פינה חדשה

• פותח הנושא Kps
  • פורסם בתאריך

Kps

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה../images/Emo41.gif

נלקחת שאלה מפורום אחר ונרשמת פה ואתם עונים עליה ברצינות שניתן לצפות לה מפורום הומור שחור. אה, ותנסו להיות גם מצחיקים.
והחלק הכי חשוב, אל נא לכם בשום מחיר ללכת לפורום שממנו נלקחה השאלה במקור ולהנות שם, זה עלול לפגוע בכותב ההודעה, כי זה חומר רגיש וחתול פרוס מאוד רגיש בנוגע לבעיות ההרטבה בלילה שיש לו, ככה שזה לא יוצא מגבולות הפורום. השאלות לא תמיד יהיו קיצוניות, נא לשמור על רמת הומור גבוה. וביטמן תפסיק לגעת בעצמך כשאתה קורא את ההודעות שלי.
השאלה הראשונה לקוחה מפורום 'שאלה קטנה': יש לי שאלה ========== (יושבי פורום הומור שחור היקרים, עיזרו לי:) האדם הראשון שמצא שאפשר לקחת חלב מפרות, מה הוא עשה? (אנא עיזרו לי, אתם תקוותי האחרונה! בתודה,שלכם לעד, לברדורייט) שארבן.

Kps

New member
כן אבל שמתי לב שלברודייט רשם

אותה, אז הייתי חייב לעלות...

נו זה כזה שקוף. הוא אמר לעצמו:

"וואה, אם אפשר לחלוב חלב מפרות, בטוח גם מבני אדם אפשר". נ"ב. לאדם הנ"ל קראו MR. Bate ואת מורשתו רובנו מוקירים משו כמו שש פעמים בשבוע (שבת אסור) בטענה שזה טבעי, בריא ואפילו מהנה באין אפשרויות אחרות. אלה היו 60 שניות מפי טיילר על אדם וטבע.

Kps

New member
בואנה בהודעה המקורית הגבתי טוב יותר

אפילו
כתבתי שהוא חשב שזה פר...

JustThomas

New member
הצעה

בוא נעשה את ההפך. (שששש, שהמנהלת לא תראה מה אנחנו מבשלים כאן) לוקחים שאלה.. (לא, לא מפגרת טוטאלית) אני זוכר עוד שפתחו את פורום דגים, מישהו בא ושאל שהבן שלו מאונן לתוך האקווריום - האם זה מזיק לדגים... ואנשים ענו לו ברצינות!
יכול להיות מגניב. תנו רעיונות.

אגב ד"ר,

אפשר לשאול ד"ר למה אתה בדיוק ומתי אתה חושב שישללו ממך את הפריבילגיה להיות דוקטור?

דר דרעק

New member
אני מתמחה בהכל,

אני מנהל את בית החולים לפשעי מלחמה בעזה, ולא ישללו ממנו את הפריבילגיה הזאת לעולם

Kps

New member
יאללה תרמו הודעות לשירשור שם../images/Emo70.gif

ולגבי האדם והפרה...

הוא היה סטודנט לרפואה שלקח יותר מדי ברצינות את הבדיחות של המרצה בשיעורי האנטומיה...

למעלה