פו ^^ זהו!

moon flower

New member
../images/Emo41.gif פו ^^ זהו!

הפרק ה-1 של הפיק שלי מוכן DDD: מקווה שתאהבו ותגיבו ^^ פורולוג "תזכור שיש לך רק 2 דקות מתחת למים סוואבלו!" מאמן כבן 17 לחש לפוקימון שהיה לידו, בעוד הזה צונח למים הקרירים של האגם השקט כביכול "בלוו.." הסוואבלו קרקר, הוא בלע את הגלולה שהייתה בפיו ותוך מספר שניות היה יכול להתמזג באופן מושלם עם הסביבה המימית שהקיפה אותו "הכל בסדר קיו?" נערה בערך בגילו של המאמן נכנסה לתוך המחבוא שבו הסתתר "שלחתי את סוואבלו לצלילה קטנה.. הוא אמור להביא לנו מידע על המיקום של השכפולים מתחת למים.." קיו נשף ותפס את צמתו בין אצבעותיו "אתה בטוח שהם לא יתפסו אותו..?" הנערה הניחה יד על כתפו של קיו "את לא בוטחת בי היווה..?" קיו חייך מעט, תווי פניו התשושות מוארות קלושות בעזרת הקרניים הבודדות שחדרו מהשמיים זרועי הכוכבים "אני כן אבל.." היווה נשכה את אצבעה קלות, משתתקת כאילו גרונה יבש לחלוטין "סווואאאאבלווווו!" צווחה נשמעה, סוואבלו יצא מן המים בפריחה זריזה, כנפו מדממת מעט "סוואבלו!" קיו תפס את הפוקימון בידיו, הוא תפס את כנפו הפצועה והחל למצוץ ממנה דם "מה אתה עושה..?!" היווה לחשה בבעתה "אל תרעישי!" קיו ירק את דם הסוואבלו מפיו, גורם להיווה להשתתק "זהו.." קיו נאנח וחבש את כנפו של הסוואבלו "למה מצצת את הדם שלו..?" היווה העזה לשאול "רעל.." קיו חיבק את הסוואבלו ונשען אחורה על מצע הענפים "אה.." היווה פלטה לאחר כמה שניות, כאילו לקח לה נצח לעכל את מה שיצא מפיו של קיו "מה השעה..?" קיו לחש, לא מפנה את עיניו מהירח המלא "שלוש וחצי.. יש עוד שעתיים עד שיוצאים מפה חזרה לבסיס.." היווה התכרבלה בעצמה, מתכסה בשמיכה החומה אשר הצליחה לסחוב מחדרה "לילה-טוב.. אני משער..?" קיו חייך מעט, מיישר את סוואבלו הרדום על חזו ועוצם את עיניו הכחולות-בהירות, עיניים אשר יכלו בקלות לחדור ולהיחרט בזיכרונו של האדם המתבונן בהן, משאירות בו חותם בצבע הזריחה "לילה.." היווה התהפכה על צידה ועצמה ברכות את עיניה גם כן, זוג עיניים כתומות אשר הזכירו באופן מוזר עיניי-חתול "קיו.. קיוו! תתעורר!" היווה ניערה את הנער הישן בעדינות, אך ללא הצלח. לבסוף אחריי כמה נסיונות נואשים היווה סובבה את קיו על גבו וירקה לו בפרצוף "אה..?" קיו פקח את עיניו, מנגב את הרוק של היווה מלחייו "למה עשית את זה..?" קיו הביט בהיווה בזעף "כי אם לא נצא עכשיו השכפולים יתעוררו ואנחנו נישאר פה להירקב עוד שבוע.." היווה חיבקה את ברכיה "שיהיה.." קיו קם בזהירות, מניח את סוואבלו הישן על כתפו "הנה המפה, אנחנו צריכים להתקדם דרך היער.. משם לחצות מערה ו.. מדבר.." היווה נאנחה והכניסה חזרה מפה מקופלת לכיסה "אין בעיה.. את מוכנה לצאת..?" קיו סימן בחיוב עם אצבעו והביט בהיווה למשך כמה שניות "כן.." היווה אספה את תיקה בחיפזון ומיהרה לצאת מהמחבוא הצפוף והחנוק "קדימה!" קיו תפס את ידה של היווה והחל לעלות על צוק מכוסה בצמחיית-בר סבוכה "אני באה.. אני באה..!" היווה נשפה והמשיכה לעלות בקצב על הסלעים החדים "בלוו.." סוואבלו קרקר, הוא פקח את עיניו השחורות והקטנות באי-רצון מובהק, מגלה כי מקור החום שלו הלך ועכשיו הוא יושב על ערימה של ענפים יבשים "קיו כבר חוזר.." היווה ליטפה את ראשו של סוואבלו "בלוו.." סוואבלו השמיע עוד קרקור וקם על רגליו, הולך לחפש את מאמנו "אתה לא תמצא אותו.. הוא דיי רחוק מפה.. חוצמזה אין טעם, קיו אמור לחזור עוד 10 דקות.." היווה שיחקה בנוצות שעל ראשו של סוואבלו "סוואבלווו" הסוואבלו נופף