זו עוגת קרם ביסקוויטים פשוטה
להכנה וטעימה מאוד (וברור שהיא מרזה - היא מצטמקת מאוד מהר ע"י טורפים המסתובבים בבית
) בצק סוכר זה לא מרציפן, שני חומרים שונים. בד"כ רצוי לעבוד עם בצק סוכר על עוגה בחושה ויבשה אבל זה לא טעים, אז אני עושה קומבינות. סה"כ זה החזיק יופי, כי העוגה מכילה שכבות של ביסקוויטים בנוסף לקרם. את הכל הכנתי בעצמי. זה כל הכיף. קניתי בצק סוכר לבן ויש לי 5 צבעי מאכל (במילא לא אוכלים את הבובות, ואת הציפוי אפשר לקלף, אז לא צריך לחשוש מזה) - אדום, כחול, צהוב, שחור וצבע גוף. עבודת הערבובים אורכת קצת זמן אבל זה עדיף כי את מגיעה לגוונים שאת רוצה בדיוק (בצק סוכר ירוק הוא לא תמיד הירוק שאת צריכה ואז את במילא מערבבת אותו עם צבע נוסף - סתם לדוג') וכמובן שאין גם בצקים בכל הצבעים הקיימים אז יותר חסכוני לקנות צבעי מאכל בגוונים הבסיסיים (כמובן שאפשר לקנות את כל הצבעים אבל בעיני זה מיותר כשאפשר לערבב ולהגיע לאותה תוצאה)
להכנה וטעימה מאוד (וברור שהיא מרזה - היא מצטמקת מאוד מהר ע"י טורפים המסתובבים בבית