פורומים חדשים בתפוז אנשים

שמע, רן,

הייתי בכמה וכמה (וכמה..) הופעות של שילה, ויש פנים מסויימות שיהיה לי מוזר לראות באותה קונכייה שנקראת 'הופעות של שילה', באותה קונכייה של התמונע כששילה על הבמה, באותה קונכייה של המרתף 10 כששילה על הבמה, באותה קונכייה. לא חקרתי את העניין יותר מדי לעומק, לכן זה כל מה שכתבתי- "לא יודעת, סתם נשמע לי מוזר. קשה לי נגיד לדמיין אותך בהופעה שלה." ואני ממש מתחברת למה ש"utopia 111" כתב- אתה, בתור מישהו שנמצא בפורומי היהודים למיניהם, ראה שבתקופה שהתחלתי ללכת להופעות של שילה ולשמוע אותה בצורה אינטנסיבית, כל הזמן המלצתי- על דיסקים, על שירים מסויימים, עליה. אבל אז באיזה נקודה, פתאום עצרתי ואמרתי לעצמי- "אוי, האנשים האלה (אני מדברת בעיקר על הרשמי כרגע), מה אני רוצה שהם יהרסו "לי" את שילה כמו שנהרס כל הקטע עם היהודים?", ואפילו ליהודים קשה להשוות את זה, למרות שאני מוצאת את הדמיון.... כי שילה זה באמת משהו יוצא דופן בעיניי, משהו שבחיים לא ייצא לי להתקל בו שוב. מן אישה נדירה כזאת. מוזיקה נדירה כזאת. מילים ולחן, קול ואישיות (שהיא מפגינה בעיקר דרך הסיפורים לפני/אחרי שירים), הכל יחד. בקיצור, אף אחד לא אמר לך לא לשמוע שילה, אף אחד גם לא אמר לך לא להגיע להופעות, כי גם אם זה מה שהייתי רוצה להגיד [ולאו דווקא עלייך]- לא רק שאין לי את הזכות, גם אם הוא/היא ירצה/תרצה, זה יקרה במילא.. לא? פשוט אמרתי שלי זה מוזר החיבור הזה- רן ושילה. לא מתחבר לי בראש, זה הכל. אבל שיבושם לך! שבת שלום.

reiya

New member
טוב,רנקס:

כבר הסברתי לך את עמדתי בעניין בטלפון. בכל מקרה,אני חושבת שזה נורא היה מיותר להכניס את לכאן.וזהו.

yuvizz

New member
.......

טוב, לא מוצאת התחלה כל-כך טובה לכל מה שיש לי להגיד, אני מכירה כמה חבר'ה שנראה כאילו המניע העיקרי שלהם לשמוע את שילה זה כי בתכלס שילה היא לא מוכרת, וזה נורא מגניב אותם להיות שונים, מיוחדים, לשמוע מוסיקה שאף-אחד לא מכירה ולהחריז על זה בגאווה, אמנם כך נראה המניע מבחוץ, אבל אני אף פעם לא אוכל לדעת אם זה הוא גם המניע מבפנים ואם החיבור הוא אמיתי, ומעבר לכך, אני אף פעם לא אוכל לקבוע, איזה מן המניע הוא נכון. כמו כמה וכמה מכם אני שמעתי ושומעת את היהודים, וכן, גם אותי עיצבנו לא מעט אנשים שהצטרפו פתאום לפורום ולהופעות וזה נראה לי בהחלט לא מתאים, זה נורא מעצבן שהגילוי הקטן שלך, ומה שהופך אחרכך לחלק ככ גדול מהעולם שלך, פתאום מתפרסם וכן, הוא כבר לא רק שלך, ועוד המון אנשים כבר מכירים את זה ומדברים על זה, ובטח שזה נורא מעצבן שבכל מסיבה הכי מסריחה אתה יכול פתאום לשמוע גרסאת טרנס על הפנים לשיר האהוב שלך. ונכון, שחלק מהקסם שבשילה זו האינטימיות, ונכון שבלי האינטימיות זה יהיה מאוד שונה, אבל- מי אנחנו שנקבע מי כן מתאים להופעות האלה ומי לא? כמו שאני רואה את ההופעות האלה, כל הופעה היא מסע אישי שלך, כל אחד מתחבר למוסיקה מזוית אחרת וכל אחד לוקח את זה למקום שלו. תראו, בדיוק כמו שאתם עכשיו מתעקשים על שההופעות של שילה הן משהו שהאינטימיות היא חלק גדול מאוד ואם האינטימיות הזו תלך זו תהיה אבידה גדולה. תחשבו מה היה חושב מי שהתחיל לשמוע את שילה רק בהתחלה-התחלה שלה, כשזה הרבה יותר קטן מעכשיו, אני יכולה להבטיח שאם הוא היה נכנס לכאן הוא היה צוחק, כי בס"כ, זה התחיל אחרת וזה גם גדל למצב שזה היום. הכל חוזר על עצמו, רק בגדלים שונים, אי-אפשר לצפות שהדברים ישארו כמו שהם, ובטח שלא ליקבוע מי מספיק ומי לא מספיק כדי לשמוע שילה, מי מתאים ולא מתאים.. כמו שאנחנו לא חייבים דין וחשבון על החיבור עם שילה, כמו שהופעה של שילה היא הכי אישית לנו, ורק לנו בתוך עצמנו[ושיתוף זה כבר עניין של בחירה], כך גם רן לא חייב לאף אחד פה דין וחשבון וכך גם אף אחד אחר..

למעלה