פינה חדשה, הידד!

שיר m

Well-known member
../images/Emo41.gifפינה חדשה, הידד!

ברוכים הבאים לפינה חדשה שעוד אין לה שם!* בפינה הזאת יהיה שיר של אוהד, לאו דווקא שהוא מבצע אלא שהוא קשור אליו בדרך כלשהי, לחן, מילים, וכו' (אבל גם שלו ממש, אל דאגה). וחוץ מהשיר יהיו שאלות.
מתחילים! השיר הפותח הוא:
"אלייך" מילים: נעם חורב לחן: אוהד חיטמן ביצוע: הראל סקעת
את השיר אפשר לראות כאן בביצוע של הראל בהופעה
ופה בביצוע של אוהד מאחד המפגשים (עם נעם חורב) והשאלות הן
מה דעתכם על השיר? תנו ציון מ1 עד 10
מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם אותו?
הייתם רוצים לשמוע את השיר בביצוע של מישהו אחר? מי?
הייתם רוצים שאוהד יבצע אותו בהופעות?
המשפט האהוב עליכם הוא: *אם יש לכם רעיון לשם נחמד, אנא...

ZoHaRoT

New member
יהההה!!!

בא לי! מה דעתכם על השיר? תנו ציון מ1 עד 10- 10! פשוט מילים יפות, לחן מקסים וביצוע מדהים! מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם אותו?- שהייתי משתוקקת שמישהו ירצה להקדיש לי את השיר הזה. (לא מתכוונת להישמע יהירה, במובן הכי כנה שיש) הייתם רוצים לשמוע את השיר בביצוע של מישהו אחר? מי?- אה, אה! רועי גפן! יכול להיות מגניב! הייתם רוצים שאוהד יבצע אותו בהופעות? כן, למה לא? המשפט האהוב עליכם הוא: "בחיים האלה כשכלום לא מובטח אני נשבע להאיר את צלליך"

איזה כיף!!!

מה דעתכם על השיר? תנו ציון מ1 עד 10 8. שיר מקסים... לדעתי הלחן קליל מדי בשביל המילים. אולי יש בזה משמעות
מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם אותו? הפעם הראשונה ששמעתי אותו הייתה בקדם אירוויזיון, וממש ממש התרגשתי! הייתם רוצים לשמוע את השיר בביצוע של מישהו אחר? אממ... אממ... אני חושבת שלא. הראל סקעת עשה עבודה מצויינת
הייתם רוצים שאוהד יבצע אותו בהופעות? כן כן כן!!! אהבתי מאוד את הביצוע שלו במפגש (לא ידעתי שזה קיים בכלל!!!) המשפט האהוב עליכם הוא: "את ניגנת בשבילי עד אחרון מיתרייך"- היא "מנגנת" בשבילו, והוא כותב לה בחזרה

שיר m

Well-known member
עונה גם!

מה דעתכם על השיר? תנו ציון מ1 עד 10: 10 לגמרי. מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם אותו? שאני רוצה לשמוע אותו שוב:) הייתם רוצים לשמוע את השיר בביצוע של מישהו אחר? מי? לא חושבת... הייתם רוצים שאוהד יבצע אותו בהופעות? זה יכול להיות נחמד המשפט האהוב עליכם הוא: "ובלילה ההוא, כשנשברתי אז חרש..." מאוד אוהבת את השיר הזה

ranch22

New member
גם אני...

מה דעתכם על השיר? תנו ציון מ1 עד 10. אני חושבת 9 ככה. מה חשבתם בפעם הראשונה ששמעתם אותו?נראה לי שזו הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותו
אבל זה לא הגיוני, נכון? אבל בכל מקרה, שיר כיפי מצד אחד ונורא אמיתי וקולע במילים מצד שני... הייתם רוצים לשמוע את השיר בביצוע של מישהו אחר? מי?נראה לי הראל מבצע אותו יפה, למרות שמאוד אהבתי את הביצוע של אוהד מהמפגש. הייתם רוצים שאוהד יבצע אותו בהופעות?כן, בטח. המשפט האהוב עליכם הוא:קשה. אז יש לי כמה. "ובלילה ההוא, כשנשברתי אז חרש..." "כשכולם אז ברחו לבית ודרך אני רציתי לחזור רק אלייך" "והייתי קרוב לוותר וליפול את ניגנת בשבילי עד אחרון מיתרייך" "ואיזה מזל שיש לי אותך..."

שיר m

Well-known member
אין סיכוי שזאת הפעם הראשונה ששמעת אותו...../images/Emo3.gif

למעלה