פינה חדשה

דללה

New member
../images/Emo41.gifפינה חדשה../images/Emo41.gif

למה אנחנו שונאים את... והפעם בפינתנו- למה אנחנו שונאים את הצבא/שירות לאומי?? לכו על זה!

דללה

New member
אני אתחיל ../images/Emo3.gif

1. כי הצבא מנתק קשרים 2. כי כיף לי במצב הנוכחי וממש לא בא לי להתגייס 3. כי צריך לעשות זריקות
4. כי יש טירונות וטירונות זה רע! 5. כי זה לעשות שנתיים את אותו הדבר כל בוקר 6. כי המדים ירוקים ואני לא סובלת ירוק!! 7. כי בסוף אני אצטרך לעזוב את הפורום הזה ואני ממש לא רוצה
8. כי למרות שאני משחקת אותה, אני כל כך אתגעגע הביתה!

n0 id3a

New member
חחחח

כי אני הולך לשרוף שם שנים מהחיים.. כי בגללם הסתפרתי. (למרות שזה היה הרבה מראש) כי זאת חרא מערכת. ועוד משהו שאני לא אגיד למען הסדר הטוב :)

n0 id3a

New member
בלי קשר לשרשור - סתם אין לי כוח לפתוח חדש

למי שלא מכיר את התוכנית Just For Laughs, וגם למי שמכיר - הנה הקישור אפשר לראות אותה פה, ולהתחיל את היום עם חיוך :)

danish18

New member
כי אני ש-ו-נ-א-ת שירות לאומי!

אוף! כי אני אבכה כל הלילה שלפני השירות כי ביי ביי לכל החברות
כי כבר לא נצא כל לילה עם כל האנשים שאני אוהבת
כי טוב לי המצב עכשיו. כי כל הבנות שאיתי בדירה דוסות וחושבות שאני אלכוהוליסטית כי אני שונאת דוסות כי אני לא רוצה לגור עם פאקינג 11 בנות כי איך דירה של 11 בנות יכולה להיות נקייה? כי אני אהיה בדכאון מתמשך כי אני צריכה את הפינה שלי ואת השקט שלי! כי אני שונאתתתתת את זה! בא לי למות

danish18

New member
בירושלים..

עקרונית יהיו איתי כמה חברות בי-ם, אבל לא בדירה וזה.. לא חשבתי שאני אהיה עד כדי כך בדכאון מזה,
לפחות אני אוהבת את המקום שאני עושה בו שירות..?!

danish18

New member
לא ממש אפשרי..

יש כמה אגודות של שירות לאומי, ואני צריכה להיות בדירה של האגודה שלי ושל הרכזת שלי.. =/ אולי אני איכשהו אצליח למצוא איתן משהו משותף ולהתחבר אליהן.. מקווה שיהיה איכשהו בסדר.

למעלה