בכנפיו בעצבנות והביט בעצבנות לעבר כיוון מסוים בעוד לדיבה בצבע אפרפר יצאה מהשיחים "לדיבהה!" הלדיבה התנפלה על סוואבלו באגרופים "סוואבלו..!" היווה קראה "ניקור..!" היווה הצביעה קדימה בעוד הסוואבלו ניקר בזעם את ראשו של הלדיבה "דייבה!" הלדיבה צווחה והנחיתה על סוואבלו מספר אגרופים בעוד ההוא התגלגל אחורה, מתמלא בעפר "ארר... תשתמש במתקפת השיר שלך.. לא..! בעצם לא..! מתקפות שמשנות את המצב של הפוקימון לא עובדות על שכפולים.. תשתמש במערבולת!" היווה פקדה בעוד הסוואבלו "סואאאבלווו!" קריאה רמה נשמעה וסוואבלו התחיל לנופף בכנפיו במרץ.. ללא כל תוצאה.. "ארר... הכל בגלל הכנף הזאתי.." היווה רטנה, מיישרת את שיערה הג'ינג'י מאחוריי אוזנה "תשתמש בשריטות!" קול מוכר חתך את האוויר כחץ הנורה במהירות "בלו!" סוואבלו שרט את הלדיבה בחוזקה בעוד נוזל חום פרץ ממנה "עבודה טובה סוואבלו" קיו אשר לבש רק סדין לבן למותניו טפח על ראשו של סוואבלו בחיבה "ווא.." היווה שרקה "אה..? זה כלום באמת.. לסוואבלו שלי פשוט יש ציפורניים חדות במיוחד.." קיו גרד את שכמו "לא לזה התכוונתי.." היווה סגרה את מבטה למחצה "אז למה..?" קיו הביט בה בעוד ראשו נטוי בצורה מסוקרנת "נפל לך הסדין.." היווה חייכה והצביעה לאזור מותניו של קיו "אה..?!" קיו פער את פיו והשתהה באוויר למשך מספר שניות, אך לאחר התאושש והחזיר להיווה בטון מתגרה "כאילו שלא רצית לראות אותי במצב הזה.." הוא שילב את ידיו על חזהו "תחשוב מה שתרצה.." היווה קרצה והמשיכה להתקדם ביער "אם ככה אז את מאוהבת בי עד מעל לראש..!" קיו זרק לעברה "אולי תמהר קצת..? כמעט הגענו למערה.." היווה נאנחה ושלפה זוג פנסים ואת המפה המקופלת ממקודם "כבר בא.." קיו נאנח ולבש במהירות בגד מאולתר מתיקו- מה שהתברר כשילוב מנצח בין חגורת עור יוקרתית ומכנסיי-צבא בלויות "צאי טסובאסה!" קראה היווה ודלקיטי יצא מתוך הפוקדור "תשתמשי במתקפת ההבזק שלך" היווה הורתה בעוד הסימן שעל מצח החתולה החל לזרוח ואלפי גחליליות נחתו על קירות המערה החשוכה "וואו.." קיו הביט סביבו, חיוך דקיק משתרע על פניו החיוורות "יפיפה.." היווה ליטפה את ראשה של טסובאסה, לא מסוגלת להוריד את עיניה מהמחזה "גראאאא!" קריאה נשמעה, גורמת למספר גחליליות ליפול מן הקירות "זה גרידוס!" קיו קרא "טסובאסה! תשתמשי בסיוע!" היווה צעקה "דלקיייייטייי!" סטובאסה העיפה אפר לאחור ועצמה את עיניה, כאילו מתרכזת במשהוא "עכשיו..!" היווה קימצה את אגרופה וכדור רעם אשר נורה מזנבה של טסובאסה פגע בגרידוס "אייויזור!" קיו זרק פוקדור וממנו יצא אייויזור "עלי-תער!" צעקה נשמעה ואלפיי עלים חתכו את גופו של הגרידוס "זווור!" האייויזור החל לזהור "מזל"ט קיו!" היווה חייכה בעוד האייויזור שלידו הפך ווינזור ענק "אממ.. כן.." קיו התבונן בווינזור שעמד מולו, עדיין מסרב להאמין למה שקרה "טוב.. לא הזמן למזכרות נפשיות.. יש עוד _מספיק_ דרך לעבור.." היווה סימנה לטסובאסה להמשיך להתקדם "זריחה.." היווה חייכה, ניצבת למול מדבר אינסופי וזריחה וורדרדה אשר השתרעה לאורך קו-האופק הרחב "בואי נלך.. אמור לחכות לנו אוניקס בסביבה.. הוא אמור לקחת אותנו לבסיס.." קיו שלף משרוקית קטנה ושרק בה מספר פעמים, בום צליל לא נשמע בעודו שורק אך לאחר כמה שניות הופיע צל ענק של נחש-אבן "זה הוא.." קיו חייך בהקלה והניף את ידו באוויר, מסמן לאוניקס לבוא למקום הימצאותם "חוזרים לבסיס.." היווה נאנחה בהקלה "אני מקווה רק שהמלחמה הזאתי נגד השכפולים של מיוטו תיגמר בקרוב.." היווה לחשה והמשיכה לישון בשקט על האוניקס

