פינה חדשה

red butterfly

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה../images/Emo41.gif

(אין לי רעיון לשם לפינה אז מי שמקורי מוזמן להציע רעיונות
) כל שבוע יהיה פה שיר אחר ואתם תבחרו את הקטע מהשיר שאתם הכי אוהבים או מתחברים אליו. והשבוע- הורים יאללה, תעירו את הפורום

firbi

New member
הקטע שלי

יש לי זוג הורים שאוהבים רק בנפרד יש לי זוג הורים שמדברים בקול אחד- אני מתחברת לקטע הזה כי ההורים שלי פרודים מממ ואני מציעה את השם מה הקטע או איזה קטע וליד זה שם השיר לפינה החדשה יישר כוח על היוזמה! :)

IkMfNiY

New member
אני אוהבת את השיר :) ../images/Emo42.gif

לבחור קטע אחד? קשה לי, כי אני אהבת את כל השיר P: יעל

קספר4

New member
../images/Emo9.gif

"יש לי חברים לפעמים קצת חשוד כשאומרים לי כן ומתכוונים ללא"

.

יש לי חברים משונים קצת חשוד שאומרים לי כן ומתכוונים ללא תמיד רוצים לבוא בסוף זה לא יוצא |:

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| הקטע שלי

"הם נתנו לי חום ודפקו לי את הראש רוצים אותי כמותם אסור שזה יקרה לי" כי זה פשוט נכון לגביי :\

hodayoyo

New member
יותר מידי קטעים..../images/Emo60.gif

דפקו לי את הראש רוצים אותי כמותם אסור שזה יקרה לי ___ יש לי חברים חברים זה חשוב יש לי חברים משונים קצת חשוד שאומרים לי כן ומתכוונים ללא תמיד רוצים לבוא בסוף זה לא יוצא קיצר, חצי שיר

•No¥a•

New member

"יש לי חברים חברים זה חשוב יש לי חברים משונים קצת חשוד שאומרים לי כן ומתכוונים ללא תמיד רוצים לבוא בסוף זה לא יוצא"

GalitLondon

New member
פינה חמודה

הכי קשה לשתוק תמיד כשאת בוכה כי זה נכון לגבי הכל לדעתי.. תמיד כמשהו בוכה לידי אז באמת קשה לשתוק. וחוץ מזה השיר "הורים" זה השיר שאני הכי אוהבת.

../images/Emo79.gif שנים שלא הייתי פה...

"...הם נתנו לי חום ודפקו לי את הראש רוצים אותי כמותם אסור שזה יקרה לי..." שיר מדהים..

למעלה