אוקיי כתבתי../images/Emo9.gif
אני מקווה שזה בסדר..
-----------------------------------------------------------------
דמויות: עדי, רובוט, מאור, נוח, צורי, שלומי. עדי ומאור יושבים בקפיטריה. עדי: איפה כולם? איפה יובל... איפה צורי? מאור: יצא עוד פעם להציל את העולם, מה את חושבת? עדי: מה יובל יצא להציל את העולם? מאור: מצחיק מאוד... עדי: תקלוט איזה מקום הזוי זה... אנשים עם כוחות, אנשים נעלמים, כוחות רשע.. מאור: כן אפשר לחשוב שעוד רגע יבוא איזה רובוט שיחטוף אותך! עדי: בטח, אל תגזים.. אנחנו לא עד כדי כך הזויים.
בינתיים באיזה חדר מסתורי. נוח: נו כבר איפה הוא? איזה בן-אדם לא יעיל. הרובוט נכנס. רובוט: הנה אני כאן, נו כבר. נוח: הבנת את התוכנית, נכון? רובוט: כן נו, מתי אני יכול להיכנס לשם? נוח: תראה, זה תלוי בשלומי הזה. רובוט: הבנתי אותך. אני הולך לשם.. הרובוט יוצא. נוח: בהצלחה!
רואים את שלומי בכניסה לישוב. (ליד הכביש) שלומי בודק את השטח. פתאום מגיע ארגז. שלומי: מה זה הדבר הזה? אה יש כאן פתק... מה זה? המחשב החדש שהזמנתם לכמ"ג. מה זה? מי האידיוט שהזמין מחשב? טוב נכניס אותו ונבדוק. שלומי מכניס את הארגז.
בחדר המסתורי. נוח: בבקשה ששלומי יכניס אותו, בבקשה ששלומי יכניס אותו...
במשרד של שלומי. שלומי: מה זה מי הזמין... הפלאפון שלו מצלצל. שלומי: הלו צורי. צורי: שלומי בוא לכאן עכשיו, אחותך נעלמה, איזה מישהו חטף אותה. מישהו שהצליח להסתנן לכמ"ג... שלומי: טוב אני בא מיד, אני חושב שאני יודע גם איך הוא הצליח... צורי: טוב בוא מהר. שלומי מנתק, פותח את הקופסא ורואה שהיא ריקה.
עוברים לקפיטריה. צורי: אני לא מבין איך זה קרה... שלומי: מי שזה לא יהיה, אני יודע איך הוא הצליח להיכנס. פתאום הגיע אלי איזה ארגז, אני יודע, אם פתק של מחשב חדש שמישהו הזמין... בקיצור הכנסתי את הארגז, ופתאום התקשרת ואמרת לי את זה.. ואז ראיתי שהארגז ריק! צורי: אתה חושב ש.. שלומי: כן. צורי: אבל מי כל כך קטן להיכנס לארגז? שלומי: אני לא יודע, אבל זה לא מוצא חן בעיניי...
בחדר קטן וחשוך. עדי: די כבר, שחרר אותי! רובוט: חכי רגע, אני צריך ממך משהו. עדי: נו מה?
עוברים לקפיטריה. שלומי: איך זה קרה? מאור: אני ועדי ישבנו ודיברנו, ופתאום צורי הגיע ואמר שהוא רוצה להגיד לי משהו בצד. הלכנו וצורי התחיל להגיד לי משהו, שפתאום הסתובבנו וראינו שעדי כבר לא נמצאת... שלומי: היה עוד מישהו כאן בקפיטריה בזמן הזה? צורי: לא, רק אני עדי ומאור. שלומי: טוב זה ממש מוזר אני חייב לבדוק את זה...
בחדר החשוך. עדי: נו מה אתה רוצה? רובוט: שתכניסי אותנו למינוס חמש. עדי: מי זה אותנו? ואין לי מושג איך, אתה צריך תג אדום... רובוט: אז תשיגי לי, אם את רוצה לצאת בזמן הקרוב. עדי: איך בדיוק? רובוט: צורי למשל, התג של אבא שלך, למשל.. עדי: מאיפה אתה יודע..? רגע רגע, אתה אחד מהם? רובוט: יש לי כוחות להפוך את עצמי למה שאני רוצה, הנה אני רובוט, ואני יכול להיות גם איזה זבוב או פרח.. עדי: אז בשביל מה אתה רוצה להיכנס למינוס חמש? רובוט: פחות שאלות, יותר מעשים. תתקשרי עכשיו לצורי ותגידי לו להכניס אותי. עדי: טוב, טוב, תפסיק להלחיץ..
בקפיטריה. הפלאפון של צורי מצלצל. צורי: זאת עדי. מאור: נו אז יאללה תענה כבר! צורי: אתה לא בדיוק עוזר עם זה... עדי: הלו צורי? צורי: מה קורה עדי? איפה את? עדי: אני עם איזה מישהו כאן שחטף אותי.. הוא ישחרר אותי אם תכניס אותו למינוס חמש. אתה יודע, השער.. צורי: עדי מה את בסדר? אני לא יכול... שלומי: מה הם רוצים? צורי: הוא רוצה שאני אכניס אותו למינוס חמש. שלומי: חכה יש לי תוכנית יותר טובה, תגיד לעדי שלא תדאג, ושתגיד לאיש הזה שנכניס אותו למינוס חמש. צורי: מה, אבל.. שלומי: תסמוך עלי. צורי: טוב... עדי, תגידי למישהו הזה שנכניס אותו למינוס חמש. עדי: טוב בסדר צורי: יאללה ביי. עדי: ביי צורי
בחדר החשוך. רובוט: נו מה? עדי: חכה הוא יכניס אותך. רובוט: טוב מאוד. צורי נכנס לפתע לחדר. רובוט: נו כבר, תיקח אותי למינוס חמש.. צורי: היית מת. רובוט: אבל זה מה שסיכמנו. צורי: לא ולא. רובוט: נו.. (תוך כדי שהם מתווכחים רואים את עדי יוצאת מהחדר מאחורי הגב של הרובוט). צורי: טוב אתה יודע מה? בוא איתי. רואים את צורי מוביל את הרובוט ליציאה מהכמ"ג. צורי: ביי ביי, ושלא נתראה יותר.. הרובוט יוצא וצועק: אתם עוד תשמעו ממני!
בקפיטריה. עדי: בואנה איזה גדולים אתם! איך ידעתם להגיע לחדר המוזר הזה? שלומי: טכנולוגיה מתקדמת. מתקשרים למישהו בפלאפון ואפשר לאתר אותו, שכחת? עדי: וואי, תודה יואו. רגע איפה צורי? צורי בא מאחוריה. צורי: כאן! עדי קופצת עליו ומחבקת אותו. עדי: תודה צורי! מאור: מי מגלה עתידות? עדי: מאור הגבר-גבר, מאור הגבר-גבר.