moon flower

New member
../images/Emo41.gif המשך ^^

פרק 1 "חיילים, להסתדר!" קרא גבר שכונה "פרידג'" בשל צורתו המרובעת ונטיותיו ללמד פוקימונים מתקפות קרח "כן המפקד פרידג'!" קראה הפלוגה, מתיישרת לדום "יוקו, סורה, גשו לפה!" הנערות רצו אל פרידג', מזיעות משמש הצהריים החמה אשר הייתה קבועה ישר מעליהן "התרשים" פרידג' הושיט את ידו בעוד אחת הנערות הושיטה לו ערימת ניירות "והזוג האחרון- היווה וקיו, הבאתם את התליון..?" פרידג' תקע את מבטו השחור והמצומצם בזוג התשוש "כן המפקד פרידג'.." קיו הוציא מכיסו תליון עם אבן שחורה "טוב מאוד.. תשמור אותה לבינתיים.." פרידג' שם יד על מותנו "הפלוגה משוחררת! תתכוננו לאימוניי הצהריים שלכם, הם יתחילו בעוד שעה!" פרידג' צעק, הקול הרם שלו חוצה את אוויר המדבר היבש "סופסוף.." היווה נאנחה וכמעט קרסה על ברכיה "בואי לחדר שלי.." קיו לא הסיר את מבטו מהקיר הבהיר שניצב מולו "אה..?" היווה מצמצה מספר פעמים, היו פעמים בהן היא פשוט סירבה להבין את קיו, כאילו זה היה אדם אחר ולא מי שהכירה עוד מילדותה. קיו משך את היווה בחוזקה, נשמע ניפוץ סלעים ואחד מהאוניקסים אשר הגן על הבסיס פשוט התפרק "יש מתקפת-פתע!" היווה צעקה ושלפה כדור מחגורתה "טסובאסה!" היווה זרקה את הפוכדור ובמהירות העלתה את עיניה למה שנראה כעדר אינסופי של רטיקייטים "ווינזור!" קיו קרא בעוד הפוקימון יצא והתמוטט למול עיניו "ווינזור!" קיו זרק את עצמו אל הפוקימון מחוסר-ההכרה "תשתמשי בקרן העל שלך!" היווה פקדה בעוד כדור-אור החל להיווצר מעל לסימן כף-הרגל של טסובאסה "קיייטיייי!" טסובאסה צווחה, קרן אדירה נורתה לעבר עדר הרטיקייטים. פיצוף גדול שהיה מעורב בהרבה נוזל חום התרחש "מעולה טסובאסה!" היווה חייכה בנחישות "דלקיטיי!" דלקיטי גרגרה בתשישות "עכשיו תנוחי לכמה דקות.. עוד מעט אני אצטרך להשתמש בך שוב.." היווה ליטפה את טסובאסה להחזירה אותה לכדור שלה "פרסיאן!" היווה זרקה פוקדור לאוויר, דממה השתרעה מסביב "פרסיאן..?" היווה היססה מעט. דמות לבנה-סגולה התקרבה למקום הקרב 'זה לא יעזור לך..' קול נשמע בתוך ראשה של היווה "מה?!" היווה צעקה אל חלל האוויר 'הוא בשליטתי עכשיו..' שוב אותו הקול, היה לו טון רגוע, טון רגוע שלא בישר טובות "מי בשליטתך?!" היווה צמצמה את עיניו '3 ניחושים..' הקול צחק "מה..?!" היווה צעדה צעד אחורה בעוד הפרסיאן האהוב שלה-פאטאל צעד באיטיות, עיניו שקועות בתוך הארובות שלהן "פאטאל!" היווה עמדה להתנפל על הפרסיאן בחיבוק אך קיו עצר אותה, אותו תליון שחור עם אבן שחורה החל לזהור ופרסיאן יחד עם קיו נפלו על האדמה "מה קורה פה?!" היווה הייתה בפאניקה, היא הייתה רגילה לזה שהכל קבוע, הכל נשאר בצד שאליו שייך "פררר!" גופו של קיו ניעור "קיו..?" היווה שמה לב למשהוא שונה בעיניו של קיו "פרר" קיו גרגר, מצמצם את עיניו ונעמד על ארבע "אה.. קיו..?" היווה מצמצה מספר פעמים "פררסיאן!" קיו קרא בעוד גבו מתקמר "פאטאל..?" היווה לחשה בעדינות בעוד קיו, או לפחות מה שנראה כמוהו קפץ על פאטאל והחל לשרוט אותו "פרר!" פאטאל קפץ אחורה, התליון עם האבן השחורה תלוי על צווארו החל שוב לזהור. פאטאל קפץ על קיו, מתגלגל על האדמה בעוד גופותיהם השתלבו לאחד. היווה צעדה צעד אחורה, מולה ניצב קיו כשפרוות פרסיאן מושלכת על כתפו "מה עשית לפאטאל?!" היווה קפצה על קיו "כלום.. הוא פה.." קיו ענה