל.. עדי: מאיפה אתה יודע..? רגע רגע, אתה אחד מהם? רובוט: יש לי כוחות להפוך את עצמי למה שאני רוצה, הנה אני רובוט, ואני יכול להיות גם איזה זבוב או פרח.. עדי: אז בשביל מה אתה רוצה להיכנס למינוס חמש? רובוט: פחות שאלות, יותר מעשים. תתקשרי עכשיו לצורי ותגידי לו להכניס אותי. עדי: טוב, טוב, תפסיק להלחיץ.. בקפיטריה. הפלאפון של צורי מצלצל. צורי: זאת עדי. מאור: נו אז יאללה תענה כבר! צורי: אתה לא בדיוק עוזר עם זה... עדי: הלו צורי? צורי: מה קורה עדי? איפה את? עדי: אני עם איזה מישהו כאן שחטף אותי.. הוא ישחרר אותי אם תכניס אותו למינוס חמש. אתה יודע, השער.. צורי: עדי מה את בסדר? אני לא יכול... שלומי: מה הם רוצים? צורי: הוא רוצה שאני אכניס אותו למינוס חמש. שלומי: חכה יש לי תוכנית יותר טובה, תגיד לעדי שלא תדאג, ושתגיד לאיש הזה שנכניס אותו למינוס חמש. צורי: מה, אבל.. שלומי: תסמוך עלי. צורי: טוב... עדי, תגידי למישהו הזה שנכניס אותו למינוס חמש. עדי: טוב בסדר צורי: יאללה ביי. עדי: ביי צורי בחדר החשוך. רובוט: נו מה? עדי: חכה הוא יכניס אותך. רובוט: טוב מאוד. צורי נכנס לפתע לחדר. רובוט: נו כבר, תיקח אותי למינוס חמש.. צורי: היית מת. רובוט: אבל זה מה שסיכמנו. צורי: לא ולא. רובוט: נו.. (תוך כדי שהם מתווכחים רואים את עדי יוצאת מהחדר מאחורי הגב של הרובוט). צורי: טוב אתה יודע מה? בוא איתי. רואים את צורי מוביל את הרובוט ליציאה מהכמ"ג. צורי: ביי ביי, ושלא נתראה יותר.. הרובוט יוצא וצועק: אתם עוד תשמעו ממני! בקפיטריה. עדי: בואנה איזה גדולים אתם! איך ידעתם להגיע לחדר המוזר הזה? שלומי: טכנולוגיה מתקדמת. מתקשרים למישהו בפלאפון ואפשר לאתר אותו, שכחת? עדי: וואי, תודה יואו. רגע איפה צורי? צורי בא מאחוריה. צורי: כאן! עדי קופצת עליו ומחבקת אותו. עדי: תודה צורי! מאור: מי מגלה עתידות? עדי: מאור הגבר-גבר, מאור הגבר-גבר.

ילד רע 16

New member
לא נורא ../images/Emo9.gif אשמח מאוד אם תעני

גם על פינת הדמויות. ואני מנצל זאת כדי להקפיץ. אז קבלו --------

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo3.gif

* מחבבים את צורי? אוהבים את דמות ה'טוב' שלו?:לא\: הוא מעפן כזה * האם אתם תומכים בהחלטותיו מתחילת העונה ועד כה?:הרוב כן.... * מה הייתם משנים בהחלטותיו, מעשיו, דברים שאמר?לא הייתי רוצה שכל פעם שמישהו אומר "למה מי יעצור אותי" או משהו כזה צורי אומר לו "אני אעצור אותך" בכל של סופרמנחולהנפש:] * מי יותר מתאימה לצורי בסדרה? והאם לדעתכם הם יכולים להיות זוג למופת?עמית הכי מתאים לצורי,זוג למופת!P: למה מה רע בסופרמן הומו?:) * האם אתם מזדהים עם הדמות של צורי? הייתם עושים מה שהוא עושה?לא כ"כ * האם אתם חושבים שצורי עושה בהגיון כשהוא נשאר בכמ"ג, נאבק, נלחם בנפילים - ולא בורח?לאא..חחח עדיף שיברח :) לא נראה אותו יותר מופיע ב'נפילים'. האם אתם הייתם בורחים ולא "לוקחים אחריות"?אני הייתי לוקחת אחריות,אבל הייתי ממליצה לצורי לא לקחת :) והייתי ממליצה בכלל שג'ייסון יהיה השחקן הראאשי שם
* הייתם מנסים לשפר משהו בקשריו של צורי עם סביבתו - משפחה, חברים, אנשי הכמ"ג וכו'.. ?יאאפ :) שיעעוף כבר מהליאה הזזזאאת ויתחייל עם עדי היא אוההבת אותו:(

noam270

New member
עונה!

* מחבבים את צורי? אוהבים את דמות ה'טוב' שלו? כן
* האם אתם תומכים בהחלטותיו מתחילת העונה ועד כה? בחלק כן ובחלק לא, זה תלוי... * מה הייתם משנים בהחלטותיו, מעשיו, דברים שאמר? הוא צריך להיות יותר אופטימי, הוא רק חושב מה יקרה אם אני לא אצליח לעצור את שאר הנפילים! * מי יותר מתאימה לצורי בסדרה? והאם לדעתכם הם יכולים להיות זוג למופת? אני חושבת שעדי, הם כל כך דומים ומתאימים אחד לשני...! * האם אתם מזדהים עם הדמות של צורי? הייתם עושים מה שהוא עושה? אני חושבת שאני מזדהה איתו, זה לא קל לקום בבוקר ולגלות שאתה צריך להציל את הכמ"ג ואולי את כל העולם! * האם אתם חושבים שצורי עושה בהגיון כשהוא נשאר בכמ"ג, נאבק, נלחם בנפילים - ולא בורח? כןןןןן האם אתם הייתם בורחים ולא "לוקחים אחריות"? לא * הייתם מנסים לשפר משהו בקשריו של צורי עם סביבתו - משפחה, חברים, אנשי הכמ"ג וכו'.. ? הוא צריך להיות יותר נחמד ולא לצאת בבאסה על כולם כי עובר עליו משהו

למעלה