פורומים חדשים בתפוז אנשים

P0ISON

New member
אני בשוק!הנגן שלהם עם דגל פלסטין?!

בבקשה תגידו שאני מדמיין, ואני ממש לא... מארון5 הופיעו לפני זמן קצר ב MTV Europe Music Awards עם השיר This Love ואחד מהנגנים שלהם הופיע עם חולצה קצרה לבנה ועליה מופיע דגל פלסטין! לאן הגענו??? אז סבבה שמותר להביע דיעות, אבל בטקס כזה מול מיליוני צופים בעולם??? מארון5 ללא ספק מוחרמים אצלי! לעד!

P0ISON

New member
ממש לא...

כשמדובר על מישהו שאוהב או מצדד את אויבינו, עם כל הכבוד ללהקה וכמה שאני אוהב את השירים שלהם, יש גבול!

CiNdErElLa3887

New member
אוקיי, קודם כל הוא לא אמר במפורש

ולא צידד בהם!, ואני בטוחה שיש לזה הסבר מפורש ממיקי. ובגלל זה אני לא אגיד את דעתי עכשיו.

Shaolin Kid

New member
אני בספק אם המעריצים שלהם בארץ

אני בספק אם המעריצים שלהם בארץ יפסיקו לאהוב אותם כלומר אם יהיו הרבה תגובות של מעריצים,ויהיו אני בטוח שבתוכנית של גיא פינס הם ידברו על זה הרבה מאוד,ואם אין להם הסבר מקורי לזה הרבה לא יאהבו אותם בארץ! ועוד הם רוצים לבוא להופיע פה?!

CiNdErElLa3887

New member
אני ממש לא יודעת מה להגיד לך..

אני מתאפקת שלא לבכות (וזה ממש לא מצחיק)

Shaolin Kid

New member
רסמי,זה כמו שמדונה תופיעה בעיראק

רסמי,זה כמו שמדונה תופיעה בעיראק עם דגל ישראל או שאביב גפן ירקד בצהלה על הבמה על דגל ישראל או כל דגל אחר!

יששששששששששששששששששששששש

הם זכווווווווווווווווו!! הם זכו עכשיו בקטגוריה האמן החדששש!! יוו איזה כיף!! איך אני שמחה בשבילםםםם!!!!
אני לא מפסיקה לצרוח!! יששששששש!!!

זכינוווווווווווווווווו

ידעתייייייייייייי
זכינווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו יששששששששששששששש

galevine

New member
לכל אלה שמקללים את מארון:

דייייייייייייייייייי כברררררררררררררררררר! אם אתם לא אוהבים אותם יותר אז אין לכם מה לעשות בפורום תעופו מפההההההה בעעעע!!!!!!!! Maroon 5 Rockssssssssssssssssssss

למעלה