בשקט. היווה נפלה על הרצפה וקפאה במקומה "תפקדי עליי.." קיו סינן בעוד הדמות הלבנה-סגולה שוב התקרבה למקום הימצאותם "א.. אה.. נשיכה..!" היווה פלטה. קיו זינק ממקומו במהירות הבזק לעבר הדמות ונתפס בנשיכה על זנבה 'תעזוב!' אותו הקול היה כעת בראשו של קיו 'רק אם אתה תעשה גם כך..' קיו החזיר לו במחשבה משלו 'אז גם אתה יודע לדבר במחשבות.. מרשים..' הקול גיחך 'תודה..' קיו עצם את עיניו ועזב את זנבו של הייצור "מה?! למה נתת לו לברוח?!" היווה רצה אל קיו "כי זה לא קורה בגללו.." קיו הביט בהיווה ונפרד מגופו של פאטאל "מה? על מה אתה מברבר..?" היווה הניחה את ידה על מותנה "יכולתי להרגיש את השליטה על מיוטו.." קיו נאנח וחיבק את ברכיו. היווה שתקה, היא התיישבה ליד קיו והעבירה את ידה בשערותיה הג'ינג'יות בתכיפות. האימונים התחילו חמש דקות אחריי שהסתיים הקרב נגד עדר הרטיקייטים, היווה עמדה, מקלע בידה ומטרה מולה "לירות!" נשמע קול אשר בקע ממגפון. שורה של יריות נשמעה וברוב המטרות היו מצויים חורים "טוב פלוגה.. עכשיו אתם תתחלקו ל3 קבוצות ויהיה אימון דגלים! תזכרו שהקבוצה הראשונה שתשיג את דגל היריבה ותחזיר אותו לבסיסה מנצחת!" כעת ניתן היה לזהות את קולו הצרוד של פרידג' "דגלים.. בפעם האחרונה כמעט שברתי את הרגל שם.." היווה נאנחה והביטה בקיו בשתיקה "אני כמעט איבדתי יד.." הוא מלמל לבסוף "טוב.. אני רק מקווה שנהיה באותה הקבוצה.. אין לי ממש חשק להלחם נגדך.." היווה שילבה את ידיה על חזה ונשאה מבט לעבר לוח אלקטרוני "אני בקבוצה עם הדגל הצהוב.. איפה אתה..?" היווה היססה מעט "גם.." קיו חייך לבסוף "תסתדרו בקבוצות שלכם, הבסיס הצהוב ליד מגדל השמירה, הכחול ליד המרפאה והאדום ליד האגף המערבי! יש לכם 10 דקות להגיע למקומות!" פרידג' נבח "הקבוצה הראשונה שמשיגה דגל מקבלת יומיים בלי אימונים, קדימה!" פרידג' נטל את המגפון שוב "בואי היווה!" קיו סימן ומשך בידה של הנערה אשר הייתה לצידו. מגדל השמירה התנוסס לגובה רב "אם נשים את הדגל בראש המגדל בטוח יגלו אותו, אבל זה מקום אסטרטגי.." יוקו שמה יד על המותן "אפשר לשים בקומה לפניי, ככה הם לא יגלו וגם זה מקום אסטרטגי.." קיו לקח את הדגל והחל לטפס על הסולם הרעוע "מושלם" יוקו חייכה ושלפה 4 פוקדורים מכיסה "אמאפרוס, סייטר, רייהורן, פיג'יוטו, צאו!" יוקו קראה בעוד הפוקימונים יצאו החוצה "כדאי שגם אתם תוציאו את שלכם.." היא סימנה לשאר הקבוצה. המקום הואר בכמה מאות של אורות ופוקימונים שונים יצאו "סטיליקס! בוא לפה!" קראה יוקו לעבר אחד מהפוקימונים ושני סטיליקסים זחלו אליה "אחד ישמש כאמצעי להשיג את הדגל היריב והשני ישמש בתור הגנה" יוקו הצביעה על האדמה "היווה, קיו, נוריקו אקירה והוריקו על הסטיליקס המתקיף וקחו את הפוקימונים שלכם, כל השאר נשארים פה לבינתיים, אני אוביל את המערכה נגד היריב!" יוקו הצביעה על הסטיליקס הראשון ואז על מי שקראה בשמו "הלאה- סורה, רואיקו, קורי, נאקו, יומי וכל מי שיודע לפקד על פוקימון מעופף, לגשת אליי ולקבל פוקימון מעופף!" יוקו קראה וקבוצה דיי גדולה של אנשים ניגשה אליה "קדימה.. הולכים..?" היווה חייכה מעט ועלתה על הסטיליקס "מי מפקד? שהוא יישב על הראש של הסטיליקס.." נוריקו הביטה בשאר הקבוצה שאיתה "קיו, תלך אתה.." הוריקו סימנה לקיו לעלות על הסטיליקס "טוב.." קיו משך בכתפיו בלית-ברירה וקפץ על החוליה הראשונה של הסטיליקס

