אבל, אבל, חייבים? ../images/Emo156.gif
(קרמי אמרה פעם שמתאים לי ככה
) טוב אז אני הילה, למי שעדיין לא הבינ/ה. רווקה תפוסה כבר 5 שנים ו-7 וחודשים (אבל עדיין גרה רשמית עם ההורים, האחות והכלב המושלם). גיל: 22 (עד 1 ליולי, שגם אז כנראה שאני עדיין אתבלבל ואגיד שאני בת 19). גרה בפרברי ת"א (שם יותר נחמד מ"צפון ת"א", כי נמנעים מהסטיגמות). תעסוקה: מאפרת. ובחודשיים הקרובים גם גרפיקאית במשרה מלאה. משלימה הכנסה כבייביסיטר (חולה על ילדים, כל זמן שהם לא שלי עדיין). תחביבים: איפור כמובן, צפייה בסרטים, צילום וידאו וסטילס, עריכת וידאו וסטילס
, ספרים, טיולים בחו"ל (אבל שונאת טיסות), ים והרבה - יום, לילה, העיקר לשמוע את הגלים ולראות כחול בעיניים, כדורגל (כן, כן, סוג של סטייה מהנורמה, אבל אני מאלה שמגיעות למגרש לא פעם ולא פעמיים). אני מאוד אוהבת אומנות - ליצור, מאחר שיש לי מחסום יצירתיות כבר כמה שנים טובות אני מציירת פחות, אבל מאוד אוהבת לפסל בפימו ובבצק סוכר (היתה לי גם תקופה של תכשיטים), גם מאוד אוהבת לבשל - גם זה בא מכיוון של אומנות ולא רק מאהבה לאוכל ולדברי מתיקה. טוב מספיק. משהו שלא ידעתן עליי... וואלה... לא יודעת. נראה לי שאתן יודעות כבר את כל הדברים החשובים. אז הנה כמה דברים שוליים: חסרות לי שתי שיניים בפה וזה עבר בירושה 4 דורות. אני מתה על אוכל מתובל, חבר שלי היה בשוק בהתחלה מכמה חריף האשכנזיה הקטנה יכולה לאכול בלי להחנק. לפני כמה שנים אמא שלי גילה שיש לי על הראש שערה אחת בודדה שעוברת באורך את התחת - איכשהו לא גזרו אותה כמה שנים כנראה. מספיק פרטים לא רלוונטים?