פורש

../images/Emo41.gifפורש../images/Emo41.gif

קודם כל נתחיל בזה שכל מי שרבתי איתו נעלב ממני קרה משו הכל בצחוק כולם באמת כולם אתם אחלה אנשים אחלה קהילה וסתם מתעצבנים כולה משחק משחב כולכם באמת כולכם אחלה תחפירה הרגילה על מה שעשיתי איך עשיתי מי אני ומה אני אני לא יתן פה אני לא מרגיש צורך לחלוק עם כולם אני גם שיחקתי תמשחק שונה אני יודע שמי שלא איתי בברית או בשת"פ שונא אותי אין לי פה יותר מדי אוהבים בחוץ וזה אחלה זה הדרך שאני החלטתי לשחק בה שנה וחצי וזהו... קצת רקע התחלתי בTBP אחרי זה נאטו ושם אני מסים את דרכי אני טס לנאפה ואז עובר לעבוד קצת באילת וזהו נובמבר מתגייסים ( אולי צנחנים עוד לא החזירו תשובות השרמוטות ) את התודות ואת המכתב האמיתי השארתי כבר לאנשים שבאמת איכפת לי מהם בפורומים שלנו רק פה אני רוצה להודות באופן כולל לכמה אנשים מהציר שאני מכיר שהם באמת אנשים מעולים כמו נועם וגלית וגם מהשף שהם אחלה אנשים וזהו רוצה להודות לכם על תקופה יפה ומהנה ושכולם יצליחו במה שהם מבקשים שגיא :)

PinKy The KiNg

New member
שגיא יתותח עללללללל

חולה עליך אחד התותחים במשחק הזה בהצלחה בפרשיה ושתידע,יש לך תמיד לאן לחזור תהנה בנאפה ,בהצלחה בפרשה ושמור ע ל קשר

ibs123

New member
הלו עד הצנחנים!!!!

אנחנו לא שרמוטות אנחנו צנפים :)

שגיא אתה לא הולך לשום מקום, שגיא אתה לא הולך

ניסית את זה כבר לא? או ששכחת
מגינדיס משחרר רק המוות של המדינה שלך וגם זה לא תמיד.
אז יאללה קח פסק זמן תתרענן ותחזור להציק.

Ararious

New member
תהנה איש

קשה לי להאמין שתפרוש אבל שיהיה בהצלחה.. רוצה טיפ ? סגור תמסנגר ותעלם לאיזה חודש

יאלה יחבורת גברים

הלנה ואנה משוודיה נוחתות עכשיו אני גם צריך לנחות בנאםה עוד עמט תודה לכולם על הכל ותמשיכו להנות ועלשות כיף חיים במשחק הענק הזההההה אוהב את כולכםםםםם בהי ביהייי

למעלה