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ועוד המשך ^^;;;

"ב-ה-צ-ל-ח-ה-!" נוריקו צעקה והסטיליקס התנגש באדמה. היווה הוציאה פאלם (מחשב כף-יד) והקישה בו מספר מספרים, לבסוף על הצג הופיעה כתובית עם 2Low O "מסיכות חמצן!" היא קראה, חבריי הקבוצה הוציאו מה שנראה כמו המסיכות שמתחברות למכשיריי ההנשמה. היווה לחצה שוב על כמה מקשים והרימה את המכשיר למעלה "ימינה!" היא קראה, קיו דחף ימינה את ראשו של הסטיליקס "אפשר להתיישר.." היווה נאנחה בהקלה "מה זה היה..?" אקירה מחה את הזיעה שניגרה על מצחו "דיגלט מרגל" היווה הסתובבה "כבר הגענו..?" נוריקו מצמצה "עוד כמה מטרים.." היווה חייכה והרימה את אצבעה לאות עידוד. "למעלה!" היווה קראה שוב, קיו משך את ראשו של הסטיליקס למעלה ולאחר משך אליו "הגענו.. עכשיו תורה לסטיליקס ליצור מערה קטנה" היווה פסקה. קיו סובב את ראשו של הסטיליקס עד אשר נוצר עיגול מושלם והקבוצה עמדה במרכזו "צאי טסובאסה!" היווה זרקה כדור וממנו יצאה הדלקיטי "הבזק" היא פקדה על הדלקיטי "קייטיי" דלקיטי גרמה שוב לגחליליות להופיע "קחו אתים ותתחילו לחפור.. הדגל אמור להימצא למעלה" היווה סימנה ולקחה את מתיקה. החפירה לקחה עשר דקות, אור אפוף אבק חדר פנימה וניכר כי הקבוצה חפרה בדיוק במקום הנכון, כמעט. מגנמייט נפל לתוך הבור שהקבוצה חפרה "טסובאסה, סיוע" היווה לחשה "קיטי!" טסובאסה עצמה את עיניה בעוד מוזיקה שקטה נשמעה "מיייט.." המגנמייט עצם את עיניו בתשישות ונפל על הקרקע "טוב.." היווה פיהקה וליטפה את ראשה של טסובאסה "קדימה, אנחנו קצרים בזמן.." קיו הזכיר והחל לעלות על קיר הבור "כן.." נוריקו נאנחה והחלה לטפס גם, אחריה כל השאר. כשהגיעו ציפתה להם קבוצה גדולה של פוקימונים ומאמניהם "ג'ול, צאי!" היווה קראה ואספאון צעירה יצאה מתוך פוקדור "בלבול!" היא קראה וג'ול פרשה את זנבה, מצמצמת את עיניה ומביטה במבט חודרני עם עיניה הסגולות והקטנות על המאמנים והפוקימנים שלידם "עכשיו, מהר!" קיו סינן ורץ לעבר בניין המרפאה "אחריו!" אריקה צעק ופתח גם הוא בריצה "עצרו.." קיו לחש וטיפס דרך פתח האוורור "תישארו פה, אני הולך להשיג את הדגל.." קיו סינן וזרק את עצמו לתוך התעלה "ג'ול, תשתמשי בקיר ראי" היווה לחשה לפוקימונית "אספאון!" ג'ול נהנה ועצמה את עיניה, גלים סגלגלים נשלחו לאוויר ויצרו קיר אשר הסתיר את הקבוצה "עכשיו רק צריך לחכות לקיו שיחזור מהר.." אקירה נאנח והתיישב. קיו המשיך לזחול בתעלה, בודק כל פתח להימצאותו של הדגל "קסו.. בדקתי כמעט את כל החדרים האפשריים חוץ מהמחסן.. המחסן..!" קיו