פינות

"הדמות השבועית"

כלומר, בכל שבוע דמות אחרת מהסאגה; מציגים את הדמות ואז כל אחת אומרת את דעתה עליה (אפשר בעזרת שאלון שיצורף). מה שהבנתי זה שהרוב פה לא קראו מעבר לספר הראשון, ככה שלא כולן (וסליחה על הפנייה בלשון נקבה, פשוט זה המין השולט פה
) יוכלו להשתתף.

Sacred Lie

New member
לדעתי זה רעיון מעולה לפינה.

אבל בינתיים כדאי שזה יהיה רק על דמדומים. הכוונה לדמויות רק מהספר הראשון כי רוב הפורום וגם ראיתי לפי מה שהגיבו לך , עוד לא קרא את השאר. אפשר בהמשך להתחיל גם עם הNew moon והשאר. רק תעדכני אותי בקשר לפינה אוקי? במסר.

נועה!../images/Emo24.gif ואמ, אני מניחה שכן.../images/Emo12.gif הרבה פה

עוד בשלבי קריאה של ניו מון - אקליפס. אז כדי לא להרוס לאחרים, רצוי תמיד להזהיר. ^^

כן, עם ../images/Emo58.gif בכותרת, אני מניחה.

כמו שהסברתי לקארין, הכוונה שלי גם לערב דמויות שלא מופיעות בספר הראשון, או דמויות שרוב הפרטים עליהון מתגלים אך ורק בהמשך. אגב, הסתדרת עם אקליפס? :)

הפינה נשמעת ממש מגניבה.../images/Emo12.gif אבל כמו שאמרת

לקארין, הרבה בשלבי קריאה, אז זה קצת בעייתי.
ולא!
התקשרתי לסטיצמצקי, הם אומרים שזה יגיע שבוע הבא. ככה אמרו לי לפני שבוע.
לא נורא, זה משאיר לי זמן לדברים אחרים. כמו...לימודים! לול, כשקראתי את ניו מון לא יכולתי לזוז ממנו.

ספרי לי על זה

לקח לי חודש לפחות עד שהצלחתי להשיג את ניו מון (נו, זה היה לפני שכולם הכירו את זה פה), ובסוף סיימתי אותו בשלושה ימים (יכולתי ביום-יומיים, אבל הייתי בחו"ל
). את אקליפס השגתי כבר מארה"ב, ואת BD השגתי בנורווגיה כשהוא רק יצא (ולכן המחיר המטורף של 120 ש"ח לספר). תמיד יש דרכים אחרות, כמובן. פחות נוחות וכייפיות לקריאה, אבל דרכים (שעליהן אסור לדבר פה על פי חוקי תפוז).

Paz Love Gal

New member
אני:)

שם: פז כינוי: paz love gal איזה פינה רוצים לנהל: הקורבן מתי אתם מתכוונים לפתוח: כול יום רביעי,אני אפתח הרשמה היום אם זה בסדר:)

xXx Lilo xXx

New member
ירדן ><"../images/Emo29.gif

לא שמתי לב שהעלת כבר. נו שיהיה... אל תענו בהודעה שאני פתחתי אני
שם: ליאת כינוי: xXx Lilo xXx איזה פינה רוצים לנהל: הקורבן מתי אתם מתכוונים לפתוח: יום שלישי? ואם אפשר אז : איזה פינה רוצים לנהל: הציטוט השבועי מתי אתם מתכוונים לפתוח: יום רביעי?

Emergency Exit

New member
אני רוצה לפתוח..../images/Emo41.gif

לכם את הצורה D: סתם. שם: ליאור כינוי: Emergency exit איזה פינה: שירשור שאלות
מתי: רביעי שם: ליאור כינוי: Emergency exit איזה פינה רוצים לנהל: ראש בראש (דמויות, וכ'ו.. מהסיפור
) מתי אתם מתכוונים לפתוח: שני\חמישי בנוסף ביקשתי להיות זאת שאחראית על ה
וירדן אישרה לי
אז ירדן תודה

אהמ, בעיקרון עוד מהקומונה רציתי

לפתוח את "על שולחן הניתוחים" שידוע גם כ'קורבן' וכו'. אבל אני מוותרת, אני לא אצא מגעילה. ><"

אוי זה מחמיא שמישהו מסוגל לחשוב

שאני יכולה לכתוב כזה דבר, אבל לא. השיר הוא של placebo - running up that hill (;

למעלה