פורומים חדשים בתפוז אנשים

DarkBrownLynx

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif נצל"ש

חדשה קוראים לי ויאולטה בת 15 התכוונתי לראות היקארו מאז שזה יתחיל בערוץ הילדים אבל תמיד שכחתי אז התחלתי רק שבוע שעבר-_- אבל לא נורא כי בטח יהיה את זה שוב אז שלום וזה =]

Nittle Grasper

New member
היי ^^"../images/Emo66.gif

ברוכה הבאה ^^ אני ירדן ואם את פרוטבאסקט הם שמו 3 פעמים, אפשר להיות די בטוחים שהיקארו יהיה לפחות פעמיים
XP

rikko 13

New member
היי

אני משתדלת לראות את כל הפרקים של היקארו נו גו פשוט יש לי הרבה לחץ בלימודים ואני לומדת עד מאוחר אז אני שוכחת ואני מאוד מתעניינת במשחק עצמו אני מאוד טובה במשחי לוח כאלה והייתי רוצה שימשהו יביא לי קישור לאיזה תוכנה למשחק נגד המחשב או אונליין למשחק תודה

ברוכית!

אני רעות יששכר ורואה היקארו נו גו ולא פיספסתי אף פרק! הקלטתי את כל הפרקים למקרה חרום חח... השתלבות מהירה!! ותהני מהפורום..!

אני משועממת?

חח לא נורא אני לא ייקח קשה אבל חקי בראש שמחר את מתה! יום לפני הטיול השנתי! איזה התרגשות 3 ימים רק בכיתה ז'!! בתיה למחר תביאי לי את השירים של גרין דיי שאת רוצה שאני יוריד לך שאני יעזה לך דיסק לטיול!!

cRitiCaL KitTy

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo113.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אני רוני אממ תהני וזה...

shui chan

New member
נצל"ש נוסף של התעניינות

אממם.. בעיקרון זאת סתם שאלה טיפשית אבל רק סתם בשביל העניין בשיר סיום [ולדעתי גם בפתיחה] מי ששר את השיר זאת כאילו בת.. כאילו הפעלים הם בלשון נקבה.. רציתי לדעת אם זה הפירוש האמיתי או שזה סתם המתרגמים הסיקו כי הזמרת היא בחורה O:

liran 1 0 1

New member
את שואלת אם יש זכר ונקבה ביפנית כמו

באנגלית. נכון אז יש לי גם שאלה על השפה שמדברים יפנית זה כמו העברית הסדר של המילים או כמו באנגלית שהסדר הפוך? עזרה בבקשה

ועוד שאלה נוספת

למה כשהם מדברים עם מישהו לא מוכר למשל אם תייר מדבר עם מישהו כדי לשאול אותו לאן לפנות הז הם מסיימים את המשפט במילה דסקה! (deska)... (אם הבנתם את כוונתי -_-")

למעלה