לחש לעצמו והסתובב בנחישות, ממשיך לזחול הלאה לעבר המחסן. כשהגיע גילה כי המחסן כולו היה ממולכד "נהדר.." הוא סינן ושלף כדור "סוואבלו, צא לשם ותביא לי את הדגל!" קיו לחש לציפור שהתעופפה לידו בעוד הזו פרפרה בזהירות לעבר הדגל האדום "הצלחת!" קיו חייך וחיבק את סוואבלו בחוזקה "בלוו" סוואבלו קרא בשקט "עכשיו תחזור.. אנחנו צריכים להביא את הדגל הזה להיווה והשאר.." קיו שלף שוב את הכדור והחזיר את סוואבלו "אקנס!" נשמע לחשוש מאחוריי קיו ואקנס מרוגז עמד להתנפל על קיו "קסווו..!" קיו סינן והחל לזחול בשיא כוחותיו לאורך התעלה "אקנסס!" הלחישות תהגברו. קיו הסתובב, התליון שוב החל לזהור ובמהרה קיו מצא את עצמו בתוך גופו של האקנס "אקנססס..?" האקנס אשר היה כעת בגופו של קיו הביט בעצמו בפליאה "קנס.." קיו קרא ובתנועה חדה תפס את הדגל, חוזר להיות עצמו "תודה.." קיו חייך ותפס את הדגל מפיו של האקנס הקפוא במקומו, ממשיך לזחול במהירות. "קיו!" היווה לחשה בשמחה "ג'ול, תחזרי.." היווה החזירה את ג'ול לכדור שלה והחלה בריצה מטורפת לעבר הבור עם הסטיליקס "5 שניות, לעלות!" קיו צעק וטיפס במהירות על גבו של הסטיליקס "למטה!" היווה קראה ושלפה שוב את הפאלם "עכשיו רק לחזור לבסיס!" נוריקו קימצה את אגרופה בתנועה מתנצחת "תגביר מהירות, עכשיו!" היווה צעקה כמעט בפאניקה וקיו נצמד לראשו של סטיליקס "להחזיק חזק!" קיו צעק וסטיליקס צלל עמוק יותר לתוך האדמה, מתחמק מכמה אוניקסים שהחלו לרדוף אחריו "תבלבל אותם!" הוריקו צעקה "מהר!" אקירה הוסיף "הנה זה באאא!" הוריקו צווחה והידקה את אחיזתה בחולייה שעליה הייתה. הסטיליקס החל לזוז לכיוונים שונים במהירות, מרביץ לכמה מן האוניקסים בדרך עם זנבו. הוריקו פקחה מעט את עיניה, היא הבחינה בנקודה מהבהבת על קצה הדגל "תן לי את הדגל קיו!" היא קראה "מה? למה?!" נוריקו הפנתה את מבטה "פשוט תתני לי!" הוריקו צעקה חזרה "קחי!" קיו תקע את הדגל בדפנות המערה שחפר סטיליקס. הוריקו תפסה את הדגל במהירות "אקירה, תוריד את הנקודה המהבהבת מקצה הדגל!" היא צעקה במהירות ואקירה תפס את הנקודה, שובר אותה משאר הדגל "עכשיו תזרוק אותה!" הוריקו פרקה. אקירה הנהן והשליך לאחור את הדבר. האוניקסים עצרו והחלו להתרכז בנקודה "ידעתי! זה מה שגרם להם לעקוב אחריינו!" הוריקו חייכה "את גדולה!" נוריקו שיבחה אותה "כשתחזרי אני מבטיחה לך ערב עם קיו!" היווה צחקה "מה!?" קיו התעורר, תוקע בהיווה מבט שהביע בעתה מהולה עם התפעלות "ששמעת! עכשיו קדימה, חוזרים למגדל!" היווה צחקה בעוד הסטיליקס שוב הגביר מהירות. ~סוף~

