יאמי
U Uma will kill bill New member 18/2/05 #44 אעזוב אותך אהובי ואלך לראות את DLM (שמתם לב שזה חרוז) I WILL BE BACK
ש ש ח ר ו נ ת New member 18/2/05 #45 אממ.. טוב? ../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif
U Uma will kill bill New member 18/2/05 #46 מה? לא חתיך? שלא לדבר על זה שאני עכשיו מרגישה הרבה יותר מעודדת
C CiNdErElLa3887 New member 20/2/05 #51 ../images/Emo109.gifלא רוצה להתערב..אבל../images/Emo3.gif נחמד שהיא שמה תמונות. וגם לא פתחה הודעה חדשה בשביל זה. אבל זה יותר מדי תמונות ..היה מספיק 5 לא?
../images/Emo109.gifלא רוצה להתערב..אבל../images/Emo3.gif נחמד שהיא שמה תמונות. וגם לא פתחה הודעה חדשה בשביל זה. אבל זה יותר מדי תמונות ..היה מספיק 5 לא?
M Miss Kitty New member 20/2/05 #52 מה זה משנה?../images/Emo3.gif זה שירשור התמונות היחיד בעמוד, אז זה לא מאט כלום יאללה, חפיף שירשור אוף פעם ב.. לא יזיק לאף אחד
מה זה משנה?../images/Emo3.gif זה שירשור התמונות היחיד בעמוד, אז זה לא מאט כלום יאללה, חפיף שירשור אוף פעם ב.. לא יזיק לאף אחד
D darthziv New member 20/2/05 #53 אם זה לא בשביל הפורום אז יש מקומות אחרים שאפשר לטעון בהם דברים כאלו יש פורום כללי בתפוז, יש מקומות שמאפשרים לשים תמונות סתם... עדיף...
אם זה לא בשביל הפורום אז יש מקומות אחרים שאפשר לטעון בהם דברים כאלו יש פורום כללי בתפוז, יש מקומות שמאפשרים לשים תמונות סתם... עדיף...
S Sweet Misery New member 21/2/05 #54 ../images/Emo45.gif זו הצפה בתמונות שאני לא חושבת שמישהו בכלל רואה. וזה היה שרשור לעצמה, אפילו היא ניסחה את זה ככה. אז למה?
../images/Emo45.gif זו הצפה בתמונות שאני לא חושבת שמישהו בכלל רואה. וזה היה שרשור לעצמה, אפילו היא ניסחה את זה ככה. אז למה?