Houndour

New member
סאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאן!! ../images/Emo79.gif

סאן סאן סאן סאן סאןסאןסאןסןסאןסאןסאן סאן-סאמה ^____^
סאאאאן ^__^

Houndour

New member
ותגובה נורמלית ../images/Emo79.gif

פיק ממש חמוד!! אמ, יש המשך נכון? נה? נה? *מחכה* אבדתי אותך בחלק מהמקומות אבל הבנתי פחות או יותר מה קורה ^^ טסובאסה לדליקטי? למה?

Houndour

New member
ואני חייב לציין ש- ../images/Emo79.gif

הפרולוג ה-"ממש יבש" שלך היה מצויין! יותר מפורט ויפה

moon flower

New member
../images/Emo41.gif לויודעת >.> נתקע לי בראש..

(למה באמת לקרוא לדלקיטי כנף PP= רק כי המוזה התעקשה.. ~.~)

Houndour

New member
נתקע? ../images/Emo12.gif

אבל.. זה לא יכול להתקע כאן.. שיתקע אחרי שתסיימי הכל.

Houndour

New member
והמשך הפיק? ../images/Emo79.gif

*שם לך היפופוטם חרסינה בגודל טבעי על הראש*

moon flower

New member
../images/Emo41.gif מרושע! >.>;;

אני אמשיך.. זה דיי ברור, לא..? PPP= עכשיו תוריד את ההופופוטם הזה מהראש שליייי! ~.~;;;

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ולזה אתה קורא תגובה בונה? >.>

יווווו ~.~ מה לגביי זה שזה היה דיי יבש.. >.>;;;

Houndour

New member
שום יבש, ../images/Emo79.gif

אבל לגבי זה שאפשר לאבד ריכוז בקלות.. תעשי שיהיה יותר ברור על מה מדובר ^^ תוסיפי גם יותר תאורים ותארי מצב שיבהירו..

WoLfN

New member
*מביט בתדהמה*

זה רק אני או שזה ממש חלק מפוקימון וור? *לכל הלא-לרמה-שלי-להיכנס-לפאלט, פוקימון וור זה סיפור של גילגוד, שמספר על מלחמה בלה בלה בלה...* ענקנוק! רק מה הקטע הזה שהוא יכול להיות פוקימון? זה נורא מוזר ולא מובן...

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ז-י-ה-י-ת?! יוווו! *-*

אני חולה על הפיק הזה! וזה אמור להיות בערך שחזור! יוווו ~.~ (רק שבמקום זאק יש את קיו, ובמקום ההיא עם השיער הסגול שניהלה מכון והיה לה סייזור יש את היווה ^^ טוף.. בערך >.>)

moon flower

New member
../images/Emo41.gif וזה שהוא פוקימון זה במקום הקטע

שזאק השתלב עם הפוקימונים שלי ^^; (צ'ארלס בעיקר 0.0